Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 9
codruta_grg spune:
Carmi eu ii dau iaurt simplu de Napolact. In fiecare zi pe la 5-6 ii dau cam 125 ml cu piscot si banana sau biscuite sau 2 lingurite de cereale.
Multumim de aprecieri
Ina si noi ne-am distrat la poza asta...:) nu seamana de loc cu realitatea...:)) e ca un dracusor aici.
Mi-a picat netu'. Acuma trimit din nou filmuletul si pun celelalte poze.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
codruta_grg spune:
Ce de bani!!!!!!!...... Eu cred ca orasul Cluj-Napoca este mai scump decat Bucurestiul Si va pot spune ca se pot descurca o familie de 3 persoane si cu 500 euro pe luna. Faca sa plateasca chirie si fara alte extravagante. Nu vreau sa scriu la subiectul ala, va spun doar voua. Sunt altii care se descurca si cu 8.000.000 lei toti 3 (in cazul in care iau indemnizatia-altii nu o iau nici pe aia)
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
norina spune:
Am scris mai devreme un ditamai mesajul si vad ca s-a pierdut pe traseu si scrisesem o gramada...Sunt un pic bulversata din cauza vaccinului care ne-a cam dat de furca. De ieri i-am dat supoz cu paracetamol, algocalmin si nurofen acum asteptam poate nu mai are febra deseara, in plus a facut si diaree, care m-a dat peste cap , asta dupa ce intrasem si noi in normal de ceva vreme. Acum iar o iau de la capat sa incerc sa repar ce a stricat nemernicul de vaccin. Marinela 79 deci se pare ca puiutii nostri se comporta mai nasol la vaccin decat alti copii. Sanatate multa si voua , ca am inteles ca ati patit la fel.Jadi succes si tie in demersurile pt puiut si spor la treaba la aranjatul casei, asta daca invingi lenea Revin, ca acum ma duc la puiutNorinapoze
cristell spune:
Buna seara mamicilor.
Am si eu o intrebare:bebelusii vostri se inrosesc la fata fara sa aiba temperatura sau sa faca kk ? Stefania de cateva zile e rosie la fata si nu stiu de ce.Daca s-a mai intamplat si la altcineva imi spuneti?
Anya tu gasesti o explicatie?
sofia_misicu spune:
Am trimis si eu un filmulet la adresa comuna in care Irinuka nu face nimic special. E doar dulce. E prima oara cand radea serios. Ca sa se vada mai bine, trebuie sa dati brightness-ul mai tare la Media Player.
Ina insanatosire grabnica zmeoaicei (sau nu mai raspunde la acest apelativ?)! Bine ca v-ati lamurit.
Noi avem iarasi diaree si sunt la fundul pungii cu ideile.
Sofia si Nuka
Dana_ch spune:
Irina Vera mersic pentru mesaj,dar nu stiu cum ....imi puteti spune mai multe pleassseeeeee...meniul din dreapta...care ?? cum?...
Poze cu Lucas
godzila spune:
Dana Scrollul trebuie sa fie sus de tot si unde scrie mare despre copii (unde e si ratusca) dedesubt e un cadran in care scrie MENIU si acolo ai mai multe optiuni printre care Mesaje Private. Intri acolo si iti activezi PM (private message).
Sper ca m-am facut inteleasa. De obicei nu reusesc
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
kid2003 spune:
Jadi! Te-ai mutat deci! Felicitari! Si eu mi-am prins urechile cu diversificarea asta si dupa ce m-am chinuit sa ii fac supa si apoi sa o pasez, i-am cumparat morcovi de la hipp, apoi morcovi cu mar, apoi cartofi cu morcov si tot asa, sunt multe retete...si fata papa bine la pranz (cam 70 de g plus laptic). La masa de la 11 i-am facut branzica din laptele ei praf (cu cateva picaturi de lamaie la 210 ml de lapte) plus mar copt pasat sau fructe din borcanelul Hipp. Seara pe la 17.00-18.00 papa piure de cereale. Iti zic sincer ca mananca cereale de o luna si tot 500 de g a luat, asa ca depinde f mult de copil daca se ingrasa sau nu. Vladut al tau nu pare genul sa puna pe el mai mult, de la cereale.
Ina, super ca merge deja in 4 labutze! E o temerara! Si sper sa ii treaca repede bubitele si boala
Raportam si noi, vrem felicitari AVEM PRIMUL DINTISOREste incisivul de jos, stanga, eu stau cu mana in gura ei de cand i s-a umflat gingia (cam acum o saptamana-10 zile) si am fost sigura ca iese cel din dreapta (ca acolo e umflatura mare) dar a iesit vecinul! Plange si se maraie, dar am mai calmat-o cu Panadol Baby
Dana_ch spune:
Uite ce mi-a aparut..hmm.. nu stiu ce sa fac ...
dana_ch: Cutia postala Inbox
Sort MessagesSubiect Sort MessagesTrimis de Sort MessagesTrimis la data de Sterge?
Nu ai mesaje in Inbox
Forumul desprecopii.com © desprecopii.com - marca inregistrata Go To Top Of Page
Pagina s-a incarcat in 0,03 secunde.
Poze cu Lucas
Dana_ch spune:
dar.. banuiesc ca e activat pm-ul ... din moment ce zice " no messages in your inbox" oricum am intrat la options si i-am dat activati pm (noroc cu fica-mea...)
Poze cu Lucas