Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Dana, ti-am trimis PM.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Cristell - nu stiu ce sa-ti zic ca e. Probabil ca e normal daca nu mai are si altceva.

Kid - felicitari si la mai multi dintisori!

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Kid felicitari pt dintisor
Sofia eu i-am dat la asta mic compot de fructe (mar+afine) si sa constipat(de la afine) de a facut caca ca ursul,de unde am dedus ca aveam doua borcanase si cind i-am dat al doilea acelasi rezultat,acuma nu stiu ca eu am inteles ca ii urmezi sfatul dr intreab_o si pe ea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Anya, tu ce zici, pot sa ii dau Ca gluconic in bibe? metoda Tonniei mi s-a parut cam complicata..

am scapat si noi de costipatie, insa cred ca de la mar, nu de la morcov, pt ca de cand "bea" suc de mar, face in fiecare zi...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Miflore ma simt frustrata acum, am trecut de criza, da nu va zic ce mananc ...regim tata, regim, nasol :).
Mai tortul e super imi place tare si eu care vroiam sa ii fak maine tort lui Vladut si sa ma laud , gata nu ma mai laud ca nu ma ridik la inaltime.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

BiuMil - eu i-as da cu seringa (fara ac, bineinteles ) sau cu lingurita. E scarbos la gust si nu stiu daca ti-l ia din biberon.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caterinuta spune:

Kid felicitari pentru iepuras!
BiuMIl, eu Ca gluconic il dau cu fructele pasate, si asa il ia cel mai usor dupa ce am trecut prin etapa seriga si lingurita (il dadea tot afara).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Kid felicitari pt dintisor !

Panarama mare "subectul" cu banii! Eu zau ca ma gandesc ca cine deschide astfel de subiecte o face cu oarecare rautate sau mandrie prosteasca...

Codruta e o scumpa Petra dupa cum stiam deja .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Kid, felicitari pt. dintisorul fetitei !
M-am uitat si eu in gurita lui Fabiano....nika-nika, nici urma de oarece. Mai asteptam.
Irina, si eu am citit subiectul cu banii, aberatii la greu printre raspunsuri...Iar in legatura cu cea care a deschis subiectul, probabil vroia sa se distreze, sa fim seriosi, chiar daca iti trebuie astfel de informatii, le ceri de la familie/apropiati, nu deschizi subiect pe un forum.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Dar ce crezi alinam ca ai scapat!!! vrem sa vedem tortul maine

poze

Mergi la inceput