Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

BiuMil da o incalzesc la microunde , fac exact cit papa el pt o portie

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Codruta e o dulcica Petra. Este extrem de expresiva.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Uitasem de conversii pentru retete... din amintirile mele de pe cand transformam in sistemul metric:
1 oz = 30 ml
1 cup = 8 oz = 240 ml

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Multumim de incurajari. Ma credeti sau nu, dar cum am vazut bubele m-am linistit. Macar stiu ce este... ca suspectam orice pana la pneumonie dupa raceala netratata

Simo, nu-ti fa probleme. Glumeam cu Baby E. oricum am motiv sa-l pun pe tati la scormonit internetu' Ce nu face el pt fata lui?
Il povestesc aici ca poate nu citeste: ieri a fost cu Ilinca la shopping pentru completarea garderobei ei de primavara! Si au luat niste lucrusoare atat de dragute! S-ar putea sa-l iau si eu consilier vestimentar de acum

Miflorico, m-ai terminat cu tortul ala! Cred ca-i fac si eu unul lui barbate-meu de ziua lui in vara. Unul cu fotbalisti, ca-i cam mare pt alti pitici decat aia de pe creier

Anya20, sarumana pt sfaturi. Mai am o singura intrebare: e mai bine s-o tin in casa pana-i ies toate bubele mai repede (cum zice maica-mea) sau putem s-o scoatem la plimbare maine si poimaine? Ca pare sa iasa soarele si am profita de el...

Poate unele dintre voi o sa ziceti ca astia-s nebuni de legat dar doctorita mi-a dat hartie ca POT sa duc fata la cresa de luni!

Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Codru, e o scumpa Petra!
Mie imi place poza asta in care priveste strecurat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ma duc sa bag o cafea ca ma enervat astia de la net(auzi imi iau 8£ pt nu stiu ce frais ,noroc ca mi_a venit si scrisoarea lor si releve de la banca si ce am luat telefonul si ce le-am facut ,incepuse sa se scuze si drept rasplata mi-au facut 20%reducere din urmatoarea factura ) mama lor de golani

poze

Mergi la inceput

Inca una si ma duc: fetelor daca vreti sa va binedispuneti cititi topicul d ela generale cu salariul decent in Bucuresti (sorry ca n-am copiat linkul). Bate topicele despre sex anal etc etc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Hai ca dau eu link-ul. Prapad nu alta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71772&whichpage=1

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Codruta, ahahahah...cum ai fotografiat tu “rezultatul“!!!
Ce iaurt ii dai Petrei?
Ina, sanatate Ilincai, sa scape de bubitele buclucase.
Vera, multumesc pt. link...ma duc sa ma distrez si eu un pic...

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ina-eu n-as scoate-o vreo 2 zile pe afara, tinand cont ca a avut febra asa mare. Daca nu mai face si e vremea e frumoasa, puteti iesi pe duminica. Cu gradinita m-a mirat si pe mine, dar medicul ei e suveran. Poate fac toti copiii bubite odata si scapa de-o grija.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput