Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 9
felicia74 spune:
Dordia ce-i cu tine? Stefanel e bine, afara e soare, te intalnesti cu fetele. Uita-te la o comedie poate mai vine cheful de viata... Lasa, ca uite exista pe lumea asta motive clare ca sa fii suparat. Bucura-te ca nu ai parte de ele. Sa nu-l intristezi pe ginerica, ca vin eu si te bat!
Joac-te cu el si vei iesi din starea asta. Dar ce iti povestec eu? Sa ne spui cum te simti dupa reuniunea in familie. Rau nu are cum sa fie.
Lavi aoleu, asa e si inauntru in Poli? Ca eu vad ce e afara si ma ingrozesc! Da platesc doar masinile dar scot o gramad de bani, ca multi taie drumul prin Poli ca sa nu mai stea la coada dintre Lujerului si Apaca. Ma gandeam ca macar o parte din bani sa mearga spre infrumusetarea parcului, care a fost o bijuterie candva. Acum se mai vad doar relicvele, parca e un site roman
Bun, te anunt cand ma incumet sa ma duc in Botanica, astept totusi sa apara ceva verdeata ca asa e tare derimanta. Nu mai avem mult
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
Anda, dupa urm. masa a lui Nati ar fi cazul sa mancam si noi si uite asa se face tarziu si nu mai e soare.
Hai ca l-am convins pe sot si venim in National. Vb!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
joy04 spune:

mi-am dat jos sutienul....dar eu il port inca din prima zi cand am venit acasa ca ma dor f tare sfarcurile, ma ustura cand ma ating cu ele de tricou. si asta inca de la sf lunii a 8-a....
de cateva zile, am strans mai tare breteaua sa-mi tina si mie sanii mai sus ca prea sunt ....laaargi si lasati si chiar ca am simtit ca nu mai sunt asa plini...dar a coincis cu stopatul galacticului
si o pusesem pe seama asta...
LAVI, vb pt iesit in parc, pt ca eu nu stiu cam cum sa-i fac program eu lui si nu el mie. dar m-as incumeta cu apa si laptic praf dupa mine, macar asa sa-l pacalesc nitel. e taaare frumos parcul ala si abia astept sa ne vedem.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
lavi02 spune:
Buna treaba, Joy! 
pai asta discutam si cu Tania acu vreo luna pe mail. Mai bine discutam aici
. Stai cu un tricou larg in casa, sa fie sfarcurile cat mai la aer. Se poate sa te doara si fiindca stau in sutien.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
Mihaelutat spune:
Buna mamicilor!
Nu am mai intrat de mult si ma bucur sa vad ca toate sunteti bine. Eu ma inscrisesem pe lista da mamici dar vad ca nu mai sunt. O rugasem pe Noki, cu care sunt vecina si partenera de plimbare, sa anunte ca traim si ii multumim pe acesta cale ca a facut-o.
De la ea am stiri despre voi pana voi reusi sa repar rabla mea de PC. Va rog daca sunteti dragute sa ma treceti din nou pe lista; datele noastre sunt: Alex -Mihai, 22 nov 2005, Sp Elias, cezariana, 3.380, 50 cm, dr. Al Filipescu.
Va pup si va voi transmite vesti tot prin intermendiul lui Noki.
Va urez un week-end placut.
Pupici speciali pentru Noki.
Mihaeluta
bb_alinus spune:
Intru rapid cu precizari pt checul cu thon. cantitati:
100g faina
1 praf copt
1 varf de sare
3 oua
100ml lapte
100ml ulei masline
2 cutii ton in sos rosii
100g masline verzi ( si negre merge dar nesarate)
100g amande
Totul se amesteca si se pune in tava unsa si tapetata, la cuptor incins la 200grade, timp de 40-45 min!
Lavi, amandele nu sunt migdale, parca migdalele sunt ovale si plate, nu? Ei amandele sunt cred ca alunele de padure, o sa ma uit in dictionar si revin daca gasesc!Aici le cumpar gate taiate si curatate de aia nu prea stiu;![]()
va pup pe fuga,
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi mar 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
Nu gasesc dictionarul acum, Ripley poate poti tu sa traduci "amandes" chiar ma enerveaza ca imi scapa cuvantul!
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi mar 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
ela27oana spune:
LAVI,ar fii frumos sa ne vedem dar de luni eu sunt disponibila,ca maine o scoate bunica-sa la plimbare!!vb si cu joy si poate venim noi spre tine plimbare placuta la toate fetele azi
Ela si Oana-Daria
Noki_Lara spune:
Hello, mamicutzeleor-dragutelor!
Am citit in urma, no tot, mai am pag 3-4.
Io ieri am avut treaba ca a nvenit socrul din Bistrita si am stat cu el, iar maiine pleaca Adila in Germ-italia, o saptamana, asa ca azi sunt cu pregatiri!

Incerc sa mai citesc si raspund, daca nu, domani! Ca deh, de maine, plod si net scrie pe mine, ca raman car-less!![]()
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah