Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, sa-ti traiasca familia!!!! nu stiam ca exista asemenea recipiente. daca nu gasesc in we la farmacii, aplic metoda cu dezbracatu' inainte cu o ora, daca ziceti ca face repede. dimineata il pun la san dar nu se satura el, asteapta cu interes bibe. perioada intre san acasa si bibe la doctor o sa fie tragica! in timp ce-i dau sanul, il tin dezbracat cu recipientul, eventual il masez putin pe vezica, ca am vazut ca la dr., cand i-a apasat vezica cu ecograful, si-a dat drumu' imediat.
da, buluci, bine ca e baiat, daca era fetitza chiar ca nu stiu ce naibii faceam...o impachetam intr-o punguta:))

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

dordia mai fata de la ce te-ai depresat asa? Sper ca nu cumva te-am suparat eu cu banana. Da' chiar nu se da una intreaga din start si stiai si tu numai ca "te-ai zuitat". (regionalism din Banat cred)

Maria Alexia si Joy si Corap ba eu cred ca bebelusii "e" de doo feluri: unii care se invata la bibe si altii care pot merge bine merci cu si-si. Silvia era din categoria a 2-a: a supt cu nesat inca 4 luni dupa ce a inceput si bibele. Pe cand Nati, inainte de bibe sugea pana era sanul gol si mult dupa. Acum, suge numai cat e plin=doldora. Cand se inmoaie si ar mai veni daca ea ar trage ... se leneveste. Ce bine era cand sugea la infinit de i-l scoteam eu din gurita... si imi tot bat capul cum sa o aduc iar la starea aia. Cred ca solutia ar fi sa nu mai vada deloc bibe seara - sa nu mai cedez si sa-i dau aia 60 ml ca acuma... cu 60 ml sau fara... aseara mi-a fost si ciuda ca i-am dat aia 60ml de praf si daca strangeam din sani venea lapte. Dar aveai cu cine sa te intelegi?
Seara e si mai obosita si are mai putina rabdare sa stea sa suga.

Joy chiar ca a luat OK in greutate 450 g in nici 3 saptamani in luna a 4-a. Ar zice lavi . Deci una peste alta ii ajunge laptele tau dar numai tu stii cu cate chinuri. Eu cred ca la o ora dupa supt el vrea sa se linisteasca sa se poata culca.

Anda acum m-am uitat si in Capraru - oldies but goldies si acolo zicea ceva de recipiente speciale de la farmacie stil punga, cu margini adezive, sau in lipsa lor eprubeta fiarta in prealabil si bagat putica inauntru. Si acolo zicea ca "experienta a aratat ca sugarul are o emisiune de urina inainte sau imediat dupa alimentatie".

Deci Joy si Ela hai sa ne vedem luni in Tineretului. Pe la ce ora? Ca sa stiu cum imi planific mesele.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Anda, si zici ca SIGUR la 13 esti in parcul National - ala care e aproape de statia de metrou Muncii, nu? Are si leagane si alte cele?

Mergi la inceput

la 13,30 sigur-sigur. are si leagane si are si d-alea "automate", gargarite invartitoare (preferatele mele in copilarie), trenulet pe sine, super parc:))

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna!
hai, ca mi-am mai revenit, multumesc tuturor de incurajari!
Lavi eu chiar uitasem ca in astrograma ei scrie si chestia asta Eu am retinut ca va fi depresiva si intresata de cultul mortilor
Acum face kk dupa fiecare masa, asa ca ne lutam s-o stabilizam.
Cred ca stiu care a fost cauza: i-am dat sucul de mar dimineata pe stomacel gol si apoi nu a mai mancat vreo 2 ore nimic.
Asa ca adio diversificare pana la 5 luni!!!!
Acum sa mai si raspund, ca aseara am citit dar nu aveam pic de chef
Ilenutza eu tot vad ca se imputineaza laptele, desi iau o intreaga farmacie de suplimente: tinctura de marar, ceaiuri 2 l, Galactic, Nutrinatal, glucoza (de la asta macar a devenit galben si consistent). Nimic, seara cand golesc sanii abia mai scot 50 din amandoi, fata de 100 cum era altadata.

Acum s-ar putea sa fiu nebuna, dar mie mi se pare ceva: cand port sutien am lapte mai mult, ba fac si galme. O fi de la presiunea pe care o exercita asupra sanilor?

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Deci scaunul il tineti in casa, mai mult. Asta e, ii fac loc si lui asta in mini-apartamentul meu de 2 camere.
Lavi dr Stanciu e un bengos! M-as duce in vizita la el, doar asa sa-l mai vad ce face, daca nu ar fi atat de departe si de ocupat! Tare mi-a mai placut de el, ce om!
Daaaaaaaaa, eu sigur ma voi duce in botanica vara asta, poate vin si fetele din Dr taberei (ilenutza, Lordra si cele care mai sunt, ca nu mai stiu), si cine o mai vrea.
Pe mine cam pe acolo ma veti gasi, ca Poli a devenit imputita rau. Chiar Lavi, ce rusine! E plina de mizerii si bariera aia scoate o gramada de bani!!! Parca e loc parasit. Ehe, cum arata acum cativa ani...
Ai gasit pozele Ilincai in orus? Daca nu, hai sa ma mai laud inca o data: http://pg.photos.yahoo.com/ph/feliciamirela2001/detail?.dir=cf98&.dnm=572d.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

feli din ce am citit eu si mi se pare logic cand porti sutien ai lapte mai PUTIN de-asta se si recomanda sa-ti strangi sanii cand intarci. (daca ai pb ca nu scapi de lapte). Galme - din acelasi motov.
Dar eu nu port sutien decat cand ies pe afara si tot fac galme

Anda - am intrat sa-mi sterg postarea cu parcul dar vad ca ai citit-o deja. Ca mi se pare ca-s deja prea insistenta sa ma intalnesc cu lumea. Vreti - nu vreti, eu fuga! sa ma intalnesc cu voi.

Eu acum i-am dat sa suga lui Nati si masa urmatoare ar veni pe la 14. Nu stiu zau daca o sa vrea in parc, in IOR n-a vrut. Virgil cu Silvia acum sunt in parc in Tineretului. Poate ii conving sa mutam tabara in National. Nu poti sa ajungi si tu mai repede un pic de 13.30?

Mergi la inceput

poate la 13, dar nu sunt sigura. la 13,30 e sigur. depinde de masa lui care va fi ori la 12 ori la 12,30, cum vrea dansul. dar eu vreau sa stau toata ziua azi in parc:)) eu cred ca e foarte important soarele pt. bebelusi si vreau sa profite de asta. puteti veni si mai tarziu, dupa-amiaza, dupa urmatoarea masa a lui nati.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

Mai, mai, mai ce frumusica e Lady in red!!!

Hai mai Feli ca in astro zice ca in prima parte a vietii e mai bolnavicioasa si mai lipsita de vitalitate dar in a doua isi revine. Deci sunt incercari peste care treci.

Da' la bariera platesc numai aia cu masinile, sper.
Femeile de servici din Poli sunt niste imputite de nu se poate. Trebuie sa le dau spaga ca sa-mi faca curat in birou. Ca sa faca curat in laborator le da profa spaga. WC-urile ca sa nu le spele au gasit solutia: le=au incuiat si dau cheia numai la personal. Studentii.. vai si amar, o singura buda la 4 etaje, la parter. Geamurile cred ca nu le-au spalat de cand s-a construit cladirea. Sa-ti mai zic?

Deci ne vedem in gradina botanica! Eu vin cu metroul pana la Eroilor si de acolo pe jos prin cotroceni, e chiar frumos.

Mergi la inceput

proadelina ce mare e baiatul tau! Sa-ti traiasca!!!
Madau multa sanatate Mirunei!
Corap sunt de acord cu tine in legatura cu invatatul bbului cu biberoanele! Depinde de copil!
Ilicai i-am bagat bibe la 3 saptamani si saraca ar manca titi toata ziua. Din pacate inca mai adoarme la titi, asa ii dau mai des san cand am. Sper sa ma insel cu productia proprie.
Gogolos, Madau felicitari ptr intors pe burtica! De acum incepe circul, ca Ilinca se tot intoarce apoi incepe sa planga ca nu mai stie ce sa faca. Dar locului n-ar sta oricum!
BB_alinus maaaaaaaaaaaaaama, ce bun e porto!!! Mie imi mai plac si coniacul Montenegro si lichiorul Disaronno, a baut cineva? Mama ce betivanca sunt
Ela ce program bun are Diaria...
Ina Ilinca scoate niste sunete/gemet cand vrea sa adoarma, parca ar canta

Mergi la inceput