Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 10
Buluci spune:
Imi fac siesta dupa salata de ton a Dordiei
, dar eu nu am pus maioneza ca mi-e frica din cauza oualelor crude!
Mai postati retete de-astea rapide ptr puturoase ca mine si Lordra!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
bb_alinus spune:
Noki!!!!!!!!!!! induci lumea in eroare mey?
Sa nu care cumva sa puneti andive fetelor, ca Noki glumeste!
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi mar 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Ooooooooouuuup, scuze, chiar ca m-am zapacit! Amandes am vazut ca aiu zis ca nu sunt migdale, desi si io asa stiam, ca Lavi. Insa nu am citit descrierea lor - ca-s ca alunele de padure- asa ca le-am asociat mental cu..andivele!
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
joy04 spune:
fetelor, am venit de la doctor....mama da ce a fost acolo...s-au delacal programarile cu 1 ora si am inteles ca de obicei la el nu-s astfel de probleme.....
Dar, nu avem nimic rau cu burtica dar se trage de la vaccin....cica asta dat gratuit de stat nu este asa bun ca modifica flora intestinala. deci, stiam eu ce stiam ca mie mis-a "schimbat" copilul de la vaccin...
este normal sa-i trosneasca oscioarele, iar cu mancatul ala de 4-5 minute - LAVI, mie mi-a facut-o odata ca numai 4 minute a mancat!!!- cica din cauza ca este haplea si de aia il doare si burtica si mi-a dat BIOTICS si daca nu merge sa faca kk cu el sa-i dau DUPHALAC.
deci daca i-a in greutate sa-l las numai 5 minute asa cum vrea el...
Chestia e ca va trebui sa-i cumpar vaccinul. ori PENTOXIM(sau cu A?) ori INFANRIX.
ma duca sa-i dau sa pape ca-si suge ambele maini...
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
anda77 spune:
am venit din parc unde ne-am plimbat cu mama di tutti si cu nati si cu silvia care la sfarsit nu se mai dezlipea de nichita:))) o avea succes la doamne mai experimentate:))) nati e tot falcoasa si, mai nou, bronzata, nichita era ca o lamaie pe langa ea.
am gasit recipiente speciale de colectat urina la bebelus. acum, o sa vad luni dimineata cat sunt de bune, cu lipiciul ala de piele...
mai intru diseara, bye!
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
am uitat sa spun, masinaria functioneaza si pentru fetitze, adica e unisex, daca o sa aveti vreodata nevoie. practic este o punga cat palma de lunga, sa zicem, care este mai ingusta la capatul deschis. ei, la capatul asta deschis, are marginile date cu un lipici. se "ataseaza" marginile pe piele, pe ce arie vrei tu, adica in punga intra toata zona genitala, trebuie doar sa ai grija sa nu intre si anusul ca n-ai facut nici o shmecherie:))
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Joy ma bucur ca Stanciu a zis ca Vladutone e in linii mari OK. Deci asa cu vaccinul... na eu acum am facut 2 de la stat, le fac si pe celelalte. Nati nu s-a schimbat dupa vaccin ci dupa bronsiolita
.
Anda Nati a mai tras o tura de supt in masina si apoi ne-a lasat sa mancam!!!
Chiar, ma gandeam ca inca mai esti plimbareata in parc.
Ela eu ma gandeam sa ne vedem luni. Am zis maine?
probabil credeam ca azi e duminica 
Alinus multumim de cantitati. Are vreo importanta in ce ordine le pui? Ouale le pui intregi, batute ca pt omleta?
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
maria_alexia spune:
Am facut si noi o plimbare azi inainte de pranz, am venit acasa rupti cu totii de oboseala si foame, de-abia am reusit sa manac si eu inainte de alaptat. Puiul a gasit de supt doar 80 ml si parea destul de ok, asa ca mi-am zis sa fac cum mi-a spus doctora si sa-l scutesc de supliment, iar daca i s-o face foame peste o ora, sa-i dau si apoi sa mai iesim o tura la aer...
Proasta decizie

Dupa ce l-am alaptat am vrut sa dorm o ora si tati a ramas "de serviciu" cu puiul. Care pui l-a terminat cu fitzele si maraiala - totusi m-a lasat sa ma odihnesc
. Cand l-am preluat am vrut sa rezolv rapid problema alimentatie si sa iesim la aer - imi adoarme dupa 3 minute la san. Se trezeste, ne imbracam... Cand ajungem afara incep urletele. Cred ca am speriat toti vecinii. Fuga in casa, dezbracat, iarasi la san, dupa 5 min iar adoarme. De vreo 40 min, probabil se va trezi sa manance imediat...
Imi propusesem eu mai de mult sa nu mai aplic chiar tot ce-mi spun doctorii, sa vad in primul rand daca ni se potriveste. Programul pe azi clar ni l-a stricat
, sper sa-l repar la masa urmatoare.
Concluzia mea e ca alimentatia la cerere e o mare prostie la varsta asta, functioneaza pana pe la 2-3 sapt. cand copilul isi face un orar. De atunci incolo masa e masa, nu ameteala si apoi maraiala si iar papa si iar maraiala si tot asa...
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
bb_alinus spune:
Fetele, ati avut dreptate, amandele sunt migdale!
Lavi, ordinea e cum am insiruit ingredientele! Ouale le pui pe rand, intregi.
Poze noi mar 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
Fetelor, am nevoie de parerea voastra.
Tocmai i-am cumparat missei cereale fara gluten de la Bledina. Sunt cu legume, si cica se dau la masa de seara, asigura o buna digestie asa incat bebe poate sa doarma linistit toata noaptea, bla, bla. Eu m-am gandit sa ii dau din seara asta, pt ca vad ca seara nu se satura; desi mananca bine un bibe plus sani tot se trezeste la 4 si la 7 si deci am impresia ca trebuie sa ii introduc ceva mai consistent. Insa oare pot sa incep doar cu asta, direct seara, n-o zapacesc de cap?
Si care masa se considera de seara, cea de la 19h30 sau cea de la 23h30?
Poze noi mar 2006