Mamici de iulie - august 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Shian, iti urez si eu LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si sa ai un bebe scump si mancacios! Tu cum mai esti? Mai da-ne un semn.
madacriastina, sunt cu sufletul alaturi de tine si ma rog sa-ti fie din ce in ce mai bine. E bine ca macar te lasa sa dormi acasa in patul tau. Sanatate multa tie si puiului mic.

Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 22+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Valentina si Madacristina, sanatate multa va doresc si va tin pumnii sa fie totul bine...aveti mare grija de voi
Shian, La multi ani, bb sanatos, cuminte si mancacios...sarcina si nastere usoara

Eliza 19+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Mada_cristina ai grija de tine si de puiul mic. Imi pare tare rau prin ce treci, dar tot e bine ca macar poti dormi acasa. Tot e ceva. ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Shian La multi ani si multa, multa sanatate. Sa aveti un bebit sanatos si o familie cat mai fericita.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

MadaCristina si Valentina, multa sanatate si aveti multa grija de voi si de puii din burtica
Shian, la multi ani si sa fii sanatoasa, sa iti traiasca puiu'mic si tu pe langa el
Sabana, tu cum te mai simti? Bine ca ai ramas acasa si azi, ai si tu un wd prelungit sa te odihnesti.
Cornelia, am citit io bine sau ai zis ceva de amenintare de avort la 29 de saptamani? Nu ar fi putut fi ok bb atunci?
Sanziana, nu stiu sa iti spun cat tb sa fie IR-urile, dar am inteles ca nu trebuie sa fie valori prea mari...iar Iosup de ex scrie acolo daca e cazul "valori crescute"...eu am avut asa la prima eco, dupa care la 2 luni au fost ok valorile la urm eco...poate fetele cu exp stiu sa ne explice exact la ce se refera IR-urile...ceva cu fluxu'sangelui parca?

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

buna fetelor dragi!
incep prin a va spune cat de invidioasa sunt ca v-ati intalnit si eu n-am fost acolo, mai ales ca ati ales unul din restaurantele mele preferate. m-am multumit cu privitul pozelor si inghititul in sec dupa limonadele alea si deserturile delicioase de acolo.
eu am citit in acea saptamana pana la momentul in care se tot cerea amanarea intalnirii si cand am primit confirmarea de intalnire de la pumpkin, aveam deja planuri pentru we (am fost la munte 2 zile). vroiam sa va anunt ca nu vin dar am tot sperat (spre rusinea mea) ca se strica vremea si amanam muntele, dar n-a fost asa. data viitoare nu mai ratez nimic.
pumpkinuta, cred ca poti sa ma treci si pe mine cu baietel pe listuta pentru am avut o alta eco unde mi s-a spus ca are putzulica.
nu stiu de ce, dar bebele meu apare la toate eco cu 2 saptamani mai mare. si din masuratori (DBP, LF) tot asa reiese. cred ca o sa fie un maricel, desi burtica mea e mai mult ascutita decat lata.
oricum sa fie, numai sanatatea sa nu-i lipseasca!
saptamana viitoare am sie eu programare la sanador la herghelegiu pentru 3d si morfologica. va tin la curent cu rezultatele. pupici!

calatoria lui
21+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Cristina_ioana, acum imi dau seama ca poate te-am speriat cu postarea mea, desi eu am vrut doar sa incurajez fetele cu probleme. Adevarul este ca nici acum nu stiu pana la varsta a sarcinii se considera avort. Da, eu aveam 29 de sapt cand mi s-a facut rau la servici, dureri mari de burta si spate. Am ajuns la doctor si s-a constatat colul mult scurtat si intredeschis. Din ziua aia am stat acasa cu tratament. Dar am ajuns cu bine la 42 sapt, prin repaus colul si-a revenit, bebe s-a nascut sanatos la 4050g. Asa ca nu orice amenintare de pierdere a sarcinii are un sfarsit nefericit. Si noi toate avem datoria fata de bebe sa gandim pozitiv.

Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 22+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Mishi, felicitari pentru baietel !
Noi la intalnire ne-am gandit si la tine si ne intrebam pe unde umbli ? Pe 15 aprilie te asteptam !
Si bebelina mea e cu o saptamana mai mare la ecografie. Unde se grabesc copiii astia ?

Lili, ti-am modificat datele. Ce inseamna cerclaj dublu ?

Miky 25+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Shian La Multi Ani sa fii fericita si sa ai un bebe grasutz si sanatos!
Valentina ai grija de tine si de bebe, ma bucur ca esti optimista pentru ca starea de spirit este f imp. Iti doresc tot binele din lume si bebe sa stea acolo pana la termen. Iti tin pumnii ca totul sa fie ok pana la sf, stii ca noi suntem alaturi de tine!
Madacristina imi pare rau sa aud ca ai asa probleme. Macar bine ca te lasa sa dormi seara acasa ca in spital e tare greu sa te odihnesti. Iti doresc sanatate si numai bine si tie si lui bebe!
Vai fetelor eu aseara deloc nu am reusit sa ma odihnesc, ma doare spatele din ce in ce mai tare. Si stiu ca e bine sa dormi pe partea stg dar eu nu am putut sub nici o forma, numai pe partea dr si atunci amorteam si ma mai mutam un pic si iar inapoi pe partea dr. Ma omoara spatele asta plus ca eu am avut un acident de masina cand eram mica si m-am lovit tare la coloana chiar sus la gat si de obicei ma doare spatele partea de sus intre omoplati dar acu ma doare de sus pana jos si nu reusesc deloc sa ma odihnesc. Si daca acuma la 19 sapt e asa dapai la 20 si?
Vroiam sa va intreb ceva are vreuna dintre voi pe acasa prospectul de la Rumein? Ca eu ma mai dadeam cu el pt durerile de spate, dar nu gasesc prospectul si nu stiu daca il pot folosi pe timpul sarcinii.

va pup pe toate, mai intru eu azi pe aici sa vad ce mai zice lumea si va urez la toate un weekend cat mai placut si cat mai putine pb de sanatate!

------------------------
19+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Cornelia esti o scumpa, dar nu m-ai speriat...ma gandeam doar ca la 29 de sapt se considera ca esti in luna a 7-a si bb ar avea sanse, doar de-asta te-am intrebat...in fine, e foarte bine ca ai ajuns cu bine la 42 de sapt, ceea ce imi doresc si mie
Pui si tu o vorba buna acolo sus sa vedem si noi soarele ala?...poate dam o tura prin IOR

Cristina 25+

Mergi la inceput