Mamici de iulie - august 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, burtici! of, cate probleme! sabana, huacin, madacristina, sa aveti grija de voi si de bb, lasati orice efort, o sa fie bine;pupici
anasia 20+

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Andreea25, felicitari pentru fetitza !

Mitza, deocamdata sunt in cautari de bazin. Am gasit doua locuri unde se face aquagym (Majestic si World Club Champions) pe care trebuie sa le testez, dar parca as vrea sa si inot... Eu am mai inotat la national (fostul 23 august) si la miramar dar la ambele e cam inghesuiala. Te tin la curent.

Valentina si Madalina, ne gandim la voi si la bebei. Va tinem pumnii sa fie totul bine.

Miky 25+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Huacinai grija de tine eu imi amintesc de la inceput cit de tare te agitai cu munca!
Sabana la fel!
Mada Cristina sa te faci bine!
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu hiperaciditatea astea, ce sa iau pap numai piine uscata legume fierte si cartofi , parca nici laptele nu imi face bine.
Cum faceti voi ciorbele, spanacul si urzicile?

[link=http://www.TickerFactory.com/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20732;28/st/20060722/dt/7/k/3117/preg.png[/image]
[/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

pup toate burticile!
pumpkin saru'mana ptr carut
acicel tin pumnii sa fie roz si la tine
huacin,madacristina cumintele va rugam,aveti grija de voi si de bebei si numai ganduri bune.eu sunt convinsa ca o sa treceti peste toate! noi suntem alaturi de voi.si eu ma mai enervez la servici si va dau dreptate :NU SE MERITA! asa ca fetelor ganditi va intai la bebeii vostrii sunt cei mai importanti!
va pup mult pe toate si aveti grija de voiandreea25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Shian la multiani si tot ce iti doresti (stim noi mai bine ce )!
Sabana si Madacristina sanatate si aveti grija de voi! Sunt convinsa ca va fi totul bine. Pana atunci multi
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Buna fetelor,
Am decis sa raman la dr. Tutunaru de la Elias.M-am internat pe 14 si mi-a facut cerclaj dublu( contractii intense).Acum iau Gynipral.Pe 3 ma internez din nou, deoarece dr. pleaca in strainatate si vrea sa stau acolo sub observatie.
Va rog schimbati-mi si mie datele de pe listuta.
Lili (20 saptamani) si Andreea Diana ( 15.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Consi Baby expo vine in TM pe 7, 8,9 aprilie. E super ideea cu pictorul poate apelam si noi la el.Nici eu nu stiu cum va fi mobila trebuie sa me gindesc la ceva poate gasesc pe net sau poate imi dau fetele idei.
Va pup

[link=http://www.TickerFactory.com/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20732;28/st/20060722/dt/7/k/3117/preg.png[/image]
[/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetelor, parca-i un facut, cand va scriu mesaj gata apare cate ceva. Aseara am scris mesaj si ca o bleaga am deconectat comp de la internet si uite asa am pierdut mesajul. Nu am mai stat sa scriu de la capat ca ma durea spatele si am plecat la nani. Acum cand am inceput sa scriu apare secretara sa inchidem computerele ca nu stiu ce s-a intamplat si trebuie restartat serverul. Sper ca mesajul asta sa-l pot scrie pana la capat.

Eu aseara am avut un pic de gimnastica la spate si un pic de masaj. Spun un pic pentru ca fiind gravida nu pot face mare lucru din exercitiile care sunt pentru problema mea. Macar tipa de la masaj mi-a pus acelasi diagnostic ca si medicul. Spun ei ca la aplecarea in fata partea stanga este un pic intarziata ceea ce indica un blocaj la ceva oscioare. Asta se poate datora fie statului prea mult si incorect pe scaun, fie sarcinii, fie unei cazaturi (de cazut nu am cazut). Oricum ma doare spatele mai ceva ca inainte, sper ca asa in timp sa se rezolve insa.

haucin am citit inca de aseara mesajul tau. Este foarte bine ca esti optimista si asa trebuie sa ramai. Si eu stiu aici pe cineva care a avut amenintare de avort de pe la 5 luni. A stat cumintica si bebe s-a nascut la timp. Ea a facut cezariana ca avea hernie de disc dar oricum bebele nu a aparut inainte de termen. si multi si sati dea Domnul sa ramai asa de tare cum esti acum.

Ce bine ca azi este vineri, sefii sunt plecati, sunt numai eu si ceva secretare. Pot munci fara stres si la 2.30 o intind ca nu vreau sa iau cheie de la lucru si cei care-s cu cheia pleaca atunci

Asa ca azi stau prin preajma si mai dau si eu cate un semn,

pupicei

PS: Norocuta pe unde esti sa ne trimiti un pic de caldurica?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Dagi burticutze, am fost mai ocupata in ultimele doua zile si nu am mai intrat ope forum si am pierdut un capitol, asa ca acum incerc sa recuperez.
Huacin, MadaCristina multa sanatate si aveti grija de voi. Spiritul conteaza cel mai mult si daca sunteti optimiste o sa le fie bine la bebei .
Eu sunt fff happy ca de cateva zile il simt pe bebe si sunt sigura ca e el. Pana acum ma intrebam tot timpul de ce nu-l simt si nu eram sigura cand simteam ceva. Dar acum a inceput sa dea semne sigure pe care le simt ca niste atingeri usoare, delicate. Sunt asa mandra
Foarte bine ca vreti sa mergeti la inot, eu mergeam si inainte si merg si acum. Nu fac gym ci inot (eu am facut inot de performanta cand eram copil si imi place f mult). Merg la Health Academy la hotel Bucuresti, dar prin abonament de firma, ca asa cred ca cam scump.

Va pup si ma intorc la treaba de la birou. Sper mai incolo sa apuc sa citesc si capitolul dinainte.

Ancutex 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

miti si eu am avut probleme prin decembrie cu o raceala cat se poate de aiurea. De fapt am fost racita in noiembrie si apoi boala a recidivat, de data asta cu o tuse cumplita. M-am incapatanat sa nu iau nimic si traiam numai cu ceiuri cu miere si multa lamai. Luam ceva bombonele de tuse ca altceva nu s-a bagat nimeni sa-mi dea si pe masura ce trecea timpul tusea parca devenea tot mai rea.

Atunci am hotarat sa recurg la ceiul de ceapa, desi jurasem ca nu am sa mai beau in viata mea. Insa i-am pus si acestui ceai lamaie si miere din belsug si chiar am putut bea. Tusea nu a trecut 100% dar se mai calma cat de cat.

Mama imi tot spunea sa pun sare din aceea de sac de care se foloseste la muraturi in tara, o perioada nu am recurs la asta dar in ultima instanta nu am avut alta alegere. Asa ca am incalzit bine sarea intr-o craticioara pe aragaz si am pus-o intr-un saculet. Si saculetul l-am pus pe piept. Am reperat operatiunea de cateva ori si pana la urma am scapat de tuse. Se pare ca sarea aia a facut minuni.

pup ca iau inchid astia comp, off

Monica

Mergi la inceput