Mamici de iulie - august 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 4
Ioana81 spune:
Huacin
! Ai sa vezi ca o sa fie bine. Si mie mi-a zis ca am colul scurt si ca nu mai am voie nici un efort si iau un pumn de pastile pana la eco de pe 11 apr si se pare ca era si intredeschis colul, dar sunt si eu o optimista. Si sa stii ca de vreo 2 sapt de cand mi s-a zis sa stau cuminte nu mai am dureri. Ma simt bine. Asa ca repaus total!
Fetelor scurgerile alea de care zicea si Cornelia se vor oprii? Ca la mine abundeaza pe zi ce trece. Incep sa ma ingrijorez. Azi poate merg la doctor si intreb.
Ioana
21+ si 
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
a.cicel spune:
Neatza
Haucin ai mare grija de tine si sa nu mai faci nici un fel de efort. BB trebuie sa stea acolo pana la termen 
19+
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by andreea25
pumpkin te rog si pe mine pe listuta cu carucior rozzzzzz!!!!e a doua confirmare.
Felicitari pt
. Si eu vreau....
19+POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by mamanati
Acicel, mai bine ai grija mai intii de tine si de bebic si apoi de lucru. Insanatosire cit mai rapida!
Daca ar fi dupa mine.... as sta acasa, m-as plimba...si ar fi mult mai bine. Dar stiu ca si in alte parti e nevoie de mine, asa ca... Cat despre raceala... sper sa dispara repede, ca de nu....intru iar in concediu si sefu' dispera.
19+POZE
sanziana spune:
Valentina sunt alaturi de tine si iti tin pumnii sa fie bine. E foarte bine ca esti optimista si ca nu lasi problema asta sa te copleseasca. Hai ca avem nevoie de sfaturile tale. 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png
motzata spune:
Buna dimineata fetelor va dau la toate cate un

Leistra sa stii ca nici eu nu am putut sa dormn pana la 3 luni jumate decat 3-4 ore pe noapte si asta se datora si din cauza vitaminelor care le luam pt bb ale mele au B-le f mari si aste dau nesomn si energie acum am redus de la 3 la 1 si ma simt mai bine dar tot parca sunt intoarsa cu cheita.
SABANA interesanta cartea ta crezi ca ar putea astia sa deliver si in usa?
ROMANIAU 

cand te-am citit faza tare ca tipa are inca 3 baieti si ia nascut cu acelasi medic dar la al 4-le nu stiu ce sa zic poate imbatranise si incepuse sa vada in umbre
si ea mi-a spus ca nu este 100%Eco
ANGELLI cand prietena mea cea mai buna a auzit ca am ramas insarcinata sa dus la magazin si mi-a cumparat o caseta video ca sa vad cum se dezvolta copilul si la sfarsit ne-a aratat si o nastere dar asa zisa mamica radea de n-aveai treaba nici cum facem noi la epilat nu facea asta sa dea Domnul dragutu sa avem toate asa nasteri usoare si fara chin.
PAMPKIN ai dreptate cu inotul si mie mi-a recomandat cam o ora pe zi sa innot zice ca intareste muschiul si nasti mai usor.
HAUCIUN mi-a placut motoul tau si ai perfecta dreptate si cu toate astea ma bucur nespus de mult pt tine esti o luptatoare curaj inainte si roaga-te la Dumnezeu ca numai El poate sa te ajute pana la capat si sunt comvinsa ca deja ai facut lucrul acesta si ai sa vezi ca pana la urma totul va fii bine.

STEFANIA nu-i nici o problema ca n-ai luat draga ca doar nu sa sfarsit lumea data viitoare o sa fie mult mai bine ai grija de tine si odihneste-te cat poti si data viitoare o sa fii in forma 

de la mine
MIKI draga tu nu stii cum sunt soacrele acrele nu o baga in seama face si ea pe interesanta nu-i arata ca te inervezi sa vezi atunci cum se oftica tu stii clar cum sunt americanii razand te face sa te simti prost
esti o frumoasa si nu te-ai ingrasat mult ce vrea sa faci un copil nesanatos???????????????nu-ti fa tu probleme

Fetelor eu sunt atre suparata ca ma tot chinui si eu sa va inscriptionez sau sa scriu cu alta culoare si nu-mi ieste D-ne fereste ori leptopul meu nu-i bun ori nu mai stiu sa-l folosesc.

Va las felelor ca trebuie sa fac nani voi va sculati si eu ma culc si cand voi dormiti eu abia reusesc sa termin ce voi ati scris![]()
Va doresc o zi cat mai buna aveti grija de voi odihitiva si nu va stesati aaaaaaa spuneti-mi si mie cum faceti voi spanacul?
la toate
suntem o
unita

motzata
annaa spune:
sanziana
La eco toata lumea spunea ca e cam mic dar aproape de normal, si ca se dilata el la osarcina fara nici o grija.
Avand ovare polichistice(si un chist mai mare pe ovarul stang), in 2003 am facut laparoscopie, si la laparoscopie Dr. a vazut ca uterul era foarte mic(hipoplazic -infantil), adica mai mare ca o aluna si mai mic decat o nuca, de aici si explicatia ca uneori la CM cand aveam intarzieri mai mari, aveam niste dureri abdominale crunte, ca nu ma puteam time pe picioare.
Am incercat chiar si tratamente balneo(Sovata), si in 2004 am ramas
dar din pacate sa oprit in evol la 9sapt.
Chiuretajul ce a urmat dupa, si varsta sarcini -ca ajunsese pana la 9sapt. mi-a spus dr. ca e posibil sa fi dilatat putin uterul.
Hipoplazia uterina este dezvoltarea insuficienta ca marime a uterului .
Hepoplazie uterina este dezvoltarea insuficienta ca marime a uterului . Se deosebesc formele majore de hipoplazii uterine :
1. uter fetal ( cand dimensiunea calului uterin depaseste cea a corpului uterin - in mod normal corpul uterin are o lungime de 4 cm si calul de 2-3 ani - in cazul in care uterul - corpul uterin este de 2,5 - 3 cm ).
2. uter infantil ( lungimea calului uterin este egala cu cea a corpului uterin )
Diagnosticul de uter hipoplazic se poate pune cu ajutorul unui examen ecografic, histeroscopie , histerografie s.a. Caracteristicile pentru un uter infantile este pierderea unor sarcini la varste gestationale tot mai mari , dupa aventuri repetate , care si maturizeaza uterul si in cele din urma se poate ajunge la nastere prematura si apoi la nasteri la termen .
Autor: Dr. INDIANA PELIN
Acum iau gravibinon.Daca ajuta nu stiu dar tot ce stiu e ca dupa ce fac injectia 2-3 zile ma simt mult mai bine.
20+
Ana
cornelia_laura spune:
Buna dimineata dragele mele.
Eu una am dormit foarte prost, am visat numai tampenii si m-am trezit mai ametita decat m-am culcat.
Astazi la 17.00 vine la noi o tanti pt postul de bona, am emotii si sper sa o placa Eduard.
Valentina, tu care esti o luptatoare nu ai voie sa lasi garda jos. Ai grija de tine si respecta ce a zis dosctorul. Eu una sunt convinsa ca va fi bine. Eu la Eduard am avut o amenintare de avort la 29 de sapt, tratament, stat acasa, disperare. Pana la urma a trecut si am nascut la aproape 42 de sapt. Dar de frica am facut exact cum a zis doctorul.
Ioana81, la mine secretia nu e la fel de abundenta in fiecare zi. Oricum am fost duminica la control si doctorul a zis ca e OK atata timp cat nu apar alte simptome: mancarime, miros, isi schimba culoarea. Asa ca stai linistita.
Muuh, ma bucur ca bebe e bine si e un/o grasan/grasana la 450g.![]()
stefania, imi pare rau de test dar nu te stresa prea tare, ai alte prioritati acum. Cat priveste durerile de burta ai grija de tine, menajeaza-te cat mai mult.
Cornelia,
de
Eduard(1 an si 9 luni) si
22+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Sabana spune:
Neata mamici. eu azi voi ramane din nou acasa. nu prea imi este bine si nu vreau sa fac excese, mai ales dupa ce am citit ce a patit si Huacin. Are perfecta dreptate, bebe inainte de toate. Eu acum am un fix sa nu mi se fi scurtat colul si abia pe 3 aprilie m-au programat astia de la CMU la ecograf. Ma scot din sarite, mai ales ca eu sunt arondata si am prioritate.
Motzata intra pe situl teora cu ro la sfarsit si in josul paginii au teora international. Cartea se numeste "Cartea viitoarei mame". Din cate am citit eu acolo livreaza si in SUA, dar dureaza ceva. Poate vine cineva la tine si ti-o aduce.
madacristina spune:
Buna fetelor
Uite va scriu pe fuga....nu sunt bine...de marti sunt internata,colul s-a scurtat cam mult,insa nu e deschis,ceea ce e f bine.Fac perfuzii cu gynipral,iau si pastile...speram sa fie bine.Bebe e bine,e un grasunel,are deja 1kg....Am reusit sa vb cu doc sa ma lase seara sa vin sa dorm acasa....pana miercuri mi-au facut si injectii cu amestec litic...si miercuri seara m-au lasar sa vins a dorm acasa...e f nasol in spital,nu am putut dormi deloc marti noapte,patul f tare,perna la fel,in mana stanga am branula,deci tb sa am grija cum dorm,acasa insa m-am mai odihnit.
Concluzia e ca nu mai am voie sa ma duc la servici,tb sa stau in pat....si sa am f mare grija sa nu mi se deschida colul.Sper sa fie bine..asa ca va rog mult sa aveti grija de voi...nu se merita sa va agitati pt nimic,stiti ca eu va spuneam ca ma supar f mult la servici,ca ma consum si acasa,insa cand ajungi unde am ajuns eu stai si te gandesti pt ce sa risti viata bebelui,chiar se merita?NU....
Va pup si ne auzim spre seara cand vin de la perfuzie....si sa aveti mare grija de voi.
Bebelusul meu la 12 saptamani
Mada si bb 26 saptamani

.