Mamici de mai-iunie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
vivighe spune:
Stiti cumva pe bebe,pt 0-3 luni ce marime corespunde?adik io am luat aseara ceva marimea 20 si sunt mai micutze decat alea 0-3 luni pe care le am.Bine ca n-am luat multe.Macar in prima luna tot o sa le folosesc.
inaioana spune:
Eu stiu ca 18 e prima masura (0-1 luna) si 20 e urmatoarea (2-3 luni). Depinde foarte mult de bebe...
Banuiesc ca te referi, evident, la haine..ca nu ai precizat...![]()
Ioana
32 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
vivighe spune:
si inca o intrebare...toate lucrusoarele astea,fiind bumbac 100%,nu intra la apa?Adik la ce temperatura sa le spalam?Ca daca mai intra si la apa la cat sunt de mici....
ama_kaly spune:
multumesc ina,Luana si LYLY ca v-ati oferit sa luati paturica!

Nici nu stiu ce sa zic..daca as sti ca o sa gasesc si cand vin eu nu v-as mai pune pe voi sa-mi luati.Ca as opri luni cand vin exact la Carrefour, e in drumul meu.Fiecare paturica are alta jucarie in functie de culoare ? Ce tare!
LYLY sa intrebi pls azi acolo ce culori au, cate mai au si daca mai aduc !
Irinel cam rarut pe aici pe la noi..deja incepusem sa-ti simtim lipsa! Da, ai dreptate..e foarte importanta si greutatea.Nici nu stii cat ma tenteaza si carutul ala de la Brevi recomandat de ina, insa acum i-am bagat si sotului meu in cap chestia cu manerul reversibil!
Oare nue xista un carucior usor care sa aibe si maer reversibil ?
virgi bafta la dr, te asteptam cu vesti bune! Ma agit ca nu stiu mare lucru si nu prea ma simt pregatita pentru bebe! Vreau sa ma descurc singura cu el, nici n-a prea mai ramas mult timp..merci pt aprecieri, si eu sper sa fiu o mama buna!
[/orange]io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
florypop spune:
Vivighe, am vazut sutiene de alaptat masuri mai mici si in Cora chiar ieri.
Referitor la hainute sa stii ca nu se potrivesc masurile. Eu de exemplu am luat pentru Andrei care are 1 an si 4 luni de la Z hainute pentru trei ani.
Eu zic sa iei si tu un rand, doua de hainute sa le ai pentru inceput si apoi vei sti din ochi care ii sunt bune.
Pupici,
Flory
27+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
vivighe spune:
Flory...la ce raion erau mai exact minunatele sutiene?
Hainutze nici nu m-am aventurat sa iau prea multe.Io n-am luat decat 3 body si un costumash-atat.Nasha mi-a mai dat un set care contzine 2 body,un costumash,un fes si sosetzele,si inca un set de 3 body.Cred ca sunt destule pt inceput...asa ca sa am pe ce pune mana.Apoi trimitem familionul la cumparaturi
...ca doar Cora e aproape.
vivighe spune:
Ioana...cand intri pe mess si ai putzin timp...da-mi un buzz ca vreau sa te intreb niste chestiuni.
ama_kaly spune:
Unde mai sunt magazine Bamboo in afara de Carrefour ? Si la care Carrefour ?
Ala de la iesirea spre Urziceni ?io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
vivighe spune:
Alt Bamboo nu stiu unde mai e.Da asta de care zic io e la Carrefouru' de la Orhideea,ala din Regie.