Mamici de mai-iunie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
carminabulina spune:
Buna
si
!
Gata m-ati corupt si pe mine cu paturica de la Bamboo, dar am exact aceiasi intrebare ca Ama, la care carefour mai exact si cat costa?
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
Steluta spune:
quote:
Originally posted by vivighe
A...voiam sa mai intreb ceva.Voi...care ati facut eco la Iosup...cand va spunea IR-urile,cereatzi voi,sau facea parte din ce trebuia sa va zica in mod normal?Ca v-am zis ca m-am nervat rau la medsana,asa ca poate o sa trec si io la un moment dat pe la nenea Iosup.
Vivi, eu am facut pana acum 3 ecografii la Iosup si de fiecare data mi-a dat IR-urile. Si ultima ecografie nu a fost morfo-fetala, ci doar asa de verificare (cand mi-a si descoperit colul scurt rau de tot). De aceea deduc ca el iti da valori IR oricum.
Numai bine,
Steluta
27w+.
carminabulina spune:
LYLY, draga mea ce program ai luni
? Ar trebui sa sarbatoresti ca doar o data in viata faci 20 de ani
...
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
inaioana spune:
Eu nu stiu alt Bamboo decat pe ala de la Carrefour Orhideea (Regie), la Carrefourul din Ploiesti, spre exemplu, nu exista Bamboo...
Paturica costa 14 RON.
Vivi, da-mi tu un buzz ca io te-am piedut din lista..ca umbla Katja la calculator cand imi e lumea mai draga...
Ioana
32 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
ama_kaly spune:
la Carrefour Colentina nu e magazin Bam Boo? Ca eu pe langa ala trec cand vin!
io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
ralucis spune:
Salutare tuturor! Eu am o problema maaaare de cateva zile, si anume de care patut sa imi iau, mai fetelor? De panza sau de lemn, ca sunt chiar in ceata... Unii zic de cel de lemn ca se loveste copilu' cu capu' in el, altii spun ca ala de panza atrage praful, nu stiu ce sa mai zic. Voi cele care ati luat/aveti deja, pt ce ati optat? Cine poate sa dea sfaturi, please. Chiar vreau sa iau si eu peste vreo 2 weeks si nu stiu catre ce sa ma indrept...
inaioana spune:
Eu recomad calduros patutul de panza!
Katja doarme si acum in el, nu aduna deloc praf, este foarte sigur si foarte practic din toate punctele de vedere!
Ioana
32 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
florypop spune:
Eu la Andrei am avut din plasa si am fost foarte multumita de el. Nu aduna deloc praful....
Una din prietenele mele a avut din lemn si si-a prins ala mic piciorul intre gratii.
Pupici,
Flory
27+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
ama_kaly spune:
Pai daca e asa, cred ca apelez la voi pentru paturica.Ioana tu ai zis ca nu stii sigur daca ajungi, LYLY o sa te rog pe tine sa-mi iei si mie 2 paturi din alea daca gasesti pe 2 culori diferite, evident in afara de roz!
Albastra, bej, verde..iei ce gasesti si ce e mai dragut!
io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
ama_kaly spune:
ralucis si eu tot patutul de panza il recomand! Dar faci cum vrei, e alegerea ta!
ina daca Katja doarme si acum in el, bebe_mic unde o sa doarma ? O muti pe Katja in pat normal ?io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe