Mamici de mai-iunie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 8
LYLY809 spune:
Ama, vad ca ti-a raspuns Inaioana,dupa ce-am adormit io, referitor la paturica. Inaioana, tu ajungi sigur? Ii iei tu paturici Amei? Zicea ca vrea vreo 2 crem... Daca n-ajungi, imi spuneti mie, io pot sa trec pe acolo de cate ori ma duk la Giulesti, pentru gimnastica gravide. O sa merg de 3 ori pe saptamana, incepand de saptamana viitoare.
Gabi25, azi sper sa am timp sa trec pe la posta. M-am agitat saptamana asta destul de tare, pentru mine am avut mai putin timp. Dar, incep sa ma linistesc si io! Si, pentru ca dimineata voi sta acasa, nu mai las sa treaca nici una fara sa-mi prepar suc natural de fructe si legume. Macar acum, spre sfarsitul sarcinii, merita si tzoanca o vitaminizare naturela...![]()
Lacri 29+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
26octombrie spune:
Boghi, parca ma citeam... Minunatii cetateni ai Bucurestiului....
Vivi, felicitari pentru mandra ta!!
dupa stiutele mele, cu celulita cam asa sta treaba: se face din cauza alimentatiei, cauze calitative, in primul rand, nu cantitative, avand un rol si predispozitia genetica. Asadar, ca sa iti exemplific: eu nu am fost niciodata silfida, insa n-am avut celulita, nici in perioadele in care mai puneam, sensibil, adica iarna. O singura data am luat-o rau, cand am mancat multe fainoase. In general nu mananc dulciuri si fainoase, nu-mi plac in mod deosebit (lucky me!)
Asa ca daca vrei, poti scapa cu totul de celulita, insa asta inseamna nu numai slabitul de dupa sarcina, ci si schimbarea obiceiurilor alimentare! neplacut, ha? da, si mie imi pare.. da asta-i singura solutie. deci dulciuri sau fainoase (faina alba) = celulita.
Lyly, nu-ti trebe saltelutza. fetele cu pat de panza ar trebui sa fie cele mai fericite, nu uitati ca vin caldurile si e cel mai placut cu fundul ala subtire de la patutz (tine cont ca e f drept, nu se burteste). cu o saltelutza nu ai face altceva decat sa ingreunezi patul si sa incingi copilul! asa ma gandesc eu..
Ama, ti-as lua eu, insa noi stam in pantelimon, in celalalt capat al orasului. cred ca tu ajungi inaintea mea in carrefour. oricum, stai linistita! daca au paturica asta de doi ani, dinaintea nasterii Katyei, nu cred ca va disparea in urmatoarele 10 zile 
Dolce, sa-l pupi pe Nayel de la noi, toate fetele lui. sa vii sa ne spui tot! a, si ultima data cand am mers am vrut sa iau aparatul , sa-i fac o poza, se plangeau fetele ca n-au poza sa se laude cu el. las' ca data viitoare tot i-o coc eu..!
eu stau azi acasa, m-am cerut, ca mi-am scrantit ieri glezna, usor, si am vrut sa obtin si eu o bucurie din asta...
am picioarele ca doua coloane dintr-un templu, mi se face rau cand imi privesc fostele mele glezne, acum sunt mai groase decat laba piciorului. tocmai ma bucuram ca de asta am scapat si uite....
am o energie de nestavilit, ma duc sa sortez zeci de chestii ce erau pe hold, am si geamurile din sufragerie de spalat (am pus pe pervaz un recipient cu ciorba de vita, pentru catzeii de jos, iar vrabiile astea supernesimtite, dragele de ele, au facut baitza in ciorba mea si mi=au pus-o pe geamurile sufrageriei..... o minunatie!!!) asa ca astazi ma rasfatz cu....treaba in casa!
Mag, unde esti?? m-ai parasit de tot de tot...
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
LYLY809 spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsul cu salteluta
Noroc ca s-a uitat husband chioras cand l-am pus sa cumpere, ca acum deja o aveam...
Magghy, la ultima intalnire cu dr. T am atacat subiectul momentului nasterii, l-am intrebat daca este disponibil in perioada in care am eu DPN-ul ( acum mi-a zis ca-i pe 7 iunie, dupa ce initial era 2 iunie iar ultim oara 30 mai) si a ramas nitel pe ganduri. Urmatoarea intrebare a fost "ce se intampla cu mine daca dansul nu e" si mi-a raspuns cam sec, ca o sa nasc cu altcineva, am insistat daca cu cineva anume sau cu oricine, si pana la urma mi-a comunicat ca se va intampla cu un anumit doctor, nu cu oricine. Vroiam sa stii, caci am vazut ca si DPN-ul tau e cam in aceeasi perioada.
Toata discutia asta n-a fost de natura sa ma linisteasca, dimpotriva! Deja m-a apucat tremuriciul, si-asa sunt la prima nastere si am si eu temerile mele...
Lacri 29+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
inaioana spune:
Lyly, nu stiu sigur-sigur daca o sa ajung la Bamboo in we dar asa cred. Daca ajung, iau pentru mine si iau si pentru Ama daca imi confirma ca vrea crem. Daca nu ajung, o sa te rugam pe tine sa ne iei saptamana viitoare, ok?
Irinel, si eu cred sincer ca la un carut e mai importanta greutatea decat manerul reversibil dar, fiecare cu pasaricile lui!![]()
Cat despre sutiene, sunt tare bune, am si eu doua.
Dolce, bafta la Nayel, te asteptam cu vesti!
Ioana
32 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
LYLY809 spune:
quote:Daca nu ajung, o sa te rugam pe tine
Cat despre sutiene, sunt tare bune, am si eu doua.
O.K.
Si eu am doua sutiene din acelea care se desfac cu o singura mana. Lenjeria intima e importanta pentru mine, caci e prima pe care tzoanca mic
o s-o vada la o femeie, hi,hi,hi...
Iata ca baui si sucul naturel, dar, pentru ca am pus si grapefruit, colecistul meu s-a razvratit
. Am senzatia ca asa o s-o tin pana nasc...Ma duk acum la Carrefour si ma uit si dupa paturici, ca tot trebuie sa-mi iau medicamentele pentru
comandate acolo. Iti spun ce culori au, poate au in plus ceva fata de ziua de ieri, cand a fost Vivi.Lacri 29+
Samburica
Album echo si burtik
nastad spune:
quote:
Originally posted by cristina1702
nastad si voichiv multumesc pt incurajari...inteleg ca nu am de ce sa ma sperii in legatura cu bataile in jos... mie mi-era teama sa nu ma puna sa stau la pat...
nastad poate ne intalnim la spital cu copiii...mie initial mi-au zis 21 iunie pe urma m-au impins la 30 iunie si pana la urma ramas ca nasc prin cezariana, deci o idee mai devreme de nasterea normala (asa am auzit eu...nu sunt sigura)...poate ne nimerim...eu cred ca a fost mica la inceput dar a arecuperat acum..si nu credc ajung pe 30...in mintea mea undeva dupa 21 iunie nasc si eu...
dar ce stiu eu...
Mi-ar placea sa ne intalnim la spital.Am DPN 23 iunie, la ultimul control mi-a zis ca o sa nasc pe 5 iulie dar si in mintea mea undeva dupa 16-17 iunie nasc, asa ca sunt sanse mari sa ne intalnim prin spital.
Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
nastad spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
[b][teal]nastad, pe mine deja m-au apucat fiorii citindu-te pe tine! brrrr...
De ce , ce-am zis?
Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
florypop spune:
Chiar asa mai este cineva care naste la Bucur in iunie?
Flory
27+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
magghyc spune:
Lyly,
Mai nou iti tin companie si la
, bila, deh...
Am trecut din nou pe drenorul meu biliar homeopat, dar de obicei ii trebe cateva zile ca sa reactioneze dumneaei bila...
Da, nici mie nu mi se pare foarte linistitoare atitudinea lui T in cazul tau, ma crezi ca nici nu stiu ce sa fac? Ultima noutate in cazul meu e ca va fi cezariana, am fost la oftalmologie la un control de rutina, am rugat-o pe tipa sa imi dea hartie pt cezariana 'just in case', eu inca nu ma hotarasem, ea a zis intai "sa vedem cum stai cu ochii si vb dupa". La un moment dat, a inceput sa imi explice ca am probleme cu un ochi, ca trebuie tratament dupa nastere etc(ceva aparuT la fundul de ochi, din care am retinut doar 'risc major de desprindere de retina". IO am crezut ca face misto (adica ca ma imi spune ce imi va scrie pe hartie, si pana nu m-a programat dupa nastere la tratament nu am realizat ca e chiar pe bune, chiar tre sa fac cezariana, nu mai am subiect de gandire...![]()
Asa ca la mine va fi cezariana, dat tot ma intreb - si daca asta mic din burtica nu are chef sa il astepte pe T si programarea mea? Ca eu de cate ori trec prin Elias si il vad pe Calomfirescu (dobitocul care mi-a luat probe de col la Medicover de m-am internat a doua zi la Elias) ma gandesc - si daca e tocmai Asta de garda cand nasc io?
Mai bine nasc singura acasa, pe cuvant!
Asa ca-s un pic bulversata. Recunosc ca mi-a trecut prin cap sa ma duc la Nayel si sa-l intreb daca ma primeste. Evident in secunda urmatoare mi se pare ca-s paranoica si ca totul va fi ok. Asa ca eu cred ca am innebunit, era mult mai linistita cand am aflat prima oara decat acum.Oricum, de curiozitate, cine e doctorul care-i va prelua problemele lui T?
Luana, nu te parasii, bre, dar am avut o perioada mai naspa... mai e si barbatul virusat (pt prima oara in viatza lui nu reuseste sa scape de o viroza), asa ca noaptea exersez 'pazitul' de febra...
Da las ca ne facem noi bine...
Lyly, tu ce zici, nu ar fi cazul sa aflam si pe mana cui nimerim in caz de urgente?
Alia, la cate saptamani l-ai nascut pe Mihnea?
Magg
cu Nichita 30 de s+
Fetelor, are cineva ramas Pregnyl sau Utrogestan pt o gravi de 6 saptamani de-a lui T?
vivighe spune:
Hai ca aseara am intrat sa va scriu si apoi am disparut la culcare.Mi-era asa de somn...La 8 m-am trezit sa pap ceva si apoi m-am culcat la loc si m-am mai trezit la 11.Deci eu pot sa dorm
.Sper sa fie asa pana la sfarsit.
Am vrut si eu sa-mi iau sutiene de alaptat...si chiar aveau la carrefour...tot la raionul cu chestii pt bebe,dar aveau numai de la masura 80B in sus...ceea ce pt mine sunt prea mari.Sau oare chiar mi-or creste intr-atat incat sa incap in 80B?Sper ca exista si marimi ceva mai mici,un 75 macar.
Astia la Bamboo chiar spuneau ca au primit marfa.Acolo nu erau expuse decat o paturica roz si vo 4-5 crem.Da ma gandesc ca daca abia au primit marfa mai aveau ei cateva ascunse pe undeva.
A...voiam sa mai intreb ceva.Voi...care ati facut eco la Iosup...cand va spunea IR-urile,cereatzi voi,sau facea parte din ce trebuia sa va zica in mod normal?Ca v-am zis ca m-am nervat rau la medsana,asa ca poate o sa trec si io la un moment dat pe la nenea Iosup.
viviana 31w6d

Daca nu ajung, o sa te rugam pe tine