Mamici de mai-iunie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 7
CamiM spune:
Buna seara tuturor!!
Am intrat si noi sa facem rondul...ca de obicei am avut destul de citit dar e bine ca si invatam multe de la voi!! oricum vad ca sunteti destul de active .. pe mine m-a pocnit o lene si mi-e un somn mai toata ziua si in consecinta nu prea mai fac mare lucru. Azi am spalat si eu setul de pat, asta ca tot intreba Ama de plapumioara.. a noastra pare ok dupa trauma din masina de spalat!!
![]()
Si ca vorbim despre spalat lucrusoare de bebei am o intrebare pentru cele care au scoica de masina.. voi spalati imbracamintea de pe cosulet?
La capitolul biberoane, noi am luat unele marca Dr.Brown, nu stiu daca se gasesc si in Rom dar aici sunt cele mai recomandate in ciuda faptului ca au mai multe piese de spalat.. totusi sper sa nu fie nevoie sa le folosim prea mult!!
Vivi felicitari pentru bebe grasuna 
!!
Cami 33+
"eco bebe"
virgi spune:
Salutare!!!
Sunt si pe pe aici, mai rar ce-i drept in ultima vreme, intrucat mi-am facut un program strict de mers pe jos si facut gimnastica la stadion si vreau sa ma laud ca am avut o saptamana excelenta, o saptamna in care m-am simtit ca inainte de sarcina, fara nici un fel de reactie negativa. In concluzie, am taiat din menu tot ce insemana mancare romanesca, adica nu am mai gatit deloc acasa...nu am mai gustat nici un fel de manacare care sa contina ulei, faina..etc, dar am batut recordul la iuteala si ma declar super multumita de mine. Arat si eu in sfarsit ca un om normal, in ultimele doua saptamni am luat 160 grame..a crescut numai burtica, iar eu am mai slabit, si ma simt ca la 16 anisori.
. Celulita la mine n-a ajuns si nici nu o astept, ce-i drept n-am avut niciodata, picioare umflate inca nu experimentez, si ma rog sa ma mai tina starea asta macar vreo 2 - 3 saptmani, ca am eu asa o vaga banuiala ca luna a-9-a va fi putin altfel..sau depinde de la persoana la persoana.
Maine mergem la lee sa vedem ce face bebelina...si sa repetam analiza la diabet....deci ceva emotii avem![]()
![]()
. Poate primim un raspuns favorabil sa scapam si de grija asta.
Ina - sunt sigura ca Serghei este mandru de noul lui carut si abia astepata sa-l testeze.
Foarte utile informatiile despre biberoane. Multumim!!!!
Vivi - felicitari si sa auzim numai vesti bune pana la sfarsit.
Ama - o sa fii o mamica super
. te admir, asa cum le organizezi tu pe toate si cata pasiune pui in tot ceea ce faci pentru bb. Bravo!!!
inaioana spune:
Daca tot m-a pocnit insomnia
..zic sa va fac o vizita!![]()
Alia, imi place la nebunie materialul de pe carutz. E ceva intre matase si catifea, asa se simte. Iar la picioare si pe laterale e puuuutin fashos, numai bine de sters rapid. Tu din care colectie ai, 2006 sau 2005?
Lyly, te-as ajuta la saltele cu toata placerea dar habar-n-am!
Salteaua mea e primita, nu stiu cu ce e umpluta (oricum nu cu arcuri) si rezista foarte bine. Acuma..personal nu ma innebunesc dupa cele cu arcuri dar..cred ca cel mai bine te sfatuiesti cu cineva mai priceput...
Eu sper sa ajung in week-end la Bamboo mai ales ca daca au si crem, eu vreau crem. Jucaria e separata nu e cusuta sau ceva. Paturica are numai o mica boderie cu animalutul respectiv (spre exemplu noi avem ratzusca) si jucaria separat. Daca au crem eu ma duca sa iau crem. Iau si pentru tine, Ama?
Cami, eu nu am spalt scoica, doar am sters-o bine cu buretele. Cred ca nici nu se poate scoate si spala ca lumea.
Vivi, eu am avut din alea normale dar foarte pufoase iar acum planuiesc sa-mi iau cu colt pentru maternitate. Atunci pur si simplu nu stiam ca exista, le-am omis dar, am primit vreo 5 asa ca m-am dumirit. Si le folosim si acum. Voi lua pentur Serghei unul sau doua special pentur maternitate ca sa fie noi! Felicitari pentur bebelina grsunica!
Abia astept sa aflu si eu duminica cat cantareste Serghei si cu ce-si mai face el de lucru pe acolo!![]()
Ioana
32 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
Virgi, felicitari pentru noul meniu!
Bine ca te simti mai bine, asta e cel mai important. Mersi frumos de urari si te asteptam maine cu vesti minunate de la Lee!

Ioana
32 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
virgi spune:
Ina - multumim frumos. Si pe tine te asteptam cu vesti bune!!!
Dar tu de ce nu dormi la ora asta!!!!
inaioana spune:
Virgi, pentru ca pur si simplu m-am trezit acum o ora si n-am mai putut sa adorm.
O sa mai incerc totusi pentru ca e muuult prea devreme petnru trezirea efectiva...e noapte rau afara!![]()
Ioana
32 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
virgi spune:
Eu de cand a venit Aurelian n-am mai avut probleme cu somnul. Erau de la frica de-a dormi singura.
Ia-l pe Traian in bratica..si incerca sa dormi..ca mai e mult pana se face dimineata la voi.
Eu sunt pregatita de iesit la plimbare, lunch etc. Afara e o vreme super misto......de tricou.
Somn usor.
Irinel spune:
Buna gravidute dragi (si sotior de graviduta)!
Mai rar pe la voi, incerc sa mai citesc macar, da nu am timp ce sa fac?... MAi am o saptamana de serviciu si gata. Tare as vrea sa prind cateva zile acasa sa mai aranjez una alta da cine stie daca o sa ma lase bebe (Danut a venit in ultima zi de serviciu :-))
Am vazut ca ati discutat de multe lucruri pentru bebei, inclusiv biberoane si suzete (la suzete nu cred ca e cazul sa va zoriti ca oricum din cate stiu eu, nu e indicat sa le dai la bebei inca din primele zile, si puteti sa va hotarati si mai tarziu.
Ama, nu e chiar atat de important manerulala, adica nu zic ca nu prinde bine, da sa stii ca daca e sa cobori si sa urci carutul la bloc, conteaza tare mult greutatea. In plus, la greutatea lui, adauga si greutatea copilului (care la inceput e 3-4 kg da creste rapid...). Eu stateam la 1 cu Danut si aveam un carut in care puneam scaunelul de masina (in felul asta statea cu fata la mine). Da pot sa iti spun ca era tare obositor. Lasam copilul in scaun la etaj, coboram fuga cu carutul, fugeam iar sa iau copilul care se punea pe tipat, abia coboram cu el sit ot asa. Si mai aveam si oaresice dureri si oboseala dupa nastere (vorbesc de primele saptamani). Acum nu mai e important, ca o sa il tin in garaj, daca ai unde sa il lasi jos, nu e o problema, da daca ai de urcat si coborat, gandeste-te bine.
Voiam sa va zic sa va ganditi serios la sutiene din alea speciale de alaptat. Ma scuzati daca deja s-a discutat, ca eu n-am apucat sa citesc tot. Eu initial n-am vrut sa iau, am zis ca nu e chiar asa de important, da am primit unul cadou si apoi mi-am mai luat si eu si tare bine mi-au prins. Sunt usor de desfacut si discrete. Plus tampoane de sani pentru cand sanii mai au scapari de laptic, ca sa nu va treziti cu tricoul ud...
Eu azi mi-am facut listuta de spital si mi-am adus aminte de astea, asa ca am zis sa va spun si voua, poate vi se pare util.
Eu vreau sa iau si pompa la mine ca data trecuta m-a ajutat mult sa imi vina lapticul (din pacate nu am folosit-o de la inceput, da cand am folosit-o tare bine a fost) si multa apa plata.
Cristina tu arati chiar grozav, cred ca sunt doar hormoneii de vina ca te simti grasa si celuloasa :-)
Inaioana sa stapaniti sanatosi carutul!
Vivi am vazut pozele. Super!
Cami eu n-am spalat scaunul de masina (de ala e vorba?). Lucrusoarele da. La Danut la inceput am folosit un detergent special de bebei, da nu prea se spalau, ramaneau cu pete, asa ca am dat-o destul de rapid pe detergent normal, doar ca le-am spalat separat, de mana si limpezit bine. Asta pana pe la 4-5 luni, nici nu mai stiu sigur. Acum o sa le spal la masina de spalat separat, da cu detergent normal si o sa pun limpezirea de mai multe ori cum zicea Inaioana.
Virgi, ma bucur ca te simti bine. Cat despre mancare, eu ma simt cam vinovata ca mananc cam multe (si alimente necesare lu' bebe ci dulciuri si fainoase). Am pus vreo 15-16 kg da mi-e groaza ca la Danut am pus vreo 5-6 in ultima luna si mi-e si asa greu deja.
Carmina, Dana, aveti grija de voi, feriti-va de efort.
Flory ce mai faci? Te pup si sper sa rezistate bebe cat mai mult in burtica.
DianaR, pupici tie si lui Vladut.
Pupici la toate si la burtici
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 35+ saptamani
dolcebaby spune:
greu cu insomnia asta... nu mai pot de doua nopti chiar nu ma pot odihni, de la 3 nu mai pot dormi 
AMA acum doua zile am fost la cosmetica si am mers cu tranvaiul vreo 8- 9 statii si am stat in picioare linga un nesimtit de sergent major de la jandarmi care nu avea mai mult de 25 de ani...dar am observat ce nimeni nu te vede in mijloacele de transport din Buc.
Vivi felicitari pt fetita grasuna ! Si eu merg azi la 4 30 la Nayel si abia astept sa o vad pe bebelina mea... poate imi spune si cind ma programeaza la operatie
Va doresc o zi frumoasa
dolcebaby
florypop spune:
Irinel, momentan sunt bine. Astept sa vina ziua de 29 sa mergem din nou la control. Atunci vom vedea si ce face bebe mic din burtik. Pana atunic tratament si munca....
Mai aveti putin si gata...nici nu imi vine sa cred. Parca mai ieri ne anuntai la mamici din nou aspirante ca esti insarcinata.
Pupici,
Flory
27+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png