Mamici de mai-iunie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

bogdanai eu vb de amabilitatea oamenilor de aici, din Buzau! Ca in Bucuresti imi fac si eu o mie de nervi cu RATB-ul si nici mie nu mi-a cedat NIMENI locu' pana acum, merg cu nesimtirea pana la capat! Si sunt de-astea la vreo 15-16 ani care stau pe locurile alea rezervate si nici gand sa cedeze locul vreunei gravide sau vreunui batran ca deh, s-au nascut obosite! Chestiile astea ma fac si pe mine sa ma umplu de nervi..sau in aglomeratia aia din centru, cand da toata lumea peste tine si nici macar nu-si cere scuze desi vad ca esti cu burta la gura nici nu mai zic Dar aici lumea e mai putin stresata, nu e asa aglomerat si nici nu merg cu nici un fel de mijloc de transport in comun, la cat de mic e orasu' ajung pe jos imediat oriunde! Daca sunt obosita, iau un taxi ca dau 20mii pana acasa.io 34+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

LYLY, pe vremea lui Mihnea erau la moda cele din iarba de mare, acum astea de cocos .Eu inca nu stiu de care are patutul pe care-l primesc cadou.si tarcul la fel.
BOGDANAI, eu mai primesc amabilitati de la vanzatoare , zambete complice si parca mai primitoare , sau poate mi se pareLa mine drapta sus e pozitionat capul lui bebe.Si eu beneficiez de lipsa poftei de mancare.

ALIA 32W
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Iar referitor la perioada asta, fiecare are punctul lui de vedere.Mie stiu ca o sa-mi fie dor de burtica si ca o sa ma gandesc cu nostalgie la momentele de acum.Este o experienta unica si frumoasa dupa parerea mea, chiar daca, mai ales acum la sfarsit, ne e greu, avem arsuri, picioare umflate..cand il simtim pe bebe cum misca acolo in burtica uitam de toate!io 34+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

In sfarsit am ajuns acasa.
Bebe e bine,e tot fetitza si are 1954 grame(Ama...sa ne treci pe listutz cu masuratori).Da' io nu stiu sa zic in cate sapt. sunt.Dupa ultima menstruatie ar fi 32 si 2 zile,dar io nu am ciclu la 28 de zile,ci la 33 asa ca la mine s-ar calcula altfel,adik as avea 31 si 5 zile,cum ma si semnam de altfel.In fine...bebe pare de 32 si 3 zile si mi-a zis ca Dnp-u s-a mutat pe 15 mai.
M-am cam nervat la astia la Medsana...ca io am cerut ceva(adik 3D +doppler) si mi-a facut altceva(2D).N-am vrut sa ma bag cu indicatzii ...sa nu se isterizeze dom' doctor si sa aiba rabdare ca lumea...si pana sa ma dumiresc eu ce mi-a facut el...m-a si trimis la plimbare.Credeam ca e o comunicare mai buna intre receptzie si cabinet.In fine...am vazut ca totul e bine si mi-a trecut.

Apoi am fost la Carrefour.Apropos...am trecut si pe la Bamboo...pt cine mai voia paturici cu jucarie...aveau unele roz si unele crem.Am cumparat si eu pt bebe 3 Body maieutz si un costumash cu totul.Le-am luat marimea 20...sper sa nu fie prea mici.Le-am masurat cu cele de la nasha care sunt pt 0-3 luni si sunt ceva mai micutze.In rest Carrefour-u' m-a dezamagit...n-am gasit nici solutzie de sterilizat,nici alte chestii pe care le-am cautat...Cora e mai bine aprovizionata la capitolul asta.

Voi zicetzi ca de celulita se scapa usor...mie nu mi se pare.Desi am fost mereu slaba...mereu m-am luptat cu ea...si stiu si de ce ...ca sunt sedentara.Acum m-a napadit cu totul si nu stiu cum o sa scap de ea...

Ioana...zi-mi si mie de prosopelele pt bebe pe care le-ai avut la spital...de care erau?

Mergi la inceput

vivi felicitari pentru bebelina sanatoasa si grasutza!!Imediat o trec pe listuta!
Vreau eu paturica de la Bamboo!!Da nu roz, vreau verde, albastra, bej, da nu roz! Cine se mai duce pe acolo sa ma anunte si, daca poate, sa-mi ia si mie una! Sau mai gasesc si eu pe 3 cand vin in Bucuresti, ce zieti?
Eu i-am luat lu' bebe un prosop din ala cu colt mare si f moale! Ce fel de prosop ii mai trebuie ?
io 34+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Vivi, felicitari pentru bebelina grasunica

Referitor la Carrefour, singurele magazine care ma atrag de acolo sunt Bam boo si Z. Au cumva noutati la Z? Acu' un an jumate aveau niste body-uri, o nebunie! Saptamanile trecute n-am gasit mare lucru.

Si, in fata magazinului Bam boo, este un stand cu sapunuri la calup, am uitat denumirea marcii, dar sapunul este excelent pentru piele. Dupa ce ma sapunesc bine cu unul din acela si ma clatesc, raman pe piele stropi mari de apa. Va recomand, caci nu usuca pielea. Au si pentru nou-nascuti si bebei mai mititei. Io' i-am luat unul lui tzoanca mic.
Pana nu ma edific cum e cu salteaua asta, nu cumpar! Cat despre lucrusoare de imbracat, Boghi are dreptate: ce iti cumperi tu e mult mai bun decat orice vei primi cadou!
Lacri 29+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

LYLY tu ai patut de lemn ? La ce iti trebuie saltea de acum ?vivi gata, am trecut pe listuta!io 34+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

vivi cat era paturica, tot 14RON ? Si jucaria aia e cusuta sau se scoate ca din poza nu-mi dau seama ..io 34+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ama, nu am patut de lemn si nici nu iau, ca n-am unde sa-l mai pun si pe ala. Da' ce,la patutul de voiaj voi nu puneti saltea?

Lacri 29+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

LYLY nu! Eu nu-i pun nici un fel de saltea pana la 6 luni, adica atunci cand il cobor la nivelul de jos. Ii las salteaua aia a lui subtire si peste pun o paturica iar apoi un cearceaf! Nu stiam de ce te stresezi tu cu salteaua de pe acum!
Ia zi-mi de paturica de la Bamboo, cum e cu jucaria aia? Se scoate sau e cusuta de patura ? Vreau si eu vreo doua, credeti ca mai gasesc pana vin eu in Bucuresti, pe 3aprilie ?
io 34+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput