Mamici de mai-iunie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 3
LYLY809 spune:
PuiuDana, acu' inteleg... Deci, de fapt, sfatul meu ierea sa-ti eviti socrul, hi,hi,hi! Adik orice element cauzator de stres. Da' sa stii ca si fosta mea soacra a avut cancer, s-a operat, a facut chmioterapie, de toate alea, si traieste si acum, bine merci. Dar, tin sa subliniez ca este o persoana debordant de vesela, si de un optimism fantastic. O placere sa stai cu dumneaei! Asta-i secretul supravietuirii dansei.... Psihicu' conteaza foarte mult in cazurile astea.
Am taiat-o la cursuri si va pup,
Lacri 29+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
cristina1702 spune:
puiudana multumesc mult! esti draguta...
lyly809 da, tu esti cu o luna mai in fata si nu esti cu mult mai mare (zici tu)...deci iosup avea dreptate ca e cam mare...incerc sa gandesc pozitiv...dar burtik e mai mare decat e nevoie...si ma doare tare spatele!!! pe voi nu?
gicutza am mai auzit si eu ca se poate sa iei si 20-30 kg...dar ma sperie ideea...astia baga vitamine in mine si ma ingras mult...si am fost la doctorita de familie si iar m-a pus sa fac analize pe motiv ca sunt palida si ca nu-i place cum arat...sper sa ai dreptate, si dupa sa pot reveni la normal...eu am tinut diverse cure de slabire cand erammai tanara (cu multi ani in urma)...in ultimii ani am stagnat si nu am mai putu sa tin cura de nici un fel...nici nu aveam nevoie, e adevarat...dar am inceput la un moment dat sa merg mult la sala si eu nu am slabit nici un pic...asa ca am banuit ca nu mai pot slabi dupa o anumita varsta...oricum in tinerete mi-am distrus stomacul cu diverse cure...si am ajuns la ulcer gastro-duodenal, pe care l-am tratat repede...cam asta era...mi-era teama ca la 30 de ani nu mai pot slabi...iar cu celulita, nu stiu ce sa zic...eu stiam ca nu se prea mai scapa de ea...iar asta ma 
multumesc de intelegere!!!!!
26octombrie spune:
Cristina, fii fericita, ca eu sunt intr-atat de stresata de mersul la munca (de fapt de atmosfera de acolo..
) incat mai visez si noaptea diverse intamplari "frumoase" cu colegii mei, de ma trezesc plangand. si in loc sa ma bucur ca m-am trezit, imi dau seama ca mai e putin si plec la munca si iar ma ia jalea!
mai avem nitel si banui ca asa o sa ni se rupa de toate astea.... ABIA ASTEPT!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
cristina1702 spune:
26 octombrie te inteleg...uneori cand sunt deprimata ma gandesc la tine...pt ca mi s-a parut ca esti optimista si vesela...la un moment dat spuneai tu pe site ca poate ne intalnim mai multe mamici la plimbare de copii cu carucioarele...si ti-ai adus aminte de mine ca sunt in zona...asa e...si cand sunt trista ma duc in camera cu caruciorul si ma gandesc ca poate o sa iesim la plimbare mandre de puiutii nostrii...si asta e o imagine care-mi place...ma bucur ca existati si ca am ajuns sa va cunosc...dar ce-i cu ionaioana? era mai activa...ma asteptam sa-mi laude sau nu burtica...
gicutza spune:
cristina, sora mea a slabit 20 de kg anul trecut, la 46 de ani!!! Sa o vezi cum arata acum, e incredibil. Si crede-ma ca a tinut o cura de slabire nu f. drastica... combinata cu gimnastica si sport... Nici eu nu mai sunt asa tinerica, am multisor peste 30 de ani, si am reusit sa slabesc si stiu ca am sa o fac si dupa ce nasc bebelina mica. Daca tu intotdeauna ai fost slabuta, atunci stai linistita, ca nu ramai tu grasa
.
Si pentru celulita sunt tratamente... bine, nu va disparea complet.. dar zau ca ai sa uiti repejor de ea dupa ce nasti si ti se vor schimba prioritatile in viata
.
Pupici si moralul sus!
Vlad
Sa traim bine!
26octombrie spune:
Cristina, tare ma bucur ca ti-ai amintit de amenintarea cu plimbatul in card, chiar as vrea s-o facem! Ti-am admirat si eu burtica! Daca te uiti in jur, cele mai multe fete se plang ca n-au burtica destul de mare! pai si tu, in loc sa te bucuri ca le-ai luat la puncte, tu plangi ca e prea mare?!! se poate...?!
uite-te la mine, eu am luat 30 de kile si... mi se rupe. acum ce crezi, daca iei 10 sau 30, tot ca naiba arati, tot trebuie sa slabesti, iar odata pusa pe shine cu slabitul, slabesti cat iti trebe, nu-ti face probleme.
eu nu am celulita in general, insa am prietene la 45 de kile si cu celulita grup! acum m-am portocalit si eu toata, mai am nitel si fac si pe genunchi.. e, se da jos usor, am mai avut odata si, cand am slabit a disparut prima, s-a speriat si a fugit!!
iar cu varsta.. intr-adevar, dupa 30 de ani parca e nitel mai greu sa slabesti decat inainte, insa nu e asa o catastrofa, crede-ma. am slabit 15 kilograme in 2 luni de primavara, fara probleme.
ganditi-va ca suntem cele mai norocoase, nastem si avem apoi luni de caldura in fata, cu pofta scazuta de mancare, cu legume si fructe la greu.. daca nasteam in octombrie... mai puneam ceva acolo, pana in primavara..
uite-te la Inaioana, ai auzit ca a pus 30 de kile la prima sarcina si ai vazut cat de misto arata!
so, cheer up, dracu' nu-i asa negru si oricum o sa plece, raman ingereii astia preamultasteptati! 

Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
carminabulina spune:
VA spun si eu buna seara dupa ce v-am citit o ora
.
Alia, simt intzepaturi in jos, si exact cum ai spus si tu simt ca ma curenteaza. Iau de ieri de la ora 18.00 pastlele alea dar situatia nu s-a inbunatatit. Bebe este in pozitie craniana si dupa fiecare contractie impinge si impinge
... Daca nu inceteaza contractiile am toate sansele sa mi se deschida colul.
Ama, nu stiu cat are colul acum dar am vazut diferenta pe ecograf si pot spune ca e destul de scurt, dar nu conteaza ce spun eu ci ceea ce spune medicul, adik e cam scurt pt. perioada asta si e mai scurt decat acum 4 saptamani. Deci tendinta lui este sa se deschida acum.
Eu am cumparat doar biberoane cu tetina de silicon si sper sa-i placa astea.
Cristina ai o burta foarte frumoasa si sexy...
Puiudana o patisi si tu? Cand ma gandesc ce prostii am facut azi...imi dau seama ca nu mai am nici un drept sa ma plang de nimik.
Ca sa nu va mai spun acum ca am pofta de clatite cu ciocolata si frisca.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
ama_kaly spune:
cristina tu te plangi ca ai burta mica sau mare pana la urma ca n-am inteles ? Bai, tu vrei putina bataita sa inteleg!
Ai o burtica superba si iti sta super bine cu ea!!! Si pentru 24 de saptamani e maricica, dar si tu esti micuta si slabuta si e normal sa se cunoasca asa tare! Eu ma rugam sa mi se cunoasca si mie burta..abia dupa 30sapt se vedea intr-adevar ca sunt insarcinata prin orice haina as fi purtat..si acum toti cunopscutii se crucesc cand ma intalnesc cu ei pe strada ca ei pana acum nu observasera ca sunt insarcinata.Si aveam asa un of ca nu se cunoastea..
Acum ies de drag la plimbare ca toata lumea se poarta frumos, lumea de pe strada, vanzatoarele din magazine cand se uita la burta mea si eu ma simt..speciala! Dupa ce o sa nasti o sa-ti fie dor de burtica si perioada asta ai sa vezi..eu cand ma gandesc ca mai am atat de putin timp de petrecut cu burtica mea ma apuca asa o nostalgie..
Cat despre celulita, cred ca nimeni nu scapa.Si eu sunt plina si pe deasupra mi-au aparut si vergeturi..asa ca nu dispera!Nu esti singura! Iar de ingrasat, la 32 sapt aveam 15kg in plus..pana nasc o sa am vreo 20 si..dar nu ma stresez de acum, am timp dupa aia!
io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
26octombrie spune:
MagsiIoana, bine ca ati intrat voi la triplu test si ati pus-o la punct pe tanti aia, ca m-apucasera spumili! si imi venea sa intru si eu s-o ciufulesc..
Lylymama, da si tu, ti-as spune eu un proverb romanesc, da nu e voie.. relax, nu te mai stresa pentru toate prostiile. ai vrut sa faci un bine, ai primit un raspuns descurajant, bonjour si la revedere, trebuia sa vii fugutza inapoi aici, unde toata lumea te iubeste si te apreciaza!!

Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
carminabulina spune:
Mi-am bagat si eu nasul pe la triplu test si ce pot sa-ti spun LYLY? Ma surprinde ca ai avut totusi amabilitatea si rabdarea sa lamuresti unele lucruri. Eu de obicei cedez si plec. Nu zic ca-i bine ca mine dar si sa stai sa-ti faci nervi cu toata lumea. Si Ioana m-a mirat ca a avea rabdare sa dea tot felul de explicatii pe un anumit topic unor persoane care se faceau ca nu inteleg....
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png