Mamici de mai-iunie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 2
VoichiV spune:
Cristina, ai o burtica tare frumusica. stiu ca e o perioada mai grea dar o sa treaca si cand vei tine bebele in brate nici n-o sa-ti aduci aminte ca ti-a fost greu.
Referitor la lovituri, si pe mine ma lovea bebelina tot jos si cam in aceasi perioada a sarcinii. Erau niste lovituri destul de puternice. Pt. o secunda mi se taia respiratia dar acum nu mai loveste acolo.
VoichiV
30+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
nastad spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Buna dragele mele!
Acu veniram si noi de la doctor cu 2 vesti:1 buna=bebe se dezvolta normal,pare chiar mai mare cu 2 sapt(adica 32),e tot in pozitie craniana si 1 rea=bebe vrea sa iasa.Azi m-am enervat rau de tot si au inceput contractiile,burtica s-a lasat si de acum in colo,adio plimbarica.Recomandare=la pat toata ziua si Sallbutamol 2tb/zi ca No-spa e frectie la picior de lemn.Nu mai am voie nici pe scaun sa stau ca apasa bebe pe col.Asta e,nu mai facem nimic,stam toata ziua si dormitam.la toate si o zi buna in continuare.
Dana30+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
Ai grija de tine si chiar odihneste-te ca nu o sa mai potzi dupa ce nasti!

Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
nastad spune:
Gata , plec acasa, e o falfaiala in burta mea...si o sa ma ia Onitza de proaspata!
toate fetele!
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
cristina1702 spune:
nastad si voichiv multumesc pt incurajari...inteleg ca nu am de ce sa ma sperii in legatura cu bataile in jos... mie mi-era teama sa nu ma puna sa stau la pat...
nastad poate ne intalnim la spital cu copiii...mie initial mi-au zis 21 iunie pe urma m-au impins la 30 iunie si pana la urma ramas ca nasc prin cezariana, deci o idee mai devreme de nasterea normala (asa am auzit eu...nu sunt sigura)...poate ne nimerim...eu cred ca a fost mica la inceput dar a arecuperat acum..si nu credc ajung pe 30...in mintea mea undeva dupa 21 iunie nasc si eu...
dar ce stiu eu...
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by cristina1702salutare!
sunt foarte trista...
am avut zile grele la serviciu si nu am mai reusit sa va citesc, ce sa mai zic de scris ceva...
mai mult...cand inaioana m-a tachinat ca am burta mica m-am dus hotarata acasa sa-mi fac niste poze, ca sa-i demonstrez ca burtica mea nu e asa de mica...ele sunt facute la 24 saptamani, acum am intrat in 26...deci, posibil sa fie si mai mare intre timp...la capitotlul asta, ce sa zic, toata lumea imi zice ca sunt mica si eu vad cum cresc in kg pe cantar...mai mult decat ar trebui/luna...
asa ca acum pun pozele cu burtica mea...si sper ca inaioana e pe receptie...ca sa comenteze...
http://community.webshots.com/album/548841959ZlDdAy
dar vrea sa va si intreb ceva...aseara (pt a 2-a oara) am simtit ca fata mea ma loveste intr-un mod ciudat...nu uitati ca sunt in 26 saptamani acum...ei bine, ea e foarte agitata in general...doar ca aseara nu mai dadea in fata sa-mi iasa prin burta ci...dadea in jos...adica mi-o si imaginez cum sta cu capul in jos si-mi da cu pumnii in...ca si cum bate la poarta sa iasa...nu doare, dar e foarte ciudat...mi-e teama ca nu e ceva in regula ...iar eu merg abia pe 6 aprilie la doctor...aveti idee ce e? vi s-a intamplat asa ceva, asa devreme? sper sa ma linistiti...
in rest...chiar mi-e greu fara voi...mi-e dor...si stau si mai prost cu nervii...am inceput iar sa plang mult...si nu stiu exact de ce...sunt data peste cap...in orice moment imi pot da lacrimile...iar acasa, nu mai zic...saracu' sotul meu...ma suporta...
ma ingrozeste ideea ca mai am 3 luni....cand vad fetele peste 30 de saptamani agitate si in pregatiri sunt putin invidioasa...toata lumea imi spune ca o sa fie mai greu dar parca eu vreau sa se termine mai repede perioada asta pt ca imi imaginez ca atunci cand o sa-mi tin fata in brate nu o sa mai conteze nimic...si nu o sa mai plang!!!!
o sa fiu fericita! oricat de obosita, nu conteaza...abia astept sa ies cu ea din casa in caruciorul care o asteapta...mi-e draga, dar vreau sa nu ma mai ingras si sa-mi pot relua viata mea de dinainte...sa pot merge la sala...sa nu obosesc cand urc doar 2 etaje...sa pot sa am grija de corpul meu...sunt deprimata ca pe picioarele mele a aparut celulita...am fost toata viata slaba!!! si acum...nu stiam ce e aia si acum stiu, am strat de celulita...chiar si pe fund...desi nu pare ca m-am ingrasat...sunt deprimata si probabil ma considerati nebuna si o sa ma judecati...asta e...
astept sa dati cu oua! poate imi va face bine .. nu stiu...oricum sunt cu moralul la pamant...
cristina
Cristina,am vazut si eu pozicile si sa sti ca si tu si burtica sunteti tare frumoase.
si nu mai fi trista!Dana
30+ cu
Andrei Ioan poze nunta
burtica
eco 4D
LYLY809 spune:
nastad, pe mine deja m-au apucat fiorii citindu-te pe tine! brrrr...
Luana, cum ziceai, gata sandwich-ul, sau, gata sarmalutza...
PuiuDana, si la tine ma gandeam ca mergi la servici si stai si in picioare pe acolo. Dar, de enervat, si eu ma enervez, ca m-a mancat in
sa merg la servici dupaamiaza, caci ma plictiseam, asa ca, si eu am episoade de enervare destul de urate, cum am avut si azi. Nu am avut contractii, dar a inceput tzoanca asta mic sa se agite pur si simplu nebuneste in burtik, m-a si speriat, ce viteza are la picioruse, m-a boxat zdravan, adik vroia sireacu' sa zica: beeey mama, potoleste-te ca-mi faci rau, calmeaza-te in puii mei, ca vreau si eu sa am o tinerete linistita![]()
Asadar, incearca sa te calmezi singurica, impune-ti sa fii cat mai linistita, si evita elementele care te streseaza, pe cat se poate!
Lacri 29+
P.S. Ma apuca asa niste emotii cand ma gandesc ca schimb prefixu' la numarul de saptamani.. acusi am 30
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
26octombrie spune:
... si uite asa, fetelor, m-am trezit eu fara pat!! ca doar era primul lucru pe care il primisem, inca din octombrie! si astazi l-am adus de la socrii din pod, unde l-am tinut lunile astea si l-am montat...
...el asa e ok, e un pat de lemn, care se pliaza. problema, majora dupa mine, e ca... nici una din laturi nu se misca!! adica, eu stiam asa, ca cele mai noi, acum, au fundul ce se poate pune mai sus sau mai jos, iar cele vechi (asa am avut si eu) au o latura ce fie culiseaza, fie basculeaza. asta...sta!
ceea ce inseamna ca eu trebuie sa ma contorsionez ca maimuta deasupra patului ca sa apuc cupilu!! nu merge! nu stiu daca am explicat clar, are fundul jos jos, iar partea de sus se termina sus sus! intre partea de sus si saltea e jumatate de metru. cum apuc eu cu amandoua mainile o farama de bbe din fundul patului???
cred ca trebuie sa merg sa iau pat, asa-i??
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
LYLY809 spune:
Cristina1702, eu am aproape 30 saptamani si burtik al meu nu cred ca-i mult mai mare, e cam la fel. Iar bebe e zdravan si grasutz
Asta sa fie ultima ta grija! Cat despre servici, iar te inteleg. In rest,incearca sa gandesti pozitiv, concentreaza-te la lucruri care iti fac placere, gasesti ceva de care sa te agati. Trebuie sa reusesti!
Lacri 29+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
puiudana2004 spune:
Lyly hai ca m-ai facut sa rad.Super ca intotdeauna si plina de umor.Nu ma mai duc la serviciu de la 1 martie,in schimb ma enervez acasa cu nebunu' de socra-miu care a luat-o razna de tot de cand a aflat ca are cancer si ne tortureaza pe toti cu nebunia lui.Dar azi a intrecut orice limita si i-am zis si eu vreo cateva de l-am lasat masca,ca de nene,sunt si eu om,cat sa suport.

de multeeee ori.
Dana
30+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
gicutza spune:
cristina, te inteleg asaaaaaa de bine. La prima sarcina eu am luat 20 de kg si ma gandeam cum dracu' slabesc eu la loc.. dupa ce am nascut ma batea mama la cap ca nu am dat jos burta (propria mea mama
, care nu e o slabuta la 100 si ceva de kile ale ei).. ma isterizasem cumplit... cateva luni nici nu am vrut sa aud de cure de slabire, sport sau alte alea... imi spuneam na! grasa m-am facut, grasa sa raman
.
Dar mi-am revenit repede si am inceput sa tin un fel de regim adaptat, sa fac gimnastica seara cate 30 de minute - o ora, cat stateam cu Bubu si el se juca cu jucaricile lui. Dupa aia mi-a dat sora-mea o "reteta de slabit" pe care o tinuse ea si slabise 20 de kg.. si uite asa a doua sarcina am inceput-o tot mai slabuta fiind. Acum am doar 5 kg in plus, pentru ca in primele 2-3 luni, pe motive de greata, nu apucam sa pun nimic pe mine. Dar sincer, acum stiu ca dupa ce nasc am sa POT sa slabesc, cum am facut-o si prima data.
Si ai sa vezi ca incet-incet ai sa-ti reiei din activitatile obisnuite.. nu va fi usor, dar nu e nici imposibil
..
Luana, vezi daca nu poti modifica putin patutul, sa-i construiesti o stinghie pe la mijlocul distantei pe care sa sprijini etajul... pentru ca altfel iti va fi f. greu in primele luni sa te apleci sa-l iei si sa-l pui pe bebe din si in patut...
Mai scriu...
Vlad
Sa traim bine!