Mamici de mai-iunie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Cristina, scuze am fost plecata. In sfarsit am intrat si noi in randul lumii si am luat carutz cupilului ca ramasesem fara! Cat despre burtica..esti absolut superba, nu vad de ce iti faci griji! Nu mi se pare deloc ca te-ai ingrasat si crede-ma pe mine..toate astea se duc repede, mai ales daca esti slaba de fel (si esti, ca te-am vazut) si mai faci si sport. Eu cand am fost gravi cu Katja am ajuns de la 45kg la 72kg si intr-un an eram la loc la 47-38Kg fara nici o cura deosebita, doar vreo luna doua de usoara supraveghere la papa. Iar celulita de duce odata cu grasimea si cu putin sport. Oricum e clar ca tu nu te vei ingrasa asa mult in nici un caz. Si arati foarte bine, burtica se vede foarte frumos. Eu doar te tachiman mai demult...intotdeauna ai avut o burtica tare frumoasa!

Luana, pune, dom'ne, un mester sa-ti ridice nivelul la pat pentru primele luni si gata..nu mai da banii pe altul daca asta iti place in rest. Iti iei pat acum petnru 3-4 luni..n-are rost! Intr-adevar, asa nu il poti folosi initial dar daca nu te scalzi in bani si iti place patul (model, material) eu zic ca mai bine il modifici.

Ama, exista si biberoane negradate???? Nu am vazut niciodata drept sa-ti spun. Evident, ia-ti gradat dar...m-as mira sa vad unul negradat. Nu de alta dar ca sa faci lapte praf daca o fi cazul de un supliment ceva, totul trebuie masurat cu mare acuratete altfel e foarte periculos pentru bebe!

Ioana 32 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

A, mi-am mai adus aminte de ceva. Ama, noi nu am folosit plastic, musamale sau altceva de genul asta nici in cos nici in pat si nu am avut niciodata probleme cu udatul. Daca folosesti pampersi de calitate si adaptati corect marimii copilului nu exista acest risc.
Personal sunt impotriva plasticelor!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Hai ca ma bag si eu ca musca-n lapte.Celulita facem toate, dar daca folositi niste creme sau uleiuri inca din timpul sarcinii o mai domolim putin.foarte buna e crema de la c hicco.iar in privinta kg, stiti cat se pierde la o nastere? cam 10kg.asa incat daca luam cam 20, dupa nastere ramanem cu vreo 10 si daca bebeul e mai rau s-ar putea sa nu mai avem nevoie de cure de slabire.In orice caz scapam noi cumva de ele.
si eu am contractii dar bebeul nu s-a intors inca.asa incat stau linistita.Si daca se intampla se intampla, nu prea avem de ales.
Sarcina placuta in continuare, sa uitam de greturi, dureri si contractii.

Abi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ah ioana ai aparut ca iti simteam lipsa . Cum ai hotarat pana la urma?

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Abi, te rog eu mult, schimba-ti iconu de sex, ca ma bulverseaza de fiecare data!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Carminutza, am hotarat ca cel mai bine ramane duminica pentru ca intalnirea lui Traian este deja fixata pentru ora 12 si nu pot bantui prin oras doua ore de berleuza!
Asa ca cel mai corect, vorbim duminica la telefon si stabilim ceva pentru dupa pranz! E bine asa?
Apropo, tu pe YM nu intri niciodata?

pozici

Mergi la inceput

Luana schimba si tu la ticker din Hora Lucia si lasa tot pomelnicul ala ca altfel nu se vede cat mai ai...iti spune incorrect ticker.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Ioana, cum nu intru niciodata pe YM, acum sunt on line. Doar ca ziua nu prea il las deschis ca nu am timp de stat si nu are rost sa amagesc lumea . Dar maine am zi libera si o sa cam stau pe la calculator daca ma vor lasa contractiile astea.

[poze carmina
intalnire burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ina merci! Pai biberoanele alea de la Nuk care mi le-ai aratat sunt gradate? Ca mie nu mi s-a parut! Si da, am vazut si negradate..cred! Pana la urma ce culori ati luat caruciorul? Sa-l stapaneasca sanatos Serghei si sa faca multe plimbari in el!io 34+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

CRISTINA, sunt si eu de acord cu Ama.Iti va fi dor de burtica , acum esti speciala .Cu grasimea ce sa zic , mie mi-ai parut slabuta tare si stii ca am ras de ce a zis Iosup .Burtica ta e foarte bine , nu mi se pare deloc micuta , compara si tu cu fetele de aici , iar parerile "negravizilor" nu conteaza ca aia doar dau cu sfatul .Eu la prima nastere am avut burta mica , mica si la 7 luni cand am nascut Mihnea avea 2600 , deci superbine , desi moasele bateau pariuri ca n-are un kg.eu asa ma simt , speciala , rasfatata .
CARMINA, ma ingrijorez cu "curentarile" , cred ca ma duc la dr T si ma urc direct pe masa sa vada colul.
Luana , te-ai "portocalizat"
Ama , nu cred sa mai existe bibe negradate , iar nuk in niciun caz!!
Carmina , tu stai in pat ??????

ALIA 32W
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput