Mamici de mai-iunie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 14
inaioana spune:
quote:
Originally posted by cristina1702
inaioana m-am gandit si eu la doctorul tau pt ca am inteles ca esti multumita...tu ai nascut prin cezariana? daca-i zic ca asa vreau e de acord? daca te sperii de ceva, ai numarul lui sa-l suni? el la ce spital era? sta de vorba cu pacientele si sotii lor?
are cabinet sau mergi la spital? eu ma gandesc ca daca-ti place tie o sa-mi placa si mie...
multumesc de ajutor...pt link-uri...
-am nascut prin cezariana dar nu cu el, acum 2 ani.
-face cezariene, ba chiar e expert
-am nr de mobil, nr de cabinet si nr de acasa!!!
-sta de vorba cat vrei, e foarte amabil, dragut si cald, pe langa ca e super dr (e genul care vine rapid din concediu pentru o nastere naturala neanuntata noaptea!)
-are si cabine si poti merge si la spital-lucreaza la CF2, unul dintre cele mai moderne spitale (paturi cu telecomanda, aer conditionat, termopane, personal super amabil, stai cu bb in camera, etc)
Stii ceva, eu ma duc duminica asta la spital ca e de garda la ora 17.00. Nu vrei sa mergi cu mine? Vezi si spitalul si daca iti place de el! Asta avand in vedere ca trebuie sa te si cam grabesti cu analizele!
Ioana
32 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004) pozici
VoichiV spune:
Cristina, stiu sigur ca acolo se fac aceste analize. nu stiu daca si la cabinete private. eu am facut analiza asta la inceput, la recomandarea dr care m-a trimis acolo (dr. ma consulta la medicover unde mi-a facut toate celealalte analize, deci presupun ca pe asta ei nu o ofereau. Nu stiu daca in alta parte se poate face. Poate stiu fetele
Gicutza, iti trimit nr. pe pm
VoichiV
30+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
26octombrie spune:
Cristina, e o vita individa aia! fara rautate, insa ar merita o reclamatie. nu de alta, insa puteai sa o patesti rau, iar acum o pot pati altele, dupa tine, cu povestea asta, cu alta...
mama are rh negativ si stiu de cand eram mica ce riscant e. pe langa ceea ce ti-au spus fetele, iti spun eu ca ai noroc, din cauza rh-ului, organismul poate privi sarcina ca pe un corp strain, incercand sa il elimine, de aici apar anticorpii. mama a stat la mult timp, putea sa ma piarda oricand. intre timp s-au mai schimbat lucrurile, exista monitorizare (de care tu n-ai beneficiat), exista injectiile cu anticorpi..
eu am ajuns la nayel tot cam la varsta ta gestationala si m=a primit cu bucurie. intre timp i=am mai adus trei gravidutze! e un om deosebit, iar trasatura de care nu s-a prea vorbit aici si care poate fi f importanta pentru tine e ca ITI INSPIRA O INCREDERE DEPLINA. Ai sa vezi, e suficient sa il vezi si te dai legata pe mana lui. Cred ca si fetele iti pot confirma. Nu mai vorbesc de cat de capabil e, asta s-a discutat deja. nr. de la clinica e 7774870, acolo iti poti face o programare. ar trebui sa iti faci analizele de anticorpi inainte de a ajunge la dansul, ca sa te duci cu ceva concret, altfel vei face doua vizite intr-un timp scurt, nu cred ca are rost. e suficient sa ii spui ca nu esti multumita de medicul tau, nici nu te intreaba mai multe.
nr de mobil il poti lua de la ioana sau de la mine, insa prima intalnire cred ca e mai comod sa o faci la secretara, la clinica.
adresa este Drumul Taberei nr. 106, bl. M19, ap. 1, sector 6, interfon 01 ( Statia Raul Doamnei). La clinica e mult mai degajat, nu-l intrerupe nimeni, are tot timpul. in spital ai sansa sa il prinzi mai pe graba.
nu mai ezita, daca imi spui ca ai scrupule sa pleci de la dobitoaca aia eu vin si te bat (si cred ca mai strang cateva fete de pe aici!) Hai, curaj, dupa ce te duci prima data poate ajungem impreuna, daca tot traversam bucurestiul. ii poti spune ca noi ti l-am recomandat.
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
ama_kaly spune:
carmina daca nu poate LYLY si tot te duci in Carrefour luni nu-mi iei si mie 2 paturi din alea cu jucarie pe 2 culori diferite ?
Eu plec iar!
Ma ocup de noul capitol si
!io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
LYLY809 spune:
Magghy, eu mai am o folie incompleta de utrogestan, i-o dau cu cea mai mare placere, numai zi-mi cum sa fac! Nu sunt multe, dar de ce sa mai dea bani pe ele!
Nu stiu cine tine locul lui dr. T, dar ti-am trimis un mesaj pe privat.
Pupici,
Lacri 29+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
LYLY809 spune:
Vivi, lucrusoarele de la magazinul Z nu au intrat la apa, desi erau bumbac 100%. I-am luat eu unui nepotel o multime de acolo, chiar ma vaitam ca acum nu mai sunt lucruri frumoase, am trecut si azi si n-au adus nika nou!
Ama, mai aveau 2 paturele roz si 3 crem. Mai astepti, sau vrei crem? Cate?
Lacri 29+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
LYLY809 spune:
Nastad, ma treceau fiorii doar pentru ca ai amintit de nastere, si spuneai ca si pe tine te-a luat unul![]()
Lacri 29+
Samburica
Album echo si burtik
ama_kaly spune:
LYLY pai ia-mi una bej cand mai ajungi pe acolo ca nu vreau roz si nici doua la fel! Si pentru a doua mai astept poate mai apar si alte culori! Merci frumos!
io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
cristina1702 spune:
inaioana am citit articolul cap coada...multumesc...
vad ca doctorul tau e asa cum ai zis tu, ce vreai eu si mult mai mult...la inceput eram stresata de ideea de a avea un doctor (barbat) dar am trecut peste asta...asa ca, as cam vrea...
iar ideea ta de a merge duminica la spital ma incanta...dar el nu se supara? ca apar si eu asa?
eu mai am un stres...eu zic ca sunt in 26 saptamani dupa morfo-fetlala la iosup (ma felicit ca am facut-o la el si nu la doctorita mea...)...altfel dupa ultima menstruatie as fi in 28 saptamani...si asta ma streseaza...ca inteleg eu ca la fiecare ecografie te poate decala inainte inapoi in functie de cum a evoluat bebe...pe mine m-a dat inapoi dar mie mi se pare ca intre timp a recuperat tare...
of...
vivighe ultumesc...
gicutza doctorita a zis ca nu se face...dar vorbea in raport cu avortul, cred... vezi doamne ca nu se fac analizele si injectiile in cazul unui avort...pe candin articolul pe care mi l-a dat inaioana scrie ca se fac in asemenea situatii...
ama kaly multumesc...iti zic saptamana viitoare...
voichiv ma interesez...multam'
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
LYLY, draga mea ce program ai luni? Ar trebui sa sarbatoresti ca doar o data in viata faci 20 de ani
...
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
Daca aveti vreun gand, hai sa petrecem! Ma gandesc la o locatie... si va spun!
Lacri 29+
Samburica
Album echo si burtik