Mamici de mai-iunie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 15
ama_kaly spune:
Am deschis un nou capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71902" target="_blank">AICI!
Continuam acolo!io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
inaioana spune:
Eu, spre deosebire de Luana, zic ca daca ai timp, mai bine mergi la Nayel duminica si vorbesti cu el despre problema cu rh-ul si iti spune exact ce si cum sa faci. Ca de capul tau poate nu stii exact ce si unde sa faci, mai bine iti recomanda el.Poate mai e ceva ce nu ti-a spus madam aia si trebuie facut..nu stiu, parerea mea e sa te duci inainte si sa-ti spuna el ce si cum.
Ioana
32 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by ralucis
fetelor, multam de sfat, atunci cred ca o sa optez pt cel de panza, am vazut ieri la cora unul dragut de la primii pasi, avea si masa de infasat si era 2,4 mil, e bine? ce stiti de firma asta? ca celelalte de firma sunt cam scumpute, 5, 6, si mai multe mil chiar, voi ce v-ati luat? Sa ma orientez spre ceva mai scump, dar mai bun? hai ca incep si eu ca ama, ea era cu caruciorul, eu cu patul!
D-asta mi-am luat si eu, dar de la Carrefour, deci mai scump cu cateva sutici de mii. Daca m-am grabit...
Io zic ca-i bun, deh, doar de aia l-am luat.
Lacri 29+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
LYLY pai ia-mi una bej cand mai ajungi pe acolo ca nu vreau roz si nici doua la fel! Si pentru a doua mai astept poate mai apar si alte culori! Merci frumos!
io34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby
Bebe
ok, ramane sa-ti iau eu una crem, ti-o iau chiar maine.
Lacri 29+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
ama_kaly spune:
LYLY merci frumos!
Continuam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71902" target="_blank">Capitolul 57io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe