Mamici de mai-iunie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

simona bine ai venit la noi! Sarcina usoara in continuare si un bebe frumos si sanatos! Nu ai zis ce e bebe din burtica, fetita sau baietel ?
Ce fel de probleme ai de zici ca o sa nasti mai devreme ?
io 34+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Simona, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe perfect!

Ioana 32 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Cristina...tocmai voiam si eu sa-ti recomand articolul pe care ti la recomandat Ioana.

Pe scurt...anticorpii aia apar din a 30-a zi de la conceptzie,si intr-adevar,scrie acolo ca dupa chiuretaj ar trebui facut tratament,dar din pacate nu se face.

Ama...poate bebe o ia la vale si-ti apasa pe ceva.Da mai bien mai lasa agitatzia si cumparaturile sa vezi daca-ti trece.Si pe mine m-a durut acu o saptamana tot asa...in partea de jos...si m-a tinut 3 zile,nu mi-a trecut cu nimik,pana a trecut de la sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

amaliasimona, bine ai venit la noi Iti tinem pumnii ca bb sa stea in burtica pana la termen.

Ama, stai cuminte, eventual ia un no-spa. Seby mai are ceva de stat acolo

VoichiV30+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by cristina1702

daca stiti pe cineva bun, sa-mi spuneti si mie...va rog! eu vreau unul care sa voreasca cu mine, sa-mi explice tot, sa pot sa nasc prin cezariana pt ca am niste probleme la sold, si sa-mi vorbeasca frumos (sa existe un respect reciproc)...a, si sa fie in a 2-a jumatate a lui iunie disponibil...

NAYEL! Are toate caracteristicile enumerate de tine si in plus!

Ioana 32 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

cristina, bineinteles ca doctorita trebuia MUSAI sa se ocupe si de rH-u. Este inacceptabil sa treaca peste informatia asta, cu sau fara avort. Mai ales ca sunt atatea femei care isi doresc mai mult de 1 copil, si daca la prima sarcina nu apar probleme deosebite datorate diferentei de rh, la a 2-a, a 3-a sarcina monitorizarea este obligatorie. Si inaioana are dreptate ca e o mincionoasa.. cum adica la noi nu se face vaccinul? haha.. si inca cum!!! Oricum, am inteles ca esti in saptamana 26. Iar primul vaccin in caz de titru mare de anticorpi se face in saptamanile 26-28, deci ai descoperit la timp idiotenia doctoritei.

Si eu ti-l recomand cu caldura pe Nayel. Mai sunt mamici de aici care au mers la el cu sarcina mai avansata si le-a primit fara probleme. Dar sa stii ca eu mentin legatura f. mult pentru analize si cu doctorita mea de familie, care imi cunoaste tot "istoricul de sanatate" si stie ce variatii ale analizelor, tensiune/greutatea am si care ar trebui sa ma "sperie" sau nu! Pana acum, slava domnului, nu am nevoie de suplimente pentru ca se pare organismul meu asimileaza f. bine vitaminele, calciu si toate cele necesare bebelinei din alimentatie.

Asa ca fuguta la analize si apoi fuguta la alt doctor .

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

inaioana m-am gandit si eu la doctorul tau pt ca am inteles ca esti multumita...tu ai nascut prin cezariana? daca-i zic ca asa vreau e de acord? daca te sperii de ceva, ai numarul lui sa-l suni? el la ce spital era? sta de vorba cu pacientele si sotii lor?
are cabinet sau mergi la spital? eu ma gandesc ca daca-ti place tie o sa-mi placa si mie...
multumesc de ajutor...pt link-uri...

VoichiV sa inteleg ca nu pot sa fac analizele oriunde? trebuie sa merg la acel institut de hematologie? eu credeam ca merg tot la romar, unde mi-am facut rh-ul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

cristina eu ti-o recomand si pe dr mea, Camelia Constantinescu de la Bucur.Pe mine ma tine cate 40min la consultatie si ii pun cate o mie de intrebari, e foarte draguta si mie imi va face cezariana la insistentele mele, asa ca nu va fi nicio problema.Insa e la Bucur, spitalul nu e unul din cele mai laudata dar sunt si rezerve si poti vorbi cu ea dinainte despre aspectul asta.Mama a nascut cu ea acum 11 ani, la Bucur si a fost foarte multumita.La fel si alte cunostinte de familie.Are cabinet la Tineretului si e si asistent universitar.
Daca nu, inaioana ti l-a recomandat pe Nayel, iarasi un dr f bun si cu renume! E alegerea ta unde vrei sa mergi, citeste si despre Nayel ca sunt nu stiu cate capitole despre el, e foarte laudat aici pe forum! Bafta sa iei alegerea buna si sa nasti o bebelusa superba si sanatoasa!
io 34+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Hai ca am scris o prostie...am scris anticorpi...Trebuia sa scriu ca Grupele de sange si Rh-ul apar din a 30-a zi de la CONCEPTZIE.

io zic sa nu mai amani prea mult cu analizele si cu gasirea doc.Ca esti deja in 26 sapt. si am inteles ca in cadrul tratamentului se face o doza la 28 sapt. si alta la 72 ore dupa nastere.Sa nu ratezi momentul de la 28 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Voichi, saru-mana de informatii. Poti te rog sa-mi trimiti nr. tau de tel. pe privat, sa te deranjez saptamana viitoare pentru ceva informatii suplimentare in caz ca nu ma descurc si ma ratacesc pe la Filantropia .

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput