Mamici de mai-iunie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 12
vivighe spune:
Cristina...sa-ti zic ce stiu io.Avortul ala...conteaza la cate saptamani l-ai facut,asta pt ca grupa de sange si rh-ul embrionului nu se "formeaza" imediat...ci la cateva saptamani(asta nu stiu sa-ti zic la cate
...si nici cartea n-o gasesc).Tratament trebuie facut dupa avort pt ca sangele tau se amesteca cu cel al copilului si uite asa tu faci anticorpi(daca nu cumva ii ai dinainte...de la vo transfuzie).Dar daca avortul a fost facut inainte de defintivarea grupei de sange si a Rh-ului,nu ai facut anticorpii cu pricina.Daca ar fi asa ar fi super...ca i-ai face abia acum,la nastere cand iar vi se amesteca sangele cat de cat.Oricum tre sa mai faci niste investigatii sa vezi daca ii ai sau nu,si daca ii ai sa vezi cum e cu tratamentul.
Sper ca ai inteles ceva din ce am zis io aici,nu-mi dau seama daca am fost foarte clara.Poate iti mai zice si DianaR cate ceva.
inaioana spune:
Cristina, imi mentin parerea. Este o cretina ba in plus mai e si mincinoasa, te prosteste in fatza ca sa-si ascunda incompetenta. Se face si in Romania de nu stiu cand. Alfel exista risc fatal pentru bebe dupa nastere. Nu vreau sa te sperii dar, serios, nu e de glumit!
Cat despre dr, eu zic ca e cazul sa o schimbi. Si eu am ajuns la Nayel la 26 de saptamani si nu a fost nici o problema..altele au ajuns si mai tarziu. Daca vrei...ti-l recomand cu caldura!
PS Am sa caut mai multe info pe net si iti scriu niste link-uri daca vrei.
Ioana
32 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
carminabulina spune:
ioana, multumesc frumos si vreau si eu patura. Oricum am de paltit o rata la flanco orhideea asa ca probabil luni o sa ajung si eu pe acolo.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
florypop spune:
Ama, Doamne Fereste n-am zis sa iasa bebe. Lasa sa stea acolo pana la termen. Dar pentru linistea ta poate ca aar fi bine sa o suni sa ii spui.
Oricum pana la urma tot tu cu Irinel veti da startul, nu?
Uite un
de la mine si stai linistita.
Flory
27+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
VoichiV spune:
Gicutza Institutul de Hematologie e pe undeva prin spatele Spitalului Filantropia (Piata Victoriei). Adresa exacta nu o stiu nici eu. Am fost acolo la inceputul sarcinii pt. incompatibilitate de grupa sanguina si ma duc si saptamana viitoare pt ca sunt in luna a 7a si trebuie sa vedem daca intre timp nu s-au dezvoltat anticorpi. O sa-ti explic mai in detaliu cum poti ajunge acolo saptamana viitoare.
Cristina, cum au spus si fetele, cel mai important este sa-ti faci anlizele sa vezi daca s-au dezvoltat anticorpi pentru a vedea daca e nevoie sau nu de tratament
VoichiV
30+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
inaioana spune:
Totul despre RH negativ: http://www.eva.ro/sanatate/articol181.html
Ama, nu stiu cum te doare burta. Ia un No-Spa si stai putin linistita! Poate avea multe cauze fara nici o legatura cu travaliul!
Ioana
32 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
amalisimona spune:
Salutare tuturor burticilor de aici!!!!
Abia acum mi-am facut si eu timp sa-mi declar intentia de a ma trece pe lista voastra. Va urmaresc de mai mult timp, dar am tot amanat momentul inscrierii "in club". Am incercat sa citesc cat mai mult din ce scrieti, dar aveti un ritm muuuult prea alert de a posta si nu am putut face fata sa citesc tot tot
. Mai am un "bebe"
(e deja bebeloi) de 1 an si 4 luni, motiv pentru care m-am obisnuit sa "bantui" mai mult pe la Parintii intreaba, parintii raspund!, Probleme Legislative si Discutii Generale, dar nici in aceste liste de discutii nu am avut timp sa postez de cate ori mi-as fi dorit. De cele mai multe ori, m-am multumit doar cu cititul (si ala printre picaturi), desi taaaare m-ar fi mancat degetele sa scriu.
Asadar, datele mele sunt:
DN 30.06.1981
UM 31.07.2005
DC 16.08.2005
DPN 10.05.2006
Maternitatatea Brasov (Spitalul de Obstetrica-Ginecologie) - Dr. Anca Dumitrache
Cu toate ca din cauza unor probleme aparute in sapt 30 am cele mai multe sanse sa nasc in aprilie, daca nu cumva chiar luna asta 

, la mamici de mai-iunie voi "activa".
Mai revin. 
Simona
33+ sapt si Sorina
12 Noiembrie 2004
ama_kaly spune:
flory da, eu cu Irinel vom da startul , asta daca n-o sa ne-o ia cineva inainte!
io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
florypop spune:
Eu nu sunt amatoare si cred ca nici celelalte fete.
Simona, bine ai venit. Ce ma bucur ca mai e cineva cu bebe de un an si patru luni. Si la noi e la fel.
Pupici,
Flory
27+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
cristina1702 spune:
gicutza multumesc pt incurajari...eu sper sa fiu o norocoasa si fetita sa nu aiba nimic...dar pe doctorita tot imi vine sa o strang de gat, pt ca am ajuns sa sper ca am noroc...in loc sa fi fost totul facut ca la carte si sa stau linistita...nu am dreptate?
ama kaly dupa chestia asta si chiar dupa telefonul cu ea de azi, si eu ma gandesc la acelasi lucru...dar credeam ca am o relatie cu ea si eram oarecum linistita...mi-e groaza sa incep sa intreb acum in 26 sapt ce doctor e bun si sa merg la altul...ei nu sunt prea fericiti sa mergi asa tarziu la unul nou...ca sa nu mai zic ca inaintea ei am fost la cezara bucur din cauza careia a trebuit sa nu tin copilul...deci, sunt patita...daca stiti pe cineva bun, sa-mi spuneti si mie...va rog! eu vreau unul care sa voreasca cu mine, sa-mi explice tot, sa pot sa nasc prin cezariana pt ca am niste probleme la sold, si sa-mi vorbeasca frumos (sa existe un respect reciproc)...a, si sa fie in a 2-a jumatate a lui iunie disponibil...
vivighe nu stiu la cate saptamani l-am facut..aveam ciclu neregulat...si mi-am facut testul tarziu...nu stiu cate saptamani de sarcina aveam...dar sigur am mai amanat o saptamana dupa ce am aflat, pt ca nu vroiam sa renunt la sarcina...
o sa ma duc saptamana viitoare la alte analize...