unde imi pot face make-up permanent?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Pai aia e, ca nu le gaseam. Acum am cautat din nou, cu mai multa atentie si le-am gasit. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Cu placere tusferi,sper sa-ti foloseasca.Daca nu te grabesti sa-l faci si esti curioasa sa vezi cum si ce,asteapta unrmatoarea expo de cosmetica(in mai cred,la Polivalenta)si acolo sigur gasesti ori Kata ori pe cei de la Oradea care fac machiajele chiar acolo,la expo.Macar vezi cum il lucreaza live,cum arata,etc si e mai usor sa decizi asa zic eu:-)

Mergi la inceput

Nu ma grabesc, ca deocamdata fac research si pentru machiaj semipermanent si pentru epilat definitiv. Epilatul definitiv m-ar interesa mai mult in momentul asta, mai ales in zonele mai dureroase, sa scap de chinul lunar. Am vazut ca si pe tine te intereseaza subiectul cu epilatul definitiv. Sper sa mai raspunda cineva la subiectul respectiv.
Merci de sfaturi. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laila36 spune:

Buna dimineata,
Am supravietuit:))
Aseara am terminat operatiunea si sunt multumita de rezultat. Mi-am facut ochi si buze. Anestezia a fost o crema aplicata pe buze, respectiv ochi, ori de cate ori cosmeticiana credea ca e cazul. M-a durut putin, la buze, nu e insuportabil, dar nici placut. Peste doua saptamani va trebui sa merg din nou la o alta aplicare(buze) , cica asa e procedura.pigmentarea ochilor nu a durut absolut deloc, doar crema anestezica mi-a intrat in ochi si ustura f tare. Acum pleoapele sunt umflate, eu sper sa treaca repede.
Pt buze mi-au dat o crema, pe care trebuie sa o aplic des, cateva zile.
Promit ca o sa postez poze( o sa-mi rog prietena sa-mi faca in dimineata asta), dar nu va asteptati sa vedeti o chestie de revista:)Cica pigmentul buzelor numai dupa a 2-a aplicare e bine facut.
Ca o concluzie: nu regret, as face-o din nou:) Senzatia de a te trezi dimineata gata de sarit in haine, cu machiajul super, e fantastica pt moralul oricarei femei.
Cineva imi spune cum sa postez poze?

Mergi la inceput

laila te rog sa pui poze si dupa ce faci a doua aplicare, sa vedem si noi rezultatul final...
unde ti-ai facut?
felicitari! pupici

Mergi la inceput

tusferi, mi-am facut aici unde locuiesc, in tartu-estonia.
promit sa pun poze, acum astept cateva zile sa-mi treaca unflaturile( nu sunt mari dar se vede urat) si pe buze trebuie sa se faca o coaja care o sa cada
cum se posteaza poze?am incercat in zadar sa-mi activez albumul foto

Mergi la inceput

Am pus o poza pe linkul care apare la sfarsitul postarii mele, flickr, nu va speriati, mi-am facut singura poza si mi-a tremurat mana:)
Poze mai reusite o sa pun dupa ce fac a 2-a aplicare.
Sotul meu rade de mine, si de culoarea conturului. Am ales un cogniac, dar acum e mai mult un maro inchis. Cineva imi zicea ca se face o scoarta care o sa cada, si dupa ramane adevarata nuanta. Asa o fi?
Am pus mereu pe buze o crema pe care mi-au dat-o la salon, iar azi dimineata m-am pricopsit cu un herpes, sau nu stiu, o umflatura pe buza.......
offff viata mea.....

Mergi la inceput

Da Laila,cand cade coaja,abia atunci vezi culoarea care va ramane.Si culoarea aceea,cu timpul,se va estompa pana in momentul in care,ori o lasi sa se stearga de tot,ori refaci machiajul.Super ca pe tine nu te-a durut de loc la ochi,eu am lacrimat pe tot parcursul tatuarii:-(De aia nici nu a prins culoarea bine,si evident nu a rezistat mult timp dupa,pentru ca lacrimile diluau pigmentul.

Mergi la inceput

Coaja mi-a cazut, de-abea acum se vede culoarea, f palida. Nu stiu cum o sa fie dupa retus, dar acum am o mareeeeeeeeeee problema. 6 herpesuri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pe toata gura, 3
sus, 3 jos, enorme, mari, si dureroase...............
Am sunat la salon, si mi-au zis ca persoanele care poarta virusul herpetic in sange, trebuie neaparat cu 3 zile inainte de tatuaj sa ia pastile antiherpetice. Simt ca inebunesc.............
Daca vreti sa faceti make-up permanent la buze,neaparat sa luati pasilele( nu crema).
Eu am fost ieri la medic( aici nu se dau fara reteta)si ma umflu de medicamente si ce crema......E ingrozitor..............

Mergi la inceput

Laila,daca imi permiti un sfat,data viitoare mergi la alt salon.Eu tatuajul la buze l-am facut de trei ori,in trei saloane diferite,toate m-au intrebat inainte daca sunt predispusa la herpes ca sa iau pastile.Nu a fost cazul la mine dar,orice salon profesionist,iti va pune cateva intrebari inainte si-ti va da sfaturi in legatura cu inainte si dupa tratament.

Mergi la inceput