unde imi pot face make-up permanent?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna. Am vazut si eu cateva poze din linck-urile Madalinei. Mi se pare super...
Eu cunosc o columbianca care are facut la ochi, dar arata oribil...ceea ce am vazut aici e cu totul altceva. Vreau si eu....
Puneti poze fetelor, vrem sa va vedem..

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

paula, unde ti-ai facut machiajul si cat costa?
doare tare?
asteptam poze!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laila36 spune:

Marti am si eu programare la un cabinet cosmetic pe machiaj permanent la buze si ochi. Va rog din suflet sa-mi spuneti ( pe cele care au facut), daca merita banii si chinul. Eu sunt inspaimantata de ce am citit versus durere.........Doare asa tare?
Nici una dintre voi nu pune o poza? Ati repeta experienta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laila36 spune:

Nimeni nu ma ajuta?:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Laila,eu sunt din Bucuresti si am facut machiajul de trei ori pana acum la buze si o data la ochi.Depinde de experienta persoanei care iti va face machiajul cat de mult o sa te doara.De durut te doare oricum dar merita.Unele centre iti fac chiar anestezie daca vrei(si daca au medic,bineinteles)asta in functie de ce aparat folosesc pentru machiaj.La buze il voi reface sigur,chiar trebuie pentru ca s-a cam estompat culoarea dar la ochi NEVER EVER.Doare groaznic si nici nu se poate face anestezie in zona aceea.In plus,nici nu a tinut,nu stiu de ce..la buze dureaza cam un an pana incepe sa se estompeze si cca 3 pana va trebui sa-l refaci(nu ptr. ca s-a sters de tot dar pentru ca va avea un aspect mai..neglijent..neuniform),la ochi la mine nu a tinut nici macar trei luni.Dca lacrimezi mult in timpul interventiei nu se prinde bine culoarea si asta s-a intamplat in cazul meu.Oricum iti schimba radical aspectul si te scuteste de ceva timp dedicat machiajului zilnic,deci merita.

P.S.:inainte sa fiu"deconspirata",nu am babies(sper sa nu fie o conditie de membership),m-am inscris pentru ca mi se pare informativ,util si foarte activ forumul vostru:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Laila36,

Poate te tii tu de cuvant si pui poze dupa... Ca vad ca de un an se chinuie lumea si nimic... Imi pare rau sa te dezamagesc ca nu-ti raspund la framantari si intru si eu ca curiosu', da' tare as mai vrea sa-mi fac si eu asa ceva; poate tu o sa postezi ceva info... Nu stiu daca eu, insarcinata fiind, am voie... Sau poate trebuie sa astept pana dupa?

33+ bananutsa sau capsunica?!

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Din cate stiu eu Mitsu,ai voie pentru ca pigmentii folositi sunt naturali si nu ajung in circulatia sanguina,deci no harm.Cel mai bine,totusi,e daca te informezi la un centru care face acest tip de machiaj/tatoo.Ah,si vad ca esti din Bucuresti,incearca la Karma de exemplu.

Mergi la inceput

Woops,hehehe,karma mea se pare ca e ametita azi..Kata vroiam sa zic,scuze:-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

dooku, tu ti-ai facut machiajul semipermanent la Kata? Cat costa pentru buze?

Mergi la inceput

Vezi si tu pe site ca au acolo toate onorariile(search google):-))Am facut la Kata ultimul,da,restul in alte parti,niciodata in acelasi loc..din pacate.

Mergi la inceput