unde imi pot face make-up permanent?
Raspunsuri - Pagina 6
laila36 spune:
dooku, multumesc din suflet pt sfat, ai mare dreptate, dar din pacate e unicul salon aici care face machiaj permanent:(
Dupa ce le-am telefonat, mi-au zis ca sunt f rare cazurile in care se face herpes dupa, si doar daca ai virusul. Tipa care e sefa acolo e singura care vorbeste engleza, si nu era la salon cand mi-am facut eu, cosmeticiana nu vorbea nimic, doar la final mi-a dat o crema, si prin semne am inteles ca trebuie sa-mi dau des pe buze cu ea.Din pacate asta e, din greseli se invata.........
in ianuarie merg la retus, si atunci o sa fac putin scandal. unicul lucru care ma preocupa acum, e ca herpesurile astea nenorocite sa nu strice conturul............( care intre noi fie vorba e f palid- culoarea naturala a buzelor) Poate dupa a 2-a aplicare o sa fie ceva mai bine, dar acum dupa ce cojitele s-au dus, printre herpesuri zaresc ceva f roz-pal, care aproape nu se vede....
Tu ce culoare ti-ai aplicat?
dooku3 spune:
:-(din pacate herpesul va strica,in parte,conturul..Data viitoare macar vei lua pastile inainte si va iesi bine(la retus vreau sa zic).Eu nu folosesc ruj,conturul l-am vrut o culoare cat mai aproape de cea naturala a buzelor,ca sa pot folosi doar gloss dupa,fara creion de contur.Si asa a iesit.Nu stiu sa-ti spun exact nuanta,cum probabil ai vazut au nume "de scena"gen"sweet cherry"etc dar ultima oara am folosit o combinatie de doua culori si a iesit exact culoarea buzelor.
livia spune:
eu mi-am facut machiaj permanent/semipermanent la ochi de 2 ani deja...
nu mi s-a estompat DELOC asa cum am auzit...
daca vrea cineva poze trimit cu placere!
pup
ps:la ochi asa de tare a duruuuuut(cu toata crema lor!
)...si am lacrimat in timpul operatiunii...
daca aveti nevoie de informatii din timpul operatiunii...sunt aici !![]()
laila36 spune:
Vreau eu poze Livia:)
A trecut o saptamana de cand m-am machiat eu, si in afara de herpesurile de la buze, la ochi mi s-a parut ok. S-au dus cojitele, si acum mi se pare ca s-a dus si machiajul. Naiba mai stie ce sa creada, poate dupa retus o sa ramana ceva vizibil.......
Durere nu a fost, mi-au aplicat o crema anestezica f des, am simtit doar putina usturime ultima oara, la partea inferioara a pleoapei.
Poti sa-mi trimiti poze?( ca eu nici pana in ziua de azi nu am descoperit cum se pot posta aici...)
cristinalelia@hotmail.com
tusferi spune:
Buna!
As vrea si eu niste poze de la fetele care si-au facut machiaj semipermanent, la adresa tusferi@yahoo.com
Pentru cele care si-au facut la buze, am o intrebare: ce culoare v-ati facut? cum faceti cand vreti sa va imbracati in alta nuanta, total diferita de cea a buzelor? De exemplu eu ma imbrac mult in maro si mi-as face o nuanta de maro, dar evident se intampla sa ma imbrac in rosu sau lila-mov...
Multumesc! 
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel