Mamici de sept-oct 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Pupici la toate burticutele frumoase...

cununia civila
My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Georox, felicitari pt fetita, te-ai gandit deja la nume?????

Pufymic, ma bucur ca bebe este bine si ca ai trecut de faza cu emotiile acum dupa ce l-ai vazut pe bebe. Si hei, stai bine cu Kg….eu cred ca am peste 55 kg si ma gandesc cu groaza oare cat o sa ma fac…dar oricum si dupa prima sarcina, exact la 1 an dupa ce am nascut am revenit la greutatea normala, asa ca stiu ca pot slabi…dar totusi ma streseaza un pic ideea cu ingrasatul.

Ale, Inni va doresc sanatate maxima si aveti grija de voi.

Cricor, lasa nu-ti fa probleme daca ai folosit crema aia de cateva ori ca eu sunt convinsa ca n-are nimic, nu o mai folosesti de-acum si gata si bine ca ai vazut ca nu e buna….eu sincer nici nu stiam de chestia asta dar vad ca mai aflu si eu chestii noi si sunt la a 2-a sarcina.

Liduta bine ai venit si sarcina usoara si un bebe sanatos

Pupici gravidutelor si aveti grija de voi

14+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Anangel, stii ceva de Floricika ca eu nu am mai vazut-o de joia trecuta...sper sa fie bine. cred ca o sun in weekend sa vad ce este cu ea daca nu apare maine.
Ps am pus poze cu burtik!

Ioana 21+ si

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

bun venit noilor gravidute,va doresc sarcina usoara,bebei sanatosi!

Ale, Inni va doresc sanatate si sa rezolvati toate problemele.

ioana ma bucur ca ne aduci vesti bune!

Georox felicitari pentru fetita! eu am 15 sapt si nu se vede inca ce va fi.ne tine in suspans;sper ca macar in 30 martie cand merg din nou sa ne arate putza!

floricika parca ne-a spus ca pleaca pina duminica la timisoara,sau ma insel eu?!

afara este foarte frumos,este soare,am savurat cafeaua cu lapte pe terasa,acum astept sa vina tati sa mergem la plimbare in oras.

va doresc o zi minunata,multa sanatate si sa aveti grija de voi!

svetlana,15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Alinache, pana acum am incaput intr-o fusta din stofa, groasa de iarna putin mai scurta de ghenunchi si putin evazata - modelul acela trapez. Eu zic ca poti foarte simplu cand iti pui fusta acasa sa incerci sa stai in pozitia pe care o iei pe masa de la doctor si daca poti sa-ti desfaci picioarele suficient de tare e ok!

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by Ioana81

Anangel, stii ceva de Floricika ca eu nu am mai vazut-o de joia trecuta...sper sa fie bine. cred ca o sun in weekend sa vad ce este cu ea daca nu apare maine.
Ps am pus poze cu burtik!

Ioana 21+ si

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Floricika e plecata la Timisoara pana maine, parca asa am inteles. Sunt sigura ca sunt bine si ea si bebe! Am vazut pozele cu burtica si ti-am raspuns la "Mirese". Te pupic.

14+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupici la burtici,

Fetelor...dar ati avut viteza la scris, de abia am putut sa citesc tot.

Bun-venit celor care s-au alaturat grupului de burtici si felicitari celor care si-au vazut bebelusul la eco.
De abia astept sa-l mai vad si eu pe bebe, mi-e foarte dor de el. Azi visam cu ochii deschisi cum o sa arate bebe al meu, cum o sa-l iubesc...sunt foarte nerabdatoare sa-l vad.

Despre utrogestan pot sa spun ca eu am luat de la 5 sapt cate 4 pe zi pe cale orala si am avut ceva greturi dar fara intensitate mare si la perioade neregulete, insa fara voma. Problema care a aparut insa a fost ca imi dadea ameteli, dar asta la 2-3 ore dupa ce il luam si a durat vreo 2 sapt pana m-am obisnuit cu el.

Pupici la toate fetele gravidute si sa ne scriem numai de bine.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Puturuca, si eu iau utogestan 4/zi si am si eu la fel ca tine ameteli. De la utogestan sa fie? Eu am zis ca de la sarcina...

Gabi 14+ si Tudor 22.10.2003

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetelor!

nu pot sa va multumesc indeajuns la toate pt raspunsurile si sfaturile pe care mi le-ati dat!

pt mine a fost un soc acest dr, care apropos, e si dr floricikai si ea avea numai cuv de lauda pt el. si sora ei a nascut cu el, si acum e la a doua sarcina si e tot la el! e un dr cu multe recomandari bune, n-am citit decat doua comentarii nashpa despre el si credeti-ma c-am cautat! numai cuvinte de lauda! e sef de sectie la mat polizu si super apreciat! deci m-am dus cu toata increderea la el. eram chiar fericita ca am ajuns la asa un dr.

pot trece peste toate: ca nu mi-a zis nimic de bb, ca mi-a zis sa slabesc (de cand am ramas insarcinata nu m-am ingrasat absolut deloc, ba mai mult am slabit 2 kg, si maine intru in luna a 5a), ca mi-a dat acid folic si progest fara sa mai fie cazul, dar sa ma puna sa-mi fac spalaturi cu irigatorul? plang non-stop de ciuda. am mai dat si banii pe el de pomana! mai puneam 100.000 si imi faceam ecografie cu banii astia! sa nu mai zic de cei 600.000 de la consultatie (care a durat 5 minute ca in rest a vb la tel)!

sunt distrusa! nu stiu incotro sa o apuc, mai ales ca pana la inceputul lunii aprilie nici nu-mi mai permit sa ma duc la o alta ecografie sau consultatie! nu stiu daca sa mai merg la el, si daca nu mai merg, unde sa ma duc? ca daca asta avea atatea recomandari bune si a fost asa, pe cine sa mai cred? si de unde sa iau alt dr? parca nu mai am incredere in nimeni! nici nu stiti cat de rau imi face toata situatia asta!

si scurgeruile sunt sigura ca au fost de la faptul ca facusem sex in dimineata respectiva, desi m-am spalat inainte sa plec! a fost intr-adevar o scurgere putin mai abundenta dar nu exagerata! fara culoare, miros...nici macar nu m-a intrebat daca am asa de obicei sau orice altceva.

ma iertati ca va impovarez cu toate problemele mele!

pufy, felicitari multe si ma bucur tare pt tine ca i-ai vazut toate cele (aproape!) lui bb. sa fiti sanatosi si frumosi!

bun venit la fetele noi! o sa aveti multe de invatat de aici crede-ma! fetele sunt de miere!

felicitari pt fetita georox!

va multumesc din suflet la toate pt sprijinul vostru!

raluca 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Salutare utze,
Ati scris ceva in trei zile... de cand n-am mai apucat au sa intru.
Bun venit noilor -utze si sarcini frumoase sa aveti!

Alle, Inni - totu-i bine cand se termina cu bine!
Martha78, ti-am raspuns pe PM, din pacate nu-s de ajutor momentan, dar promit ca revin.

Eu tocmai am fost la control si sunt cam demoralizata. Mi-a spus doctoritza ca sa ma bucur daca reusim sa ducem sarcina pana in saptamana 32 - din cauza izoimunizarii. Deci trebuie sa ma pregatesc de acum pentru un copilas nascut prematur.
Prea frumoasa sarcina am avut data trecuta (doar ca s-a incheiat tragic), acum trebuie sa vad si reversul medaliei. Macar de-ar fi bebe bine.

Daca stiti careva de unde se poate cumpara Rogham (in Bucuresti) va rog sa-mi ziceti si mie. Se pare ca primul o sa-l fac pe la 12 saptamani (adica peste vreo 3 saptamani).

Acum plec acasica, dar incerc sa intru si mai tarziu ca-mi place sa va citesc.

Laliq, 8+

Life is a journey, not a guided tour. Bryan Rehard

Laliq 8+

Mergi la inceput