Mamici de sept-oct 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetelor cum arata vergeturile...?.
Eu am fost mai devremela baie si am vazut pe burta niste suvite micute de culoare mov..as ca niste vase de sange...astea sunt??
Vergeturile apar de la intinderea pielii nu?

E ca eu nu am mai vazut pana acum...si acum am ramas uimita
Georox felicitari pt fetita.
Pupici si o seara frumoasa

cununia civila
My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Gabitzica, eu m-am desteptat ca ametelile sunt de la utrogestan dupa ce am citit atent prospectul. La inceput si eu credeam ca sunt de la sarcina, insa acum sunt sigura ca erau de la utrogestan.

Mexxa, vergeturile apar de la intinderea excesiva a pielii. Depinde textura pielii fiecareia dintre noi. Unele gravidute fac foarte devreme vergeturi, chiar si cu aplicari de creme antivergeturi, altele nu fac de loc sau foarte putine. E posibil ca la tine sa fie vergeturi, dar mi se pare foarte devreme. Poti folosi o crema antivergeturi. Oricum dupa ce vei naste se vor decolora pana vor ajunge alb-sidefii si nu se vor mai observa. Nu trebuie sa intri in panica.

pupicei,
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Buna fetelor!
In primul rand vreau sa urez bun-venit celor noi si sarcini perfecte si sanatoase.
Felicitari si celor care si-au vazut bebelinele sau bebeii la echograf.
Azi am fost la un control ca sa-mi faca papanicolau si examenul bacteriologic si desi a fost putin dureros, totusi vad ca nu am nico repercusiune. Totul se prezinta cum trebuie la masuratori.Si cred ca azi l-am simtit pe bebe destul de bine si des. Eu zic ca el este, ca parca nu seamana cu nicio alta miscare de trupe de pe-acolo si e si in locul unde ar trebui el sa fie. Dar tot mi s-a umbrit putin sufletul.
Ce stiti de uter la limita inferioara? Am sanse sa duc sarcina pana la capat? Dr. asta zice ca traim si vedem. Voi stiti ceva? Mai e vreuna dintre voi in asa o situatie? Eu am prognosticul asta dinainte de sarcina, dar sa dea ... daca imi zice vreun medic ceva clar.
Merci anticipat pt. raspunsuri.
15 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

bb ralukutza eu sunt sigura ca nu e ceva serios cu scurgerile alea, mai ales daca nu ai observat ceva suspect inainte. Sincer, consider ca fiecare isi cunoaste corpul cel mai bine.

Eu iti propun sa mai incerci un alt doctor, poate se lasa si cu o ecografie mai amanuntita in care sa afli ce e acolo in burtica, cum suna inimioara, cati cm are bebe etc., chestii normale de altfel. Nu e tarziu sa iti schimbi medicul, daca tu ai iesit din cabinet total nelamurita, mai bine apelezi la altcineva.

Mult curaj si fa ce e mai bine pentru tine si pentru bebe.

Alinache prea multe informatii despre diferentele intre ecografii nu am. Am dat o cautare pe google, am gasit cateva, dar sunt atat de tehnice pentru mine, incat nu as putea sa le reproduc.
Poate o sa raspunda totusi cineva mai experimentat, care a mai trecut printr-o sarcina si care chiar a facut mai multe tipuri de ecografii care e diferenta intre ecografia morfologica, cea 3D si cea 4D.

va pup.

ignatica

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Bun venit noilor burtici .
ALE,INNI fiti optimiste si o sa vedeti ca totul va merge bine in burtici;bebele meu e deja curios sa se intalneasca cu puii vostrii asa ca n-avem de ales...tre' sa nastem.
Felicitari pentru toate mamicile care si-au vazut puiutii.
BBRALUCUTZA daca nu mai ai incredere in dr. tau trebuie sa-ti cauti altul;nu poti sa te mai duci la el daca n-ai incredere 100% ca deciziile pe care le ia sunt cele optime pt. tine si bebe;o sa ai tot timpul semne de intrebare si asta nu-ti face bine.Si eu mi-am schimbat dr. pt mai putin de atat:o prietena a avut o experienta nefericita cu el si eu ,chiar daca eram multumita de el,am ales sa ma duc la altcineva.N-am vrut sa stau cu frica ,ca poate o sa am ghinion sa-l prind la control intr-o zi in care e grabit si sa am de suferit.Sunt multi dr. buni,dar trebuie sa-l gasesti pe cel in prezenta caruia sa te simti confortabil din toate punctele de vedere.AM ZIS
LALIQ povesteste-mi si mie ce inseamna izoimunizarea, TE ROG;si eu am rh- si tati rh+ ;pana acum am facut o dozare de anticorpi si mi-a iesit negativa si dr. a zis s-o repet pe la 16-18 sapt.De ce a zis ca n-o sa poti sa duci sarcina mai mult de 32 de sapt.?

14+

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mexxa, cred ca alea sunt vergeturile. Mie mi-au aparut 2 pe sanul drept de vreo 3 sapt. si si pe fese... Asta e!
Bb_ralukutza, eu merg la doctorita mea pe 7 aprilie la urmatoare consultatie. E o doctorita foarte draguta, calma, rabdatoare, la vreo 45 de ani. Nu mi s-a intamplat niciodata sa am experiente neplacute cu ea. Eu bat tot Bucuresti-ul ca sa ajung la ea, dar nu-mi pare rau. O consultatie cu tot cu ecografie costa 400.000 daca vrei si poza te costa 500.000.
Daca vrei sa incerci si cu o femeie ginecolog si daca esti de acord, putem merge impreuna la ea pe 7 aprilie (pica intr-o vineri, ca mie imi convine sa merg vinerea pentru ca am program scurt la servici si nu trebuie sa ma invoiesc). Eu vreau sa ma programez pentru ora 16, daca vrei te poti programa imediat dupa mine la 16.15 sau 16.30. Iti dau nr ei de telefon de la cabinet si mergem impreuna. Desigur, numai daca vrei!!! Eu, daca vii, dupa ce termina consultatia mea, ii spun de tine, ca am adus pe cineva cu mine care intra dupa mine si care nu pre are experiente placute cu ginecologii sau ma rog, vad eu ce-i spun, ca sa fie foarte atenta. Hai nu mai fii trista si nu te mai descuraja. Aaa, si inca ceva...un sfat, daca-mi permiti: nu mai face dragoste nici macar cu o seara inainte de consult, sau daca faci, fa protejat. Ginecologul poate vedea la consult urmele de sperma...

14+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Ale, Inni, laliq, gripo - totul o sa fie bine. Au astia aici o vorba ca totul trebuie luat cum vine, incetul cu incetul.
Inni sa respecti ce-ti spune doctorul cu repausul chiar daca e greu sa stai atat in pat. Eu am o prietena care numai pe dos a facut si tare greu i-a fost.

Raluca, m-am tot gandit la medicul tau, zic si eu ca Lexi sa-l schimbi, daca nu esti ok cu el. Eu am mers in virtutea inertiei la un medic care nu prea imi placea, si cand chiar am avut probleme s-a dovedit ca am avut dreptate. Problemele n-au avut nici o legatura cu el, dar m-ar fi ajutat un medic caruia sa-i pese de mine.

Sa va dau si-o veste buna. O colega mi-a povestit de prietena ei care a nascut dupa un travaliu de 2 ore. Au indus-o la 10:30 si la 12:45 s-a nascut copilul.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Va multumesc muuuuult pentru incurajari.Sunteti ca pansamentul pe rana.
Mi-e mai bine.Nu am mai avut decat secretia colorata in maroniu deschis..dar ma gandesc cu groaza maine dim. pt. ca de fiecare data dimineata era ceva mai mult.

Ma consoleaza bebelina ca se misca foarte mult si chiar daca stau in pat jumate de zi (ca cealalta jumate mi-o petrec la servici, unde nu prea am ocazia sa stau jos prea mult) nu ma plictisesc ca sunt atenta la toate miscarile ei .Deja o iubesc mult de tot.E foarte vioaie.Asa de mica si atat de zglobie.Oare cand mai doarme, pt. ca si la servici o simt miscandu-se
Ma face deja sa-mi treaca timpul mai repede fie ca sunt acasa fie la munca.

Astazi a simtit si tati miscarea. Si a fost foarte incantat.

Nu stiu daca la voi se observa dar astazi stand in pat cu fata in sus mi-am dezgolit burtica si ma uitam fix la ea si am obs (in afara peristaltismului in urma caruia vezi cum tresalta burta ritmic) ca mai apareau miscari...adica se ridica atunci cand simteam o miscare mai puternicuta.Asa mi-am dat seama ca poate simti si sotul meu daca pune mana.

Georox felicitari pentru fetita
bb_ralucutza imi pare rau ca te-a dezamagit medicul tau.Insa lasa ca e foarte bine, totusi, ca a facut-o acum..decat mai tarziu.Inca poti sa-l schimbi.Daca te trezeai prin luna a 8-a ca nu mai ai pe cine te baza era cu mult mai neplacut.
O sa ai noroc sa gasesti pe cineva mai competent.Sunt sigura de asta.Fii optimista.Cauta pe net referinte.Pe mine m-au ajutat mult diferitele postari despre medici.

Paps...super draguta ai fost cu chestia cu Mosu'

Inni 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

quote:
Originally posted by Ioana81

Anangel, stii ceva de Floricika ca eu nu am mai vazut-o de joia trecuta...sper sa fie bine. cred ca o sun in weekend sa vad ce este cu ea daca nu apare maine.
Ps am pus poze cu burtik!

Ioana 21+ si

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Floricika e plecata la Timisoara pana maine, parca asa am inteles. Sunt sigura ca sunt bine si ea si bebe! Am vazut pozele cu burtica si ti-am raspuns la "Mirese". Te pupic.

14+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Ufff mi-ai luat o piatra de pe inima. Ma speriasem. Ea pe mess la datorie zilnic si de o saptamana. Eu am avut calc stricat si ea a plecat la bantuit tara in lung si lat. Mersi mult !

Ioana 21+ si

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna dimineata!

Sunt relativ un nou membru al acestui site, ieri am avut curajul sa sparg gheata si sa scriu. Am fost indrumata sa ma inscriu in grupul mamicilor de septembrie - octombrie 2006. Sunt fericita "posesoare" a unei fetite (asa spunea 3D-ul) care creste in burtica mea si se va naste in jurul datei de 05 septembrie. Acum sunt in saptamana 17 (pe final) si astept sa imi dau seama ca misca.

Intrebare catre voi, caci singura nu mi-am dat seama: cum fac sa ma inscriu in grupul vostru? Exista o inscriere in acest grup ca sa apar in lista mamicilor de septembrie? Tare mult imi doresc sa am vesti despre alte viitoare mamici, sa stiu ca ce mi se intampla mie este ceva ce experimenteaza multa lume. De exemplu, faptul ca dorm foarte mult. In special in primele luni dormeam de la 8 seara. Sau faptul ca ma ingrijoreaza cat de repede ma ingras. Daca trebuie sa ma ingras vre 11kg si cel mai mult se pune in ultimele luni, eu cum de m-am ingrasat deja 4-5kg?

Multa sanatate tuturor si abia astept sa mai citesc povestile voastre!

Mergi la inceput