Copilasi nov-dec 2004 (114)
Raspunsuri - Pagina 5
gandacelu spune:
dragi mamici si pitici
hop si eu dupa o absenta nemotivata destul de mare...
am intrat sa va semnalez un caz la umanitare care pe mine m-a impresionat foarte tare... poate puteti si voi sa contribuiti, daca nu cu bani, macar cu haine sau cu... informatii!
va multumesc fain!
anca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica
mami de ileana si ioachim
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Fetelor,ma bucur ca v-ati amuzat de povestioara mea.Macar asa sa mai inveselim zilele,cu cate o intamplare amuzanta,o glumita...Mai ales ziua de azi care a fost mizerabila.Atat de uda si de rece...
Am iesit un pic,am fost la cumparaturi si am cascat ochii prin Mall (ca mi-ati facut pofta) si parca nu-mi mai venea sa ies de acolo stiind ce-i afara.
Eveline,vad ca de fapt problema ta nu e chiar o problema,cred ca e ceva normal.Asa este si Robert,nu sta sa-i explic una alta deloc.Probabil ca e satul de cat ii vorbesc toata ziua,ce rost mai are sa stea intr-un loc?Si mai ales sa-mi si arate ca pricepe tot ce-i zic? Dar are cateodata si toane bune cand ar "sta de vorba" si ore in sir.Si atunci imi spune tot ce stie.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
onitza spune:
Baaaaauuuu!!!! ce faceti???? mey, mi-e dor de voi!!! dar mai dor mi-e de puiutii vostri pe care nu i-am mai vazut de o gramada de timp: Maria de Raluca, MIhaita de Felis, Darius de MIche (mami, mai intra si tu sa ne zici de fie-tu..tii totul pentru tine!!!
, MIhnea de Roserb, Ana de Otilia, Maria de Andreap, Bianca de Vio, pe Silviu am avut norocul sa il intalnesc in Careffour cu mami si tati (ii arata lui tac-su in oferta peste si zicea: "ete, pesci"
), mi-e dor de tooooooooti!
Maine dupa sv mergem repejor acasa , la MOreni ca s-a stricat centrala alor mei si tb sa il mutam pe Paul la soacra-mea, cu patut si tot tacamul!
o sa am o zi cam grea, dar...noi sa fim sanatosi!!!
FELIS, am voie sa il curtez pe Mihaita pentru Natalia???
da' n-am nevoie de raspunsul tau, ca eu stiu ca o s am fetita frumoasa, si Mihaita o sa fie topit dupa ea!!!!
niste babe imi spuneau o data sa fac copii multi ca ii fac tare frumoshi!!!
nici nu ma dau mare!!! hihihi
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
mai dar harnicutze mai sunteti...abia reusesc sa citesc tot ce scrieti
noi am profitat de vremea frumoasa de afara cat am putut...insa astazi este din nou urat si o sa stam mai mult prin casa...oricum astazi avem musafiri si trebuie sa ne pregatim.
amandoi copilashii sunt bine, chiar ma mir si eu ca nu va mai scriu ca alex tuseste...dar nu-i timpul pierdut
...Doamne fereste.
am vazut poze cu copilashi care de care mai mare si mai frumos, am vazut ca deja avem primul"scolar" de cresa...
...bafta silviu
si sa te acomodezi repejor.
va pup pe toate si pe copilashi sa va doresc o zi buna
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
cookie spune:

Fetelor, cum va descurcati cu puiutii catarati?
Noi de cateva zile progresam rapid....ooooof, se catara copchila mea pe scaun, pe masa, pe leagan...oriunde...de-mi sta pulsul! Asa ca tre' sa stam cu ochii pe ea ca pe butelie!
aime spune:
'neata!
...fetele...pagina 2?
Cookie...pai cum sa facem...okii cat cepele...si asteptam sa treaca ...uite al meu chiar in momentul asta si-a dus scaunelul langa casuta lui...il aseaza frumos, se urca pe el si isi alege jucarii...
Eveline, cum mai e la voi?...la noi, dupa o tendinta de ninsoare si -3 grd dimineata la 8, acum a dat soarele...o sa iesim si la plimbarica...
la toate
pako spune:
Ma scuzati ca dau buzna asa...vreau sa iau si eu legatura cuDUTZI si nu stiu alta cale..
So...Dutzi da-mi si mie o veste aici nedeleaf@hotmail.com
Va pup si ma scuzati inca o data....
Felicia si
Andreea
eveline spune:
pako esti simpatica....no problem...
Aime la noi e un soare orbitor si zapada da sa se topeasca....azi sotul are zi scurta si vine la 14,30 acasa asa ca am sa-l astept pe el si o sa iesim un pic....si apoi o ducem pe Bia la mama ca vreau la Metro (daca aude barbata-miu moooaaare...) da vreau peste si numai de acolo am incredere sa-l iau...
Eu ma gandesc ca intr-o buna zi o veni si primavara....cu toate ca nu m-as mira (ca asa e in ultimii ani pe la noi) sa vina direct vara!
Ana si Bianca-iubita

mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Asa cum a zis si Aime,la noi a iesit soarele,nu e chiar cald,dar e perfect de o plimbarica.
Eu am intrat doar sa va salut si sa ma mandresc si eu cu ajutoare de nadejde.
De dimineata am spalat cateva lucrusoare.Si Robert le scotea frumos din masina si mi le aducea in balcon sa le intind la uscat.Dar inainte de a mi le da,le scutura,sa nu fie botite cumva.![]()
Va pup pe toate.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
eveline spune:
Bravo pentru Robert.....in felul lui iti spune sa nu-ti para rau (daca ti-o fi parut rau vreodata
) ca n-ai o fetita....las' ca face baiatul si trebusoare de fetita.....sau in ziua de azi nu mai conteaza, tre' sa stie si barbatii de toate. Ii uram sa-l tina harnicia si s-o ajute pe mama si de aici incolo!
Ana si Bianca-iubita