ce faci cind te urmareste cineva?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Cred ca a trecut suficient timp de la moartea sotzului tau si poti exclude posibilitatea sa fie cineva din "gasca" lui. Plus ca tu nu ai fost niciodata implicata in nici un fel, era alta lume, nu ar avea ce sa aiba cu tine.

Imi inchipui cat de cumplit trebuie sa fie sentimentul . Si eu as merge pe ideea cu raportul la politie, mai ales ca traiesti intr-o tara unde chiar se tine cont de asa ceva, si daca dai peste vreuna care nu te ia in serios ia-o din scurt si spune-i ca nu e treaba ei, ca si daca respectivul s-a indragostit de tine nu are nici o importanta pentru ca pe tine nu te intereseaza!! La urma urmei nu ii ceri decat sa isi faca meseria.

Si incearca sa nu pleci niciodata neinsotita de la birou.

Acum sa nu devin eu paranoica, dar vezi sa nu le ia de urma fetelor tale si sa incerce in vreun fel sa se apropie de ele, ca sa ajunga la tine. Imi inchipui ca le-ai scolit bine sa nu discute cu strainii, dar oricum, ai mare grija...

In aceasta nehotarare, la raspantia optiunii, eu insami, in restul de realitate pe care-l ignor, stau si ma astept in zadar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ALYSSA ce mai faci? Totul bine? Ai mai avut probleme cu acea persoana?

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Alyssa cum esti? Sper ca esti ok si ca s-au mai linistit "apele" in jurul tau!
Pup

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Alyssa, esti ok? da-ne un semn ca e totul bine!
Pupici.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Speram ca nu ai avut timp sa mai intri, si speram ca totul e ok. Oricum asteptam macar un simplu : sunt bine!! Ciao Pupici

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Alyssa, solutia cea mai buna era cea la care apelasei ultima data, si anume sa faci raport la politie. O fi vreun sex offender, Doamne fereste! In ce priveste tipa care trebuia sa preia raportul de la tine, eu as fi repezit-o si i-as fi taiat macaroana imediat. As fi intrebat-o ce-ar face ea daca i s-ar intimpla acelasi lucru. S-ar mai gindi atunci ca ala o fi indragostit de ea? Pariez ca nu, si ca ar fi luat in serios treaba asta.

Da-ne vesti, sper ca esti ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Acum am vazut intrebarile voastre si ingrijorarea. Imi pare rau ca nu v-am raspuns mai devreme!

Sint ok, nu s-a mai intimplat nimic cu acel tip. Tipul de la security de jos a luat filmele din camerele de supraveghere din cladire si i-a scos poza tipului. Au pus-o pe computerul de la ei ca sa stie toti security ca el este cel care m-a urmarit. Mi-au spus ca daca il mai vad in bloc o sa cheme politia.

Intre timp pina lunea asta am schimbat itinerariul. Inainte mergeam pe la statia Bay cu Bloor. Dupa aceea am schimbat traseul si am mers un pic pe jos, prin spatele blocului, la statia Museum. Am ocolit un pic, dar a fost ok. Nefiind asa aglomerat pe strada care duce la aceasta statie, puteam vedea cu usurinta daca sint urmarita sau nu.
Inainte aveam o haina e iarna rosie-bordeaux. Am schimbat-o si m-am imbracat cu haina de piele maro inchis. Ca sa nu bata la ochi.
Purtam lentile de contact, mi-am scos ochelarii la purtat in ultimul timp.
Si m-am uitat bine in jurul meu de fiecare data sa vad daca ceva nu este in regula.

Ce m-a speriat mai mult a fost faptul ca in ziua aia nici macar nu bagasem de seama ca cineva ma urmareste!!! Si ala a ramas singur cu mine in lift! Si abia atunci mi-a vorbit.. Si mi-a spus ca m-a urmarit de am crezut ca innebunesc cind am auzit! Bleah!!! Era ceva complet aiurea cu el de m-a speriat asa!

Zicea Laura ca ar fi fost bine daca aveam masina. Eu cred ca ar fi fost mai rau sa ma trezesc cu el in parcare asteptindu-ma decit in statia de metrou unde este multa lume.

Deci sint bine, tipul nu l-am mai vazut si sper din toata inima sa nu il mai vad vreodata!...

Multumesc pentru sfaturi si pentru ca va pasa!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

A, am uitat sa spun ca tipul ala de m-a urmarit semana leit cu Bobby Brown, sotul lui Whitney Huston.
Acum colegele rid si cinta "ta-na-na-na can't touch this!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Hai, mey Alyssa, o fi fost chiar el, dupa ce a dat chix cu diva si-o fi luat si el serviciu, cauta sa-si refaca viata, reao, nu i-ai dat si lui o sansa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ma bucur ca esti ok Alyssa!
Bafta multa in continuare!
Pupici si s-auzim de bine!

Nana Motoc

Mergi la inceput