ce faci cind te urmareste cineva?
Raspunsuri - Pagina 2

Alyssa spune:
Adrienne, in biroul meu nu poate intra ca avem pass, dar in bloc se intra fara. Si in lift nu ai nevoie de pass, numai cind intrii in birou...

vikinga spune:
Alice!!! Mi-a sarit inima din piept! Sper ca ai ajuns bine acasa, fara alte incidente!Nu stiu, mie nu mi s-a intimplat asa ceva pina acum, dar inteleg senzatia. Aiurea rau de tot cind se baga cineva cu forta in intimitatea spatiului tau.Eu zic ca e timpul sa faci pe draku in patru si sa iei o masina, cit de mica la mina a doua, cu un consum mic acolo, chiar nu conteaza pt moment. Presupun ca din lift ajungi direct la parcarea subterana si poate ar fi mai bine asa.Cel mai enervant sentiment e ca un dubios din asta sa te urmareasca pina acasa...! Brrrrr.Stau si ma gindesc acum cit a pazit strada tipul de azi, poate cu o ora inainte, ca sa te urmareasca pina le metrou chiar daca ai plecat cu o jumatate de ora mai devreme de la munca.Nu ai nici un coleg gay pe acolo pe la firma cu care sa iesi miine la cafea la lunch, sa te vada dubiosul asta insotita? Macar pt moment rezolvi poate situatia.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Alyssa spune:
Am ajuns acasa ok. Dupa ce mi-am revenit am dat telefon jos la security si a venit sus in birou, a scris toate datele, ora cind a intrat in bloc si vor urmari casetele inregistrate de camerle de luat vederi.
Dupa aceea m-a insotit pina la metrou, pe peron.
Mi-a spus sa sun la politie sa ia in evidenta incidentul...
O chestie care imi vine in minte este gasca aia de negri in care era Alin bagat cu drogurile lui si toate alea... Daca este vreo conectie?
Nu sint paranoica de fel...

Caroline spune:
Alice, asta-i tipul care te-a sunat sau cel care era in lift. Daca e cel care te-a sunat, nu mai ai mesajul lui pe robot? Avand nr. de telefon, poti sa-i dai de urma.

Alyssa spune:
Am sunat la politie, mi-a fost data la telefon o tipa care sa ia datele... Si cind ii povesteam imi tot spunea "poate ca s-a indragostit de tine"... "poate ca totusi vroia sa te cunoasca"
Dupa citeva remarci din astea i-am spus ca nu mai vreau sa mai fac raportul.
Cum pana mea sa ma cunoasca???... Pai cine naiba asteapta afara in centrul Torontoului atitea ore pe cineva care nu a vazut decit citeva minute, cineva care i-a spus clar ca nu este interesata...
Oare imi pierd mintile de tot?...
Dar feelingul ala ca ceva nu este ok... este acolo!...
Nu stiu cum sa explic, nici nu mai stiu ce sa mai gindesc!

Alyssa spune:
Caroline, e alt nebun!... Un tip pe care pina astazi la lunch nu am vazut in viata mea.

Caroline spune:
Azi chiar era frig afara, de-asta daca e indragostit, e indragostit rau de tot... glumesc. Nu stiu ce sa cred. Ce ti-a zis azi la lunch? Cum ti s-a parut? Scary?

dodo spune:
E intr-adevar ceva ce-ti da fiori...
Ce-as face-n locul tau?
1.Mi-as lua masina sa nu mai folosesc transportul public
2.Inteleg ca nu te vezi cu nimeni acum-vorbeste cu cineva dintre prietenii tai, chiar casatoriti, daca pot, pt. o vreme, sa vina sa te ia de la serviciu, sa dea impresia ca ai pe cineva...
3.I-as baga-n priza un pic pe security din cladirea de unde lucrezi, pt. ca ei sint obligati prin contract sa va asigure protectia.
4. Mi-as schimba peste noapte style-ul, din bruneta m-as face blonda, sau invers, daca ma imbrac prea sobru, as pune ceva mai vesel (ca nu poti merge casual la lucru!), mi-as schimba coafura, as cauta sa plec cu gasca de colegi, chiar daca pt. o scurta bucata de drum, eventual as ruga pe cineva sa te lase la o statie-doua de metrou mai departe decit cea obisnuita..Nu stiu, daca-mi mai vin idei, mai scriu..Mie aici nu mi s-a intimplat niciodata, poate si pt ca avem fiecare masina lui si e greu sa se tina cineva dupa tine fara sa scapi de "coada"...
Mai scrie-ne ce-ai facut si curaj, nu arata ca ti-e teama de ei, in general sint oameni cu caracter labil, care dau inapoi cind isi primesc o replica raspicata. Succes!

Happiness_4_us spune:
Vai saracuta de tine, este cumplit cred!
Eu zic, ca ar trebui sa mai suni odata la politie si sa faci raportul, iar daca dai tot peste o individa care are chef de glume si supozitii sa-i spui clar si raspicat ca ai sunat ptr raport iar daca nu se poate abtine sa iti dea pe altcineva la telefon. Trebuie sa inteleaga ca este o problema tare importanta pentru tine.
Iti tin pumnii sa fie totul ok.
Nana Motoc