Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

IOANA ce te faci cu textul ala daca il dai celor care il cunosc deja pe bebe? Bine ca tu deja ai trecut de botez...

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Lasa MONI ca eu il pun ba in scaunul de masina , ba in leagan. Dar daca nu ma vede la mutra crezi ca sta fara sa scoata sunete de protest? Nu bai neneee... sa stau cu el de povesti nu oricum. De-asta cand e treaz nu fac decat sa ma maimutzaresc la el... vorba IOANEI.

Pai cand ma voi muta la curte.. tot cu caruciorul o sa il trag si eu dupa mine.... asta pana o sa inceapa el sa se tarasca precum rama.. peste tot si sper sa nu-l gasesc agatat prin trandafiri si mancand la gaze si musculitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LINDA important e sa faci rost de net pe acolo!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

MONI si URSU-super semnaturile voastre.
Am fost la ora de mother gose, dragutzel, te joci si faci exercitzii cu bebei si se canta, si fiecare isi spuen oful si se dau sfaturi si retzete legate de solide, de ex, aici se merge clar pe ideea de cereale, legume si ultimele fructele.
In alta ordine de idei am tras o fuga si pe la mall un pic cu mama si fii-mea si am mai luat o lampa pt living si maruntisuri demincare si cafea ieftina si buna de adus in ro.
Jeanina- bravo pt program,sa te tzii de el.
EU bag un muls si un ochi al serial si apoi in 45 de min plec la sala.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

DENISA spor la eu am acu 60 ml,mai bag 40 si plec la nani,ca vad ca-i pustiu pe aici...
Ce ati cantat pe acolo?

Mergi la inceput

Denisa stai aseeeeeaaaa... unde fugi. Mulge-te aici! Zi detaliat ce ai facut la mama-goos acolo.

MONI - sa stii tu ca ai dreptate... trebuie sa o pun de-un ZAPP dar deja inseamna ca am tel in toate retelele:Connex, Orange, Cosmote... Romtelecom nu avem...

Mergi la inceput

Moni trebuie sa o asteptam pe Ana... si poate vine si Maraki .
Ca Denisa vad ca ne trage tzeapa. Ursulina a zis ca se duce sa imbaieze banana...

Mergi la inceput

...daca nu i-o fi papat-o maimutzelul...

Mergi la inceput

maimutzelul nu e in Franta? Si nu e gineri-tu? Sau il dai la altele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LILI- is aici va citesc si tastaura mea e plina de lapte de la jetul care iese si doar m-am muls acu 2h, de vreau sa concurez cu moni si tatiana!
Am cantat vreo 7-8 cantacele, am invatzat doar 3, unul era cu ferma lui McDonald si restul habar nu aveam de el, asa ca am d einvatzat si vreau sa merg cu ea la salsa baby si inca 2 programe, care incep pe 27 martie.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput