Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Multumesc fetelor de urarile pentru Ana mea.
Acum terminaram si noi cu mulsul, cu papa si cu adormirea (in cele din urma! ).
Fii-mea ma trage in piept la greu. Eu ii fac baie devreme (8 seara), o hranesc rezonabil (un 150 acolo, de control), dupa care ea marrrrr si marrrrrr inca 2 ore! Asha aiurea. Papa nu, somn, nu, in pat nu, in brate nu! . In cele din urma zbang inca vreo 50 ml si apoi somnic. Si ieri a fost la fel. SI ziua ma capiaza. A dormit doar cat am dat eu ocol la parc! Adica de la 3 la 6. Ufffffffff. Bine e ca slabesc in ritmul asta. Rau e ca nu apuc sa ma duc nici la WC. SI rau ar fi sa scada laptele, pe care ma incapatanez sa-l am chiar daca ea suge taaaare ocazional.
Teolinda, vreau si eu program ca al vostru.
Noi: 4 trezire, papa sanatos din tzatze. In continuare chef nebun de ras si voie buna.
ora 6 il scol pe ta-su sa-si ia "harpia" in primire
7.30-8 ma scoala ta-su pe mine, ca cica i-ar fi foame. De unde foame? NU foame, ci somn. Cand sunt si eu si sotzul treji si exasperati, Adica pe la 8.30 adoarme in pat cu capul intr-un iepurash.
9 fix trezirea ei dupa jumate de ora de atipit. Si de data asta vine papa aia sanatoasa. Dupa, urmeaza programul stiut: veselie, nervi de somn, somn din parti. Ora 12, mama vrea sa-i dea papa, bebe vrea sa doarma si nu poate, reuseste pe la 12.30 cu geamul larg deschis deci intre 9 si 2.30 papa deloc.
2.30 rupem gura targului cu vreo 220+ san (la aperitiv), ca doar ne era foame.
15-18 somn in parc. 18 cica papa (total nesemnificativ), dupa care marrrrrrrr marrrrrrrrr, baitza, papa, scheunaturi papa si somn abia la 23!
Si intre toate sa ma mai si mulg.
Si sotzul cica sa ma alerge. Ufffffffffff.
Ursoaico, ID-ul meu: dochia111@yahoo.com, ca nu mai am energie sa-ti trimit PM
IRina, noi la 3 luni: 5.500 si 62 cm. Adica in traducere lungi si slabute (ea, ca eu...........)
Poze sper maine.
la toate si scuze ca prestez mai mult la schimbul 1, dar eu chiar vreau sa profit de cat doarme ea pana la 4 dimineata.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salsa baby ???
Nu concura mai cu mine, ca eu nu ma fortzez! Numai de musai ma cand dau pe dinafara! Eu nu-s eroina!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni uita-te repede pe www.salsababy.com, si eu vreau sa vad exact cat de fain e, prea aud de la multa lume de aici.
Pupicei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

BEE somn usor! Programul vostru seamana putin cam suspect cu al nostru,doar cu "ocolul pamantului in trei ore" m-ai lovit
La noi culcarea la 21-21,30 trezit ori la 2 ori la 4 (ori si la 12 si la 2 si la 4 ).De la 5-6-7 depinde nu mai vrea in patul e ci doar in al nostru: acolo zambete,scremut,papa si somnic mai cu tzaraita...pana la 10-11 cand cedez si ma ridic din pat,o pun in carucior,ma imbrac etc. deci ma trezesc:abia atunci vrea papa consistent si face nani - cand eu nu mai am somn pe urma alandala si cu papa si cu somnul ... de obicei doarme mai multe reprize de 15-20-30 minute...sa doarma 1-2 ore e eveniment ziua! Singura certitudine e ca papa inainte si dupa baie in proportii invers proportionale ... adica daca papa mult inainte,papa putin dupa si invers!

Mergi la inceput

DENISA ma trimit astia la salsagay sau salsaboy Cica salsababy nu e!

Mergi la inceput

Salsababy, ce bine suna, dar nu merge link-ul.
Eu produsei, 150 ml in 45 de minute, dar pare din ce in ce mai inconsistent laptele meu. Cred ca mananc din ce in ce mai prost. DE asta s-o marai zana mea. E ciudat ca a luat in greutate, in limitele ei obisnuite, adica de Duminica 70 g. Si e drept ca mananca niste portii uriase. Mai nou intre 180 si 220 g/masa de 5 ori pe zi. Dar poate n-o satura laptele meu si cum eu nu sar cu completarea de 2-300 g/zi. Maine mananc mai bine, sa vedem rezultatul. Dar e un cerc vicios: ea maraita, eu n-am timp sa mananc. Eu nu mananc cu tb, ea maraita. Azi am mancat dimineata o felie de paine cu cascaval si salam + o cescuta de cereale cu iaurt. Pe la 3 am halit rapid (inainte de turul de forta din parc) niste tocanita de piept de pui goala (cateva bucatele de carne practic) si acum pe seara niste ciocolata. . NU e bine deloc.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Salsoasele am termiant papa l amaimutza , baie tot la ea , baia la maimutza mama , papa tot la ea si acum il am pe urangutan in spate depaza ca sa dau drumul la film cica sa vedem ce fac descreieratii. Vad ca Denisa e cu SF-uri gen salsa , cantecele...nebuni canadienii tai Deniso auzi salsa... cum dansati ?...iar la cantecele nu il apuca pe vreunu plansu si masa tre sa scoata tzatza? Ia sa detaliezi ca ma duc cu tacul la francezi poate o scoatem de un ...rumba.
Monica nu te mai plange de noramea ca dc facea galagie nu mai semnai condica. Ea e cuminte si tu... e ca si fiimiu.
Hai ca fug ca se aud miscari de nerabdare.
Noapte buna si pupici. Dc adoarme Marian in front vin inapoi.

Mergi la inceput

CE sa fac si eu MOni, ocolesc, ocolesc, poate poate i-o prii si ei! Si merge se pare, ea e fresh, gata de papa si maraiala, ca doar e odihnita. Ce-ash mai dormi si eu in mers. Dar gata, sambata convoc socrii la plimbat printzesa mica. In timp ce eu si Radu ne bagam in pat si ieshim doar sa hranesc pisica.

Mergi la inceput

BEE dar ce face ANA ziua, cand nici nu doarme nici nu papa? Nu sta cuminte? (in ?) iar la 5500 la trei luni stati bine ! Noi...mai avem vreo saptamana pana la trei luni si n-am atins 5 kg inca Dar, sa zicem ca voi aveti 200 g avans la nastere

Mergi la inceput

BEE convoaca tu socrii aia zilnic pentru plimbare! Nu se poate?
IRINA vezi ce-i faci urangutanului Sau invers
LINDA cica o astepti pe ANA sau MARAKI ...Si ai disparut si tu cu ocazia asta!

Mergi la inceput