Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
irinadum spune:
Ba da nu va mai potolitzi frate. Am vb si eu un pic la telefon , am mai ascultat pe traistutza ala care merge la eurovison ca vad ca ii place lui fiimiu... si cand ii zic lui Marian sa dea un refresh...m-am umplut de respect.
Deci ati luat-o pe constipatii , culori si ...inghitit muci.
Eu ma duc sa pap in timp ce mai bag un pic din filmul exilatii la balamuc ca doar Monica nu vrea sa imi dea detalii dupa care ii fac baie la maimutza si dc va mai gaesesc sau nu sunt fugarita mai vin.
Ursoaica banana?
monica70 spune:
IRINA pofta buna,vizonare placuta la LOST si fugareala amanata pe alta seara!
IOANA lasa DEX-ul ca pe cand ii trebuie lui Razvan e nevoie de europeano-engleza
MONI careDIANA (01.01.2006)
monica70 spune:
Am uitat...deci mai avem o maimutza si o banana! Ursulina fereste-ti BANANA de MAIMUTZA IRINEI
MONI care DIANA (01.01.2006)
T_Ioana spune:
Moni, ma gandesc mai mut la mine.....as vrea sa fiu pusa la punct in privinta asta pana ma intorc la serviciu pentru ca mi-e groaza ca se va tine cont de acest aspect, si cam lucrez cu hartii oficiale. Si intrebare intrebatoare: exista un termen limita pana sa se "implementeze" noul regulament, adica termen dupa care te sanctioneaza la catalog daca esti din ala "vechi"?
Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
IOANA noroc ca eu sunt cu conta...tu vezi ce faci! Nici altii n-or fi mai breji!
T_Ioana spune:
Fetelor am gasit un text pt invitatie la botez si mi-a placut la nebunie, aviz amatorilor:
[b]"Buna!
Eu sunt ...(prenumele si numele copilului),
m-am nascut pe ......(data nasterii zz/ll/aa), de aceea pe dumneavoastra nu va cunosc inca.
Trebuie sa rezolvam acesta problema!
Pentru aceasta, mami si tati, adica ....(prenume parinti), impreuna cu nasii.....(prenume+nume), va invita sa participati la botezul meu, care va avea loc la Biserica........ in data de ......., ora......, iar daca ma veti indragi, sigur ma veti onora cu prezenta
la petrecerea organizata la
restaurantul......, ora....
Va multumesc pentru ca mi-ati acordat atentie!
Cu drag,
.... (prenume copil)"[/b]
Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
irinadum spune:
Ioana misto textul. Nu vreau sama gandesc cum suna in franceza. De fapt ar trebui sa ma gandesc intai cand fac botezul nu de alta dar...ii trebuie lui ala butoi ca sa intre fiimiu. Bine ca mi-ai adus aminte sa incep si eu sa ma gandesc mai serios.
teolinda spune:
Bai nene vad ca s-a organizat un schimb 1 si jumate... sau sa ii zicem astuia 2 si aluia de noapte 3.
Subscriu si eu la morcovii care fac pielea bebeilor portocalie..deci sa nu exageram cu ei... sau oricum sa fim cu ochii pe pielea bebeilor si daca incepe sa se pigmenteze... sa o lasam mai moale cu morcovetzii.
Deci Denisa zice ca sucul de morcov nu constipa ci doar piure. Ok.. stai ca de poimaine trec la morcov dar pe sticlutza scrie ca "intareste" scaunul.
GIO - daca ii dai de la Hipp suculetze succesul este garantat.. cel putin cele 2 tipuri pe care eu i le-am dat pana cum... cu mere si struguri... Nicolas le-a acceptat. Cat despre morcov daca mai ai rabdare pana poimaine... iti spun ce si cum.
Bine deci daca nu vi se pare nimic suspect in programul lui fiu-meu care mananca 5 mese cu cantitati cuprinse intre 50-120ml... e ok. Ma intreb in ce grafic sa-l incadrez daca Denisa cu Dulcineea ei mai mica cu o luna si ceva decat Nicolas cica e in grafic cu 195ml.
A gata... stiu... graficul "manechinuitilor"... alaturi de Ana lui BEE si de Gagica-sa.
JANINA - felicitari ca ai pus printzesa la respect.
IOANA - dar pe bune chiar vrei sa-l inveti pe Razvanel sa scrie de-acum... se vede treaba ca te-ai plictisit de maimutzarit
URSULINA - felicitari pentru semnatura! Macar acum ai gonit iarna... de cand ma tot rog de tine sa pui ghiocei... bine ca i-ai pus acum. Raisei banana!
MONI - caruciorul ala cred isi merita toti banii la cat sta Diana in el. Si... fie-ti mila de IRINA si spune-i ce fac descreieratii aia... sa vina si ea in secta la Schimbul...3
IRINA - pofta buna si spor la... fugareala.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
TEOLINDA pai normal ca sta in Diana! Ca altceva n-am! Nici bouncer,nici scaun de masina si ce-o mai fi pe acolo Caruciorul il pun "pe pozitii",adica sa ma vada la PC si n-am treaba!