Bebelusi de mai-iunie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 9
gusta spune:
Olga eu imi cer scuze daca consideri ca am facut forumul teritoriu de cearta.Eu am cerut explicati pentru ce a scris Andreea de la Cluj mai ales cand a zis"rusine sa va fie" in conditiile in care eu stiam ca sfaturi nu amdat iar cu felicitarile stau prost ,pentru ca nu vreau sa omit pe nimeni.
Off topic am fost de multe ori,monologuri am facut multe ,am pus intrebari si nu am gasit raspuns,nu am asteptat sa o laude nimeni pe Mara pentru ca fiecare copil este special in felul lui,iar noi ca mame ii vedem si mai speciali si mai frumosi.
Iar de scris ce sa mai scriu in momentul in care Andreea de la Cluj imi spune clar ca sunt in minoritate.
Aici nu este un camp de lupta aici este un spatiu discutam despre copii.
Cornelia bine ai mai scris,nu imi voi schimba parerea de a sta un pic inafara ca e mai bine asa.
Voi face colajul,daca veti mai vrea altul voi mai face,gasiti voi o metoda sa ma anuntati.Pup toate fetele dulci care mi-au devenit prietene in momentul in care am avut cel mai mare nevoie de ele.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
Danelutza spune:
Gata rezolvai problema noastra, a mamicilor din acest teritoriu
, a sfintzit domnia sa locul, asta pentru ca sintem in postul pastelui si gata din acest moment nu se mai cearta nimeni 
Chiar noroc ca mi-am adus aminte sa chem preotul sa sfinteasca casa, n-a mai fost de cind am nascut-o pe Isa.
Mikka vin ca si consultant in gradinarit, mai ales ca faci cozonaci moldovenesti. ![]()
Beatrice acum pricepui unde ai disparut, da-mi retzeta repede dar pe privat. Eu facui un pandispan, dar n-am poza cu el
Eu cred ca potzi sa-i dai borsulet cu sfecla, vreau si eu dar de unde sfecla ... 
Gusta
ca sa-ti treaca supararea, lasa chestia cu minoritatea, nu vezi ce majoritate de mamici sintem aici.
Doamne parca ieri imi amintesc ca eram cu burtoaie si acushica fac plozii un an.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
fran spune:
Buna !
Evident ca nici mie nu-mi cere nimeni parerea, da' zic si eu. Are dreptate Cornelia, suntem diferite si e normal sa avem pareri diferite despre o gramada de lucruri. Smecheria e sa nu incercam sa la varam cu de-a sila in cap parerile noastre si altora...si poate sa nu fim foarte categorice cu adevarurile pe care la detinem...
Retete-eu nu citesc pentru ca nu gatesc, sar peste ce scrie pe acolo Bea. Dar stiu ca a intrebat mai demult pe forum daca sa le mai posteze si fetele au zis ca da. Deci cata vreme nu le scrie in daneza-se cheama ca nu ne injura pe la spate![]()
Felicitari-sincer, mi se pare cam aiurea chestia asta cu "sarbatoritii zilei", in conditiile in care unori uit si de "aniversarea" Iepuretelui iar de unii dintre beblusii respectivi nu am mai auzit nimic de cand li s-a anuntat nasterea. Intr-un timp ramasese vorba ca prima care intra in ziua respectiva sa faca urarile... De obicei era Bea sau Loreen-cel putin asa mi s-a parut mie...Ma rog, asta tine iar de fiecare, nasa Patriciei nu o felicita in fiecare luna, nici eu nu-mi felicit finul, nici finii pe noi etc-si totusi tinem unii la altii cat se poate de mult.A, si nu am sarbatorit in mod special cand a implinit jumatate de an. Felicitarile pentru mers de-a busilea, ridicat, cazut, aparut dinti, luat in greutate...sigur ca pentru fiecare mamica sunt importante toate, si evident ca ma bucur pentru fiecare realizare a diversilor bebelusi, da' zau ca nu am disponibilitatea de a imparti in scris atatea felicitari. Mai important mi se pare sa raspund la cate o intrebare, in cazul in care am habar de subiect...
Androix, Gusta-e decizia voastra ce faceti cu forumul, da' eu vreau vesti despre Filip si Marutul mic.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
lucas spune:
VERDE STOP, (parca asa sa se numea jocul ala din copilarie care ingheta tot in jur)
si totusi:
1.Cel care isi recunoaste greselile si face tot ce poate sa si le indrepte, poate sa spuna pe buna dreptate ca este mai intelept azi decit era ieri.
2.nu putem controla tot ce se intimpla in jurul nostru, dar putem controla modul in care alegem sa reactionam
3.nu exista fericire mai mare decit sa stii ca ai facut viata cuiva mai buna.dati-mi un singur nume de aici al unei fete care nu a incercat macar acest lucru!!!!!!!!!!
4.oamenii cu adevarat insemnati nu se simt importanti, ci ii fac pe altii sa se simta importanti.
5.iertarea este o usa in inima noastra care trebuie deschisa dinauntru pentru ca fericirea si pacea mintii sa intre!!!!!!!! DESCHIDE_TI ODATA ACEASTA USA!!!
Nu stiu ce inseamna a fi on topic ori off topic atita timp cit nu am discutat si nu am stabilit niste reguli.
EU ALEG SA CONTINUI. alaturi de voi toate.
P.s. MONU , am uitat sa masor patul, pastreaza salteaua. bag diseara masuratori.
patriciaRO spune:
Danelutza, pai nu-i greu deloc. Foile le cumperi si amesteci niste branza cu una mai zemoasa. eu am pus branza feta cu una de 0.5 % grasime... Si alea sunt pateurile... Le tai si sunt asa de grozave ca te lingi pe degete!![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
gabitzam spune:
Offff! Chiar n-as fi vrut sa e ajunga aici. Aruncind din cind in cind cite un ochi pe alte forumuri de mamici am vazut ca in mai toate s-a ajuns la un moment dat la un punct in care au rabufnit niste nemultumiri iar discutiile au degenerat in conflict. Eram chiar mindra ca intre noi toate-s bune si nici vorba sa ajungem la o situatie din asta.
Dimineata ma gindisem sa pun niste reguli undeva pe prima pagina, dupa lista, dar mi-am dat seama ca sint reguli de bun simt si ar parea aiurea puse acolo.
Hai sa va zic la ce reguli ma gindisem. Prima ar fi asta: tot ce se discuta aici este ONTOPIC. Tot ce are legatura cu copiii nostri, cu noi, cu viata noastra, cu ce ne place, nu ne place, ne necajeste, ne supara, este ontopic. Din moment ce le consideram pe celelalte suficient de prietene ca sa ne dam drumul la suflet in fata lor, cu bucuriile si necazurile noastre, ce rost are sa ne cenzuram de teama ca nu vom fi considerate ontopic? Eu chiar m-as plictisi daca s-ar discuta strict doar despe copiii. Atmosfera pe forum este facuta mai ales de mesajele asa zis off topic.
O alta regula la care ma gindisem era cu clarificarea divergentelor in particular, pe mesaje private sau pe messenger. Si bine ar fi sa nu ramana lucruri nespuse, ca uite unde se ajunge. Tot bine ar fi sa nu se mai ajuga la jigniri in public. Sintem atit de multe si diferite incit e destul de usor sa ranesti pe cineva. Si citeodata chiar si numai tonul poate strica tot continutul. Mai ales ca scrise, cuvintele au o greutate mai mare.
Povestea cu felicitarile mi se pare putin aiurea... Multe fete intra pe fuga, intre un spalat de copil la fund, curatenie, mincare, alte treburi. Chiar sa asteptam felicitari de la toata lumea pentru fiecare luna implinita, fiecare dinte, fiecare pas facut de bebe? Am sta toata ziua de felicitari. Sint sigura ca timpul tuturor e limitat, unele n-au rabdare sa purice lista de bebelusi sa vada cind a cui zi este. Mie mi-e drag sa primesc felicitari, dar daca nu vin nu-i bai. Nici eu nu am timp intotdeauna de ele. Dar toate ne bucuram pentru orice progres al copiilor nostri si sint convinsa ca ginduri bune au toate fetele chiar daca nu le pun pe tastatura.
Toti puii nostri sint speciali si eu consider din oficiu toti copilasii felicitati pentru toate prilejurile ![]()
Voiam sa spun mult mai multe, dar mi-au luat-o inainte Cornelia, Ioana, Mikka, Danelutza 
Nu vreau sa plece nici una din fete, mi-ar pare rau de fiecare in parte, mi-ar pare extrem de rau sa nu mai stiu ce fac piticii. Fetele, pleaseeeee, nu plecati! Dati Ignore persoanelor si mesajelor care nu va intereseaza, dar va rog eu mult nu plecati! Nu pot opri pe nimeni, dar zau ca ma doare sufletul sa scot pe cineva din lista.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
mikka spune:
Asa sa le fie numele, Gabitza!
Acuma, intrebare: ce magazin meserias de jucarii stiti prin Bucuresti? Nu de-ala de j'desutedemii, unul cu bun simt si produse de calitate. Ca fiica-mea se joaca numai cu cabluri, oale, castroane etc, si poate ar trebui sa-i dau ceva mai 'telectual' de facut.
&Ioana
babygirl spune:
constat ca sunt mai multe cinflicte aici..
1.Va rog frumos sa mai spuneti ce aveti de spus legat de conflict AZI. De maine deshidem un capitol nou in care haideti sa incercam sa fim sincere si deschise, cum bine spunea Corni si sa spunem ce avem de spus fara sa jignim si sa incercam sa primim observatiile fara sa ne suparam si sa sarim la cearta.
2. my girl a avut o idee foarte buna cu "PACE". Va propun sa trimita fiecare este de acord mesajul "PACE".Poate asa vedem cate sunt afectate de cearta aceasta care in loc sa se stinga, vad ca prinde proportii in fiecare zi.Astfel,persoanele care au tot sustinut conflictul prin mesaje (printre care si eu),poate ca vom inceta, vazand ce vrea majoritatea.
3.mi-a luat si mie ceva timp sa pricep de unde au inceput toate. nu cred ca mai conteaza acum cine a declansat, dar ar fi bine ca de maine sa taca. daca simte neaparat sa aiba ultimul cuvant, sa il rosteasca AZI.
4. legat de problema off-topic, care vad ca este doar una dintre problemele de aici, ma simt oarecum vinovata si imi cer scuze. eu am spus acum cateva zile intr-un mesaj adresat lui beatrice ca acolo unde exista informatii off-topic care ocupa prea mult spatiu sa dea link, in nici un caz nu am spus sa nu se mai vorbeasca pe langa subiect. as vrea sa se inteleaga bine acest lucru. bea, de cateva zile tot aduci in discutie asta, tot repeti ca tu ai retetele pe calculator. OK,AM INTELES! eu eram convinsa ca dai copy paste dupa vreun search pe google..Imi cer scuze. probabil ca formularea mesajului meu a fost rigida si de aceea te-ai suparat.nu cred ca daca as fi fost mai blanda te-ar fi jignit o propunere de-a mea pt ca cele dintre noi care nu au timp sa citeasca toate paginile astea multe, sa nu se piarda printre randuri. crede-ma ca mie mi-e f greu si uneori aveam nevoie de ajutor si nu reuseam sa gasesc raspunsurile.. Imi cer din nou scuze.
6. va rog ceva. tot pt eficienta si pt cand e nevoie de ajutor. intrebarile, cererile, scrieti-le cu rosu. ca sa sara in ochi. eu nu pot citi tot ptca nu am timp, dar cand citesc in graba in zig zag, asa cum ma opresc la numele meu bolduit , asa m-as opri si la intrebarile scrise cu rosu. si asa poate ca ati primi mai multe raspunsuri.toate fetele de aici vor sa ajute, doar sa stie cum...
5. problemele legate de andreeaatan nu le cunosc ca sa pot sa ma pronunt. am lipsit mult si de pe forum si de pe chat, dar cu siguranta ca acestea au intretinut conflictul. daca fetele au decis sa se retraga, este alegerea lor, dar e pacat. sunt multe foarte implicate realmente in acest forum si au dat printre cele mai multe raspunsuri. eu una stiu ca daca aveam o problema loreen si androix sareau mereu cu un raspuns. s-ar schimba f mult dinamica p-aici daca nu ar mai scrie. gusta face acum colajul pentru noi toate. andreeaatan, esti o tipa desteapta, esti PR, sunt convinsa ca nu ai resentimente si ca ai vrea si tu ca situatia sa fie altfel acum. Androix ti-a spus direct ca s-a simtit adesea jignita de replicile tale. Cum crezi ca s-ar putea remedia problema asta? nu stiu ce anume exact s-a intamplat, dar hai sa mai indulcim un pic atmosfera. e datoria fiecareia de aici!
6.legat de felicitari ...m-ati facut sa rad. hai,ma..!:)cum sa va suparati ca nu ati fost mereu felicitate. nu cred ca vb serios.NU VA CRED.:)
TOATE CELE BUNE SI ALE HARULUI!
gabitzam spune:
Mika, daca gasesti asa un magazin sa-mi zici si mie
Cred ca tot pe net gasesti cele mai multe. Tot de aici de pe DC am aflat de site-ul www.crazytoys.ro , si cica sint de incredere cu livrarile. Nu stiu cu preturile cum stau.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni