Bebelusi de mai-iunie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

gabitzam,f buna ideea cu regulile. suntem un grup si trebuie sa ne cream un set de reguli . sustin ideea ta. conflictele ar trebui de acum inainte rezolvate in PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Subscriu la cele spuse de Gabitza si nu mai adaug nimik in plus. GATATATATAA!

Mikka, nu stiu magazine. Iti pot spune doar ca majoritatea jucariilor Alexiei sunt de la Help Net. Sunt bune, ieftine si educative pt varsta ei.

PACE!

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mikka lasa mai fata sa se obisnuiasca cu oalele, pe mine nu m-a lasat mama, acum am ajuns la cratitza si de multe ori ...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... dar daca vrei itzi recomand eu niste magazine de aici... eu le privesc pe dinafara... ca inauntru itzi trebuie un sac de bani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare fetele!

Subscriu si eu la ceea ce s-a spus mai sus referitor la situatiile care s-au creat pe aici.

In primul rand vreau sa stiti ca m-am atasat de fiecare dintre voi si mi-ar parea extrem de rau sa stiu ca vre-una dintre noi nu mai scrie la acest subiect doar pentru ca s-a simtit vreodata intepata sau jignita de alta. Considerati ca suntem ca intr-un colectiv, ca la serviciu de exemplu, daca vre una din colege nu va place sau simtiti ca are ceva in mod expres cu voi, ce faceti, va dati demisia, va strangeti lucrurile si plecati?! Asta ar fi dovada de lasitate pentru ca pentru unul singur care nu va place ramane un colectiv intreg in urma care v-ar duce lipsa.

Asa ca le rog mult pe cele care acum au luat hotararea sa se retraga sa nu o faca si sa se gandeasca la faptul ca suntem multe care le-am simti lipsa!

Haideti sa continuam ce am inceput atat de frumos, de dragul copiilor nostri care sunt motivul principal pentru care ne-am adunat aici, sa ne gandim cat de frumos va fi cand peste ani vom reciti aceste randuri, cand vom retrai tot ceea ce postam aici iar atunci sigur nu ne va mai interesa cine a uitat sa-i felicite sau cine nu ne-a raspuns la vre-o intrebare!

Va pup mult si abia astept sa treaca furtuna si sa iasa soarele!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Mikka,io in mintea mea gindesc ca am bagat o groaza de bani in jucarii, si el se joaca cu o lingura de lemn, cabluri, aduna scame, fosneste pungi de plastic. ca sa nu iti mai spun ca am comandat jucarii si in America!!! (sincer iti spun ca nu sunt sanatoasa!!!)
Jucarii in Bucuresti, eu am mai cumparat de la:
-miniblu (la reduceri)
-help net (la reduceri)
- piciul (aici mai putine, dar gasesti)
- lumea copiilor (undeva pe 1 mai)
- jos la MAll (Vitan) sunt niste magazine acolo)
- unirea sus la ultimul nivel (parca) sunt 4 magazine numai cu jucarii
- sit-ul de jucarii, ti l-a dat si Gabitzam, dar sunt aceleasi preturi ca si in oras, deci mare diferentza nu e.
- e-bay, comanzi daca ai card si ajung in Romania, dar unele sunt folosite, dar intr-o stare super, transportul este destul de mult.

daca imi permiti, sfat personal: MAI ASTEAPTA un pic, poate daca mai cresc le vine mintea la cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Lucas, asa si noi cu jucariile... Ba mai mult imi deschide dulapurile cand este in premergator si imi socate lingurile din ele si ce mai am... Asa ceva... Mai si jucariile nu mai sunt interesante sub nici o forma, nu mai are rabdare nici 5 minute... Off!

Noi acum cateva minute am vomitat ca intr-un film de groaza... Din nefericire cred ca ca de la scamele de pe jos ca altfel nu-mi explic... Tusea incontinuu si se inrosise la fatza si apoi da-i frate jetul si abia ce papasem si noi bine la pranz.... Acuma i-am dat laptic si e in patut si bolboroseste de zor...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

lucas, tu ai ajuns la magazinul LUMEA COPIILOR din 1Mai? Te intreb pt ca ieri vazusem o per. de ghetute tare simpatice la bebelusul vecinei
si mi-a recomandat acest magazin. Cum este? Stii?
Legat de jucarii, si eu sunt trista. I-am luat multe, dar cam degeaba.Infrumuseteaza noaptea camera, cand sunt aranjate fiecare la locul ei.:) Papadia mai nou cara dupa ea 2 cercuri cu care loveste in oglinda si in parchet, spre disperarea vecinilor. Ce racheta V-tech, ce minge, ce mamaruta, ce broscuta!? Rupe servetelele, arunca jucariile de pe masuta pe jos una cate una, zornaie ocutie de vitamine si isi trage hainele pe care le aduna de prin casa in cap.Iar jucariile coloreaza atmosfera.Atat.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ha, cutia de vitamine o zornaie si Andrei!
Lumea Copiilor este ala de la Ciuperca?

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Mikka-Iepu' e fan carticele, si am inteles ca destul de multi bb-ei au mania asta. La noi a avut un succes nebun un set de 3 carticele k's kids luat de la miniblu (la targ au fost redus cu 500-l-a luat si fina mea). Merg si cele de baie care kitaie, si am mai gasit una babyfehn la Unirea-pe fiecare pag are un cap de "maimutza" care fosneste, kitzaie... Zi-mi si mie eventual pe PM cum a fost cu blue air, timpii de asteptare mai ales, pot sa merg cu Iepu' cu ei? La Barcelona am vrea.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput