Bebelusi de mai-iunie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Vai, cat am scris eu mesajul, voi v-ati certat. Mi se pare inutil acum

Diana si bb'strunf Robert(04.05.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

monu, eu i l-am dat crud. taiam cate o felie groasa si o faceam piure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Andreea daca tu consideri ca sunt in minoritate asta e numai problema ta.Deci deja m-ai enervat peste masura.Nu stiu ce parere ai tu despre viata sau despre mine ,dar nici nu ma intereseaza.Defapt nici nu inteleg ce ai urmarit cu replicile tale.

Fetelor asta e eu ma retrag asa ceva eu nu inghit.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

De doua zile vreau sa scriu si eu ceva, dar cand ma asezam la calculator, aparea altceva de facut sau ma intrebam daca nu e bine sa astept sa se potoleasca apele.

Eu mi-am cerut iertare de multe ori ca nu raspund la fiecare in parte, nu ca nu mi-ar placea, dar nu am timp. Cand scriu mesajul vreau sa spun asa de multe in putine cuvinte si nu imi reuseste mereu. Prefer asa decat sa nu scriu deloc. A, eu de la inceput mi-am precizat pozitia cu sarbatoritii lunii, pt. ca stiam ca nu o sa ii pot felicita pe toti (si intuiam ceva "conflicte" pe tema asta ), asa ca astept cu nerabdare implinirea unui anisor ca sa imi iau revansa.

Dar e normal sa nu raspundem mereu tuturor problemelor si sa ne mai scape unele felicitari, in primul rand nu ne pricem la toate (cel putin eu, nu ma pricep la multe, deci nu ma bag) si in al doilea rand, ia uitati ce lista lunga de mamici cu bebei.

Zic si eu sa treceti peste orgolii si sa scriem in continuare de copii nostri, ca doar de aia suntem toate aici.

Cum nu mi-a cerut nimeni parerea zic si eu sa incercam sa fim on-topic (ce o insemna asta?), dar nici sa nu stam cu securea deasupra capului si sa nu avem curaj sa scriem. Despre retete, s.a, cred ca e mai bine sa se dea link-uri, in masura posibilului, cu toate ca nu m-a deranjat in mod deosebit (eu trec peste ).

Conflictul "nominalizatelor" sper sa se rezolve in particular .

Acum cateva vorbe on topic

NewMami, felicitari pt. Patrick "scolerul"! Sper sa nu fie nimic serios raceala. Cat despre cum te simti tu ca mama, si la 3 ani, tot greu este sa te desprinzi de copil.

Monu, abia astept vestea cea mare!

Felicitari Tony pt. primii pasi!

Ada, abia astept sa va vad "trasurica".

Corni, ce bine ca ii ia sange din degetel. Eu am intrebat la vreo doua laboratoare si mi-au zis ca ii iau din vena si din motivul asta nu ma insistat cu analizele.

Gusta, bravo Marei! Deci o ia pe olandeza .

Cloreta !

Mikka, bine ai revenit!

Dadym, nu e inutil

Pupici speciali tuturor copilasilor! Spuneti-le mamicilor voastre sa nu mai fie suparate, sa nu plece de pe forum, iar cele care nu au scris de mult, sa dea un semn de viata!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

FETELOOOOOR, CALMATI-VA, VA ROOOOOG
Zilele astea nu am apucat sa stau prea mult pe aci ca mai mult am fost pe drumuri. Si de obicei, recunosc, sunt mult mai activa cu cititul decat cu scrisul. Dar sunt foate atasata de topicul asta, este locul in care MA RELAXEZ, MA BINEDISPUN, INVAT din experienta altora, MA INTRISTEZ cand aud de copii sau parinti care sufera sau sunt bolnavi, INTREB atunci cand am vreo nelamurire, MA MANDRESC cu progresele printzesei mele, IMI SPUN OF-ul atunci cand am ceva pe suflet, MA DESCARC atuci cand sunt nervoasa (dar nu pe cineva anume, MA LINISTESC doar daca spun cuiva ce ma doare). Aici am considerat ca este locul in care poti sa spui ce vrei, cand vrei, atunci cand ai chef sa vorbesti cu cineva si n-ai cu cine. NU credeam ca trebuie sa sa fii tot timpul "ON TOPIC". Nu m-au deranjat retetele, povestile fetelor despre altceva decat copiii, laudele fiecareia cu odorul ei. Chiar am invatat sau am gasit ceva util in unele mesaje. IMI PARE RAU ca s-a ajuns aici, mie imi place sa cred ca am devenit prietene. Nu este nimic perfect, e normal sa existe simpatii sau antipatii, dar sa aruncam una in alta cu cuvinte grele..nu-si are rostul. Cu serviciu sau fara, cu studii inalte sau medii, bogate sau sarace, din tara sau strainatate, suntem persoane diferite, dar avem toate ceva in comun- COPIII NOSTRI, pe care ii iubim mai presus de propria persoana, pentru ei ne-am adunat aici. De ce sa nu le oferim prieteni de-o viata, cu care se stiu de cand au aparut ca niste liniute pe testele de sarcina?
Nu vreau sa va plictisesc, inchei cu speranta ca tot balamucul asta inutil va inceta si vom reveni la sentimente mai bune. SI noi si copiii nostri meritam asta. Avem prea multe de suportat in viata reala. Aici ar trebui sa fie oaza noastra de liniste si bunadispozitie.
CINE ESTE DE ACORD CU MINE SI VREA PACE?
pentru toate mamicile

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Eu zic ca este foarte bine ca s-au spus cat de cat lucrurilor pe nume, in felul asta se va detensiona si atmosfera , racoritzi-va fetelor, spunet-va ce va deranjeaza si sa continuam cu lucrurile frumoase , chiar nu este locul ptr.asa ceva.
Orgolii,invidie nici vorba de asa ceva,nu putem scrie stereotip,progresele fiecarui copil sunt un lucru minunat, nu poate fi invidiat nici un copil ptr. progresele sale.
Fiecare dintre noi are timpul limitat,trebuie sa ne intelegem ptr. binele copiilor nostri, eu zic ca ei au de castigat in urma conversatiilor noastre constructive binenteles,eu nu consider timp pierdut pe forum dar nici nu putem sta non stop .Eu daca pun o intrebare si imi raspund 2-3 fete este suficient, nu am pretentzia sa-mi raspunda toata lumea si la randu-mi daca vad ca s-a raspuns deja la o intrebare si eu asi fi avut acelasi raspuns nu il mai repet doar daca sunt lucruri neclare incerc sa-mi spun parerea.
Nu inteleg de ce simtiti nevoia sa va retrageti doar ptr. ca s-a iscat o cearta, haideti sa incercam sa depasim momentul si pe viitor sa evitam astfel de discutii,sa nu ne inecam ca tiganu' la mal,mai au putzin copii nostrii si aniverseaza primul anisor si noi tocmai acum spargem gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Andreeatan am felicitat destul de multi alti copii... Ce si asta te mai roade acum? Sau era vorba de al tau? Eu daca mai vreau sa felicit pe cineva o fac si pe messenger!

Cat despre retete, inca odata zic: sunt din caietelul meu si le scriu eu de mana. Nu am ce link sa dau!
Iar daca nu sunt, no problemo, le dau cu link, daca asta vreti...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza...
La multzi ani pentru Dragos Octavian

Fetelor a inceput sa-mi fie frica sa mai scriu, de ce va certatzi, sa dea cineva cu sare ca piper vad ca e destul. Nu ma batetzi , dar nu vreti sa va certatzi pe privat
Gata, am spus linisteeeeeeeeeee, haideti in gradina mea unde-i cald si bine. Eu m-am certat ieri cu grebla la greu si mi-a trecut. Ce rost are sa ne impungem aici, fara rost. Si eu scriu de multe ori, poate nu citeste nimeni si poate nici eu nu citesc tot. Asha ce nu ne place, sarim ... si cetim mai departe.
O zi buna si multe narcise galbene, va trimit din gradinitza

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana-alexia spune:

Buna dimineata tuturor

La multi ani Dragos Octavian

Am lipsit o perioada de timp ,dar sa stiti ca in mare am fost la curent cu toate progresele bebeilor.

Si Alexia a facut ceva progrese,spune ma-ma,ta-ta,pa-pa,tai(in loc de stai).Nu mai vrea sa faca kk la olita,sta si cate o juma de ora si nimik,ii pun pampers si apoi sa vezi bucurie.
In picioruse singurica nu merge ,doar sprijinita,si da ture-ture la patut pana oboseste apoi se lasa in fundulet si se odihneste si dupa aceea o ia de la capat.
Inca nu am ajuns la dr pentru cont. de 9 luni.

FLORENTINA- felicitari Mayei pentru mersul in patru labe,noi deocamdata ne taram si ne apucam de tot ce prindem in cale.Eu Alexiei i-am dat Vibrocil doar seara si dimineata cate o picatura si a fost foarte bine apoi. Aa...si inca ceva ,numai trei zile.

OLGA T si ADA - felicitari pentru primi pasii

NEW MAMI - imi pare rau sa aud ca Patric este bolnavior,sanatate multa si numai bine

GUSTA - felicitari si Marei cu batutul din palme.

CLORETA- te superi daca vii si la mine sa ma ajuti cu smotruiala

Ma duc sa ii dau dragalasei sa pape,o zi frumoasa tuturor si hai sa profitam putin de soarele de afara.
tuturor.

Dana & Alexia (12.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Danelutza, multumim pt. flori!!!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput