Bebelusi de mai-iunie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 6
loreen spune:
Vin si eu sa adaug la ceea ce au spus fetele inainte si incep sa-mi reconsiliez atitudinea si sa ma retrag si eu pentru ca deja incep sa se arunce cu cuvinte grele,din motive de nimeni stiute sau din lipsa de asumare de responsabilitate...
Asa ca din ceea ce putea fi ceva frumos pentru noi si copii nostrii,poate prietenii pe termen lung se va alege praful si asta din cauza de orgolii...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gusta spune:
Deci eu chiar nu am sa tac din gura.Aceasta atitudine nu o pot lua.Imi pare rau.Cloreta ai dreptate cand vezi asa ceva ti se taie si de forum.
Eu am zis recunosc eu am fost si off topic nu am bagat in seama nici multe mamici pentru ca eu nu stiu ce sfaturi sa va dau .La multi ani nu am zis la multi copi ca decat sa uit pe cineva mai bine nu zis.Dar sa ne tachinam asa nu mi se mai pare normal.Si ca de obicei cine face foc dispare din peisaj.Arunca vorba si pleaca.Ori se rezolva problema asta ori eu numai scriu
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
monu spune:
Clara, spor la munca
Babygirl, ai dat ananasul crud, sau trebuie putin oparit?
stiti ceva nu am chef sa plec. eu cu cine mai vorbesc? daca nu se rezolva situatia rapid eu fac alt subiect si cine vine bine cine nu asta e!
si
Alexia Ioana
Androix spune:
Imi pare rau ca n-am fcut altceva decat sa mai pun o mana de paie pe foc.
Olga, eu n-am vizat pe nimeni in special. Cand zic ceva la modul general chiar e la general nu la particular dar nu dau nume. Va rog sa nu ma confundati cu Andreea de la Cluj. In sfarsit dupa atatea mesaje in doi peri a zis si ea la cine se refera. Felicitari pentru ca in sfarsit ai capatat curajul sa spui lucrurilor pe nume!
Va multumesc. M-ati ajutat sa realizez cateva lucruri foarte importante:
1. Am devenit mult prea patimasa cand vine vorba de forum
2. Imi pierd deja mult prea mult timp pe DC in general si pe bb de mai iunie in particular
3. Prietene adevarate nu-s decat vreo 2-3 pe forumul asta, din care una nu prea mai scrie. Restul sunt in alta parte.
Si daca tot am inceput sa ma plictisesc sau mai rau, sa ma enervez pe topicul asta, am hotarat sa va dau o pauza mai lunga asa. Nu tin atat de mult sa fac parte dintr-o comunitate cu care nu prea mai sunt in rezonanta in ultima vreme.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
gusta spune:
andreea nu sunt deacord cu tine.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
Androix spune:
Prdon abia acum realizez ca doar ai nominalizat, Andreea, dar nu ai si explicat contextul.
Razboiul lui Beatrice se duce pe alte motive si anume pe retete ![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
loreen spune:
Ai vazut Andreea ca nu a fost greu...pentru ce trebuia sa faci atata caz,sa arunci cu vorbe timp de mai multe zile?!
Uite care-i chestia...nu esti frate cu mama si nici nu am facut armata impreuna...ai ceva personal sa-mi reprosezi fa-o te rog frumos in particular...crezi ca nu esti suficient de inteleasa in scris iti dau numarul de telefon si scuipa tot,dar nu acidula atmosfera pe forum doar pentru ca asa consideri tu normal...
Lasa celelalte fete sa se simta bine...nu deveni avocatul nimanui ca suntem de suficient de mature incat sa ne aparam si singure...
Nimeni nu este dator sa suporte sau sa se enerveze inutil pentru tu sau altii nu pot face fata unei situatii...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andreeaatan spune:
Bea nu l-a felicitat nici pe Thomas, nici pe Tony si nici alti copii pentru nici un fel de progrese.
Asa este, ne pierdem mult prea mult timp aici.
Gusta, nu stiu cu cine nu esti de acord. Daca nu esti de acord cu mine, no problemo. Esti in minoritate!![]()
Asa este, Laura, ai dreptate, nu avem nimic in comun.
Dadym spune:

LA MULTI ANI Dragos Octavian!

Buna fetelor!
A venit vremea frumoasa si am inceput si noi sa iesim mai des afara, adica si dimineata si dupaamiaza asa ca nu am reusit decat sa citesc putin din ceea ce ati scris, in plus ne-am schimbat usa de la intrare si s-a facut o mizerie de nedescris in casa. De unde mai pui ca o sa incepem in curand curatenie generala plus daramat balcon, plus scoala iar din mai la munca

Ce sa zik, eu sper sa pot macar sa va citesc si sa va raspund cat de cat, nu ca as fi fost eu cine stie ce activa.
Pana v-am descoperit, m-am intrebat deseori daca sunt o mama buna, daca procedez corect cu bb, in fine am gasit la voi raspunsuri la toate intrebarile mele si de la fiecare in parte am avut ceva de invatat. Eu va admir pe toate si sper ca putem sa ne acceptam una pe cealalta asa cum suntem

Beatrice, mersi mult pt reteta
OlgaTarziu, sa ne luam de manuta, si al meu bb doarme in salturi cu treziri nocturne (minim 5-6ori) iar cu mancarea avem aceeasi problema, cum simte o buncatica mai mare deschide gurita ca si cum ar vomita, iar eu mor de inima langa el. Am inceput sa-i introduc putina mancare pasata cu furculita...da e jale mare. Nu am retinut daca il alaptezi la san, la mine sigur asta e problema cu trezirile nocturne...ma gandesc
NewMami, cred ca il fac fotbalist
. Imi imaginez doar prin ce ai trecut in prima zi de "gradinita", cand o sa incep serviciul si nu imi este ca nu ma odihnesc bine noaptea iar a doua zi o sa fiu zombi ci doar ca o sa-mi fie dor de el

Daca nu il vad o ora simt ca ma topesc, dar 8 ore? vai de capul meu
. Of, ce sa-i faci, a fost alegerea mea...ah trec de la una la alta, sa nu uit...sanatate multa lui Patrick!
Gusta, bravo Marei! eu nu reusesc sa-l fac sa bata din palme, nu vrea si pace, in schimb l-am invatat sa de-a noroc, 'take five', sa bage nasul in mana mea(ca intr-un carlig) si in final sa faca pa pa, ia inebunit pe bunici, le venea sa il manance![]()
Loreen, si noi am gasit calciu gluconic la farmacie, cica din ce aveau ei in rezerve, ca nu se mai fabrica. Apropo, la ce interval ii dai calciu? eu i-am dat din doua in doua luni, 5 zile inainte si 5 dupa d2. Am observat ca le dati si Fe la bb si am intrebat si eu pediatrul si a zis ca daca papa carnita nu are rost, sa nu faca vreo dereglare, totusi nu m-a multumit raspunsul asa ca o sa merg la med de fam sa-mi de-a trimitere la analize, asa pt linistea mea sufleteasca...tot de la voi am invatat![]()
Monu, te asteptam cu vestea
O zi buna va doresc! Pupici.
Diana si bb'strunf Robert(04.05.2005)
poze