Bebelusi de mai-iunie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 5
gusta spune:
Loreen eu o primesc .Ti-am zis ca si eu m-am uimit ce poate face ca acasa e tolomaca rau si din tipatura si vorba pe limba ei nu ne scoate iar de maraiala numai zicem.Asa ca incep sa cred ca copii prind mai repede de la persoane care le vad mai rarut,nu cum ne vad pe noi in fiecare zi.Cred ca si copii astea s-au saturat de noi Loreen
.Tu ce zici?
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
loreen spune:
Simona saru'mana tare pentru informatie...sa gatui si eu niste farmaciste azi...
Gusta poti sa stii?! Dar cred ca daca ma mai supara o bag in geamantan ca pe chinezi si ti-o trimit pachet...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andreeaatan spune:
NewMami, luam si noi JEEP, aia e clar. Dar cu telecomanda... ce haios , chiar ma gandeam ce e firul ala negru din poze.
Olga T -este interesant cum unii vorbesc "nu mai scrieti monologuri" si cand este de dialogat, de felicitat un copilas pentru realizari, se face liniste. Si sunt mereu aceleasi persoane...Rusine.
Inca o data, sa se vada, desi am mai scris si pe forum si pe messenger.
BRAVO TONY!BRAVO TUDORA! BRAVO SERGIU!BRAVO SERBAN! PENTRU UMBLAT
In rest, daca mai umbla copii, eu o sa-i felicit, chiar daca eu sau OlgaT sau oricare altcineva am fost ignorate de mamicile acestora.
andreeaatan spune:
Vezi, mai Gusta ca Mara e super. Daca face toate chestiile alea din cantec cum poti sa spui ca e tolomaca.
gusta spune:
Adina am vazut pozele de la party sunt superbe iar sarbatoritul ce costum frumos are.
Andreea eu asa o vad in conditiile care acasa nu vrea nimic.
Trimite-o Loreen ca sunt libera si disponibila.
monu spune:
Sanatate lui Patrick sa se faca repede bine
Bravo pt Mara. E fata desteapta Gusta lasa bb in pace. Din ce povestesti tu ca face Mara face conexiuni bune. A mea nu face asa ceva dar nici nu ma sperii ca ea e abonata la boacane! Pupici grasi Marei.
Stiti cumva cum se poate preapara piure pt bb din ananas natural?
Fetelor, sincer daca aveti ceva de spus spuneti direct si nominal ca sa terminam o data povestea asta care incepe sa ia amploare. Daca o tinem tot asa in intepaturi eu nu ma intru sa ma enervez ca incepem sa ne ciondanim intre noi dupa ce am petrecut asa clipe frumoase impreuna. Sincer!
si
Alexia Ioana
gusta spune:
Monu subscriu la ce ai scris tu.Mai fetelor ziceti ce va doare ca eu una m-am saturat de atingeri de astea asa pe sub randuri.Eu una numai suport asa ceva.Pai ce suntem aici un camp de lupta sau ce.Discutam deschis odata sau iar bagam pe alti la inaintare.Eu daca continuati asa numai zic nimic.Nu mi se mai pare normal ce sa intampla aici.Ce m-am enervat.
babygirl spune:
monu, eu chiar acum o sapt. am cumparat un ananas de la metro si i l-am servit cu avocado si putina scortisoara, un biscuit sau o lingura de cereale ca sa mai indulceasca. i-a placut f mult.le-am bagat p toate la blender. a supt si o felie de ananas.
Cloreta spune:
Buna dimineata!
Hai ca vad ca mai mult seara am timp de vorba. Ziua sta asta deschis degeaba ca nu mai sunt in stare sa scriu nimic
Ne-am apucat de curatenie generala si e cam balamuc in casa pana le dam la loc.
Si mai vad si ca sunt tot felul de discutii si mi se ia de intrat pe forum.
Gusta si Monu
Va pup, ma duc la munca de jos
Laura februarie 2006
Pozele mele
patriciaRO spune:
neatza si de la noi!
DRAGOS OCTAVIAN (simona filipas) 
Eu mi-am baut cafeua pe la 6 dimineata, ca Pifosul nu a mai avut somn si a trebuit sa ma trezesc... S-a si culcat devreme ce-i drept dar orisicat... Off! O zi asa o zi asa! Noroc ca m-am trezit odihnita...Acum i-am dat sa pape il mai tin nitelus si apoi il pun afara sa doarma la aer, in carut... Ca tot e soare cu dinti...![]()
monu, eu nu mai imi bat gura ca n-am pentru cine... Oricum incepe sa ma enerveze treaba asta ca pana acuma n-am auzit pe nimeni sa zica nimic si dintr-o data hop, top... Foarte bine, asa in stilul asta vor disparea fete si va intrebati de ce... Daca se mai ivesc chestii de genul asta, n-o sa mai intru... ca eu nu sunt certareata de fel... mai bine las de la mine, sa fie bine... Si cu-i ii place asa nu are decat!
Beatrice, mami de
Alex pifos