Mamici de iulie - august 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

cristina_ioana, mama draga, dar tu tii regimul asta de la inceputul sarcinii? pai nu e de mirare ca ai luat numai 6 kg! si bravo tie pentru vointa. m-am apucat si eu de vreo 2 zile de un fel de regim, ii zic eu de ingrasare mai lenta, ca oricum nu intentionez sa fac foamea, cum faceam inainte cand vroiam sa slabesc. dar mananc "sanatos", fara prajeli, grasimi, dulciuri (desi pana nu termin bomboanele de ciocolata din frigider nu o sa am liniste si nu o sa imi pot respecta cum trebuie regimul ), fara paste. azi, de ex, am mancat un iaurt mare cu 125 g branza dulce slaba, 1/2 punga de fulgi de porumb "forza" si o salata compusa din rosii, castraveti, ceapa, branza degresata si desarata. mai planuiesc o crema de legume pt mai tarziu. si f mult suc de portocale si lamai. dar nu stiu cat o sa ma tina minunea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Gosh fetelor nu-mi vine sa cred stau de 2 ore si va citesc continuu,aseara era pag 6 (31) si acum (32)pag 5 e clar sunteti nistefoarte harnice.
Fetelor eu am auzit in legatura cu sexul bb ca nu este sigur 100%am o prietena americanca dr.ia spus ca o sa aiba 2 fetite gemene si cand a nascut a fost un baiat de aproape 6 kg.Si daca dr din USA nu au aparaturi ce sa mai zicem.Cumnata mea in Ro a patit la fel avea deja un baietel si acuma na isi dorea fetita si la Eco le-au spus FETITA cand a nascut a fost baiat,Si suna cumantu la maternitate si spune sunt sotul lui ......... zice ce a nascut? asistenta zice felicitari D-le aveti un baiat asta cand a auzit sa-i vina rau,inchide tel si suna din nou d-na sunt varul lui.......ce a nascut? asistenta zice baiat,saracu a sunat a 3-a oara si zice sunt fratele lui......pot sa stiu ce a nascut?......dar asistenta ia cunoscut vocea si zice d-le v-am spus ca este baiat dar asta zice nu se poate d-na mi-ati schimbat copilul eu trebuie sa am fata.

18+

motzata

Mergi la inceput

GELIZA draga esti ploiesteanca?si eu am locuit pe Gh Doja inainte sa plec din tara chiar langa statuia lui MIhai Vitezu,tu unde stai sau poate ne si cunoastem si noi nu stim.oricum si daca ne sau nu cunoastem eu iti trimit si
imi spune-ti si mie ce test este asta pe care il faceti voi si sunteti ingrijorate TT??????????? sa nu radeti dar nu sunt sigura.
AMABELLA iubita nu stiu de ce dar asa de tare ma amuz cand te citesc mi se pare ca esti tare funny!si plina de viata tin-o tot asa si sa ai un bb sanatos si desteptde la mine pt tine si pt gravidutzept toate 99.
Dragelor care vreti baby shower da-ti o fuga pana in Usa ca tare ieftine sunt lucrurile aici si daca veniti va promit si un baby shower.
18+

motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,

Amabella, Cristina, Eu n-am auzit de crema de legume preparata acasa. Din ce legume o faceti? Imi da-ti si mie receta, pleasssseeee!

Ai spus ca ai fost la eco 2 saptamini in urma. Ti-a spus medicul ce e bebe din burtic?

Florina, felicitari pentru Baietel! Si merci daca tii pumnii si pentru noi sa fiu linistita ca sunt un pachet de nervi cu lucrul asta.

Alexia, felicitari pentru bebelina. Sa fiti sanatoase amindoua!
Pupicei la toate burticutele,
Nati 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Fetelor, in Bucuresti pe unde se gasesc bodyuri care se incheie in fata? Aici am gasit numai dintr-astea care se trag pe cap si se incheie in capse intre picioare. O sa mai caut, poate, poate...
Ce-as mai papa si eu o shaormaaaaa!!! Aici n-am vazut pe nicaieri, dar lasa ca pap eu cand vin la Bucuresti.

Cristina_Ioana, normal ca-ti ajung doua prosopele de baie. Bine ca mi-ai amintit, sa-i iau si eu lui bb.
romaniaau, felicitari pentru baietel.
Alexia27, feliciatari pentru fetita.
motzata, sexul, ca sexul, dar cum de-a vazut 2 bb in loc de unul?

Claudia (18+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Fetelor ma speriati ce viteza aveti, chiar ca numai pot tine pasul cu cititul. Azi am avut o zin din aceea cand desi am lucrat mult parca nu am avut nici un spor. Am zis ca vin acasa si sar in pat dar nu am putut sa fac asta inainte sa mai citesc ce ati scris.

Maine dupa-amaiaza va fi mai liber la munca, pleaca sefii la Berlin si vineri o sa fie tot plecati, ce usurare de inceput de weekend

Spun si eu bun venit noilor mamicute si felicitari celor care stiu deja culoarea carutului. Cand vad ca mai toate ati aflat ard si eu de nerabdare sa vina 3 aprilie cand sper sa aflu.

mamaluivlad am si eu zile cand simt niste dureri destul de vagi asemanatoare celor de la ciclu, cumva in partea de jos a abdomenului si cuprinde si spatele. Numai ca la mine trec destul de repede. Eu ma gandeam ca poate este de la ligamentele care se intind si poate si de la bebele care apasa cumva. Tu acum ai mai avut o sarcina si stii mai bine, nu ai avut asa ceva la prima sarcina?

bulinuta si eu sunt de parerea fetelor ca ar mai trebui sa intri un pic in medical. Nu zice nimeni sa stai acasa de acum panala sfarsit, nici nu as face asta ca si acasa ma plictisesc si vreau sa fiu activa, dar cateva zile de pauza ti-ar prinde cat se poate de bine.

anasia eu azi nu am gasit pe nimeni sa-mi dea energie Toata lumea in jurul meu era la fel de adormita ca si mine. Merg acum sa-mi iau un somn lung de 11 ore si poate mai incarc bateriile. Dar la vremea de afara nu-s sigura ca somnul va avea prea mare efect.

Merg sa stau in patuc sa mangai pe bebe ca vad ca are un pic de chef de miscare. INca nu simt pe bebe fosrte bine dar parca a inceput sa-mi dea semne din ce in ce mai des. Asa este de fain. Cand il simt la munca numai de treabanu-mimai arde, raman dusa pe ganduri la ce fain o sa fie cand o sa tin pe bebe in brate...abia astept.

la mamici si bebici

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

mamanati, e supersimplu. mai intai trebuie sa precizez ca e vorba de supa crema, deci e lichida, sa nu iti imaginezi vreun piure. si iata cum se face: ai nevoie de vreo 4 cepe mijlocii, 4-5 cartofi tot mijlocii, telina (eu am pus cam jumatate dintr-una mare cat un cap de bb), vreo 5 morcovi (ai ghicit, tot mijlocii ), pastarnac (putin). cam atat. pe astea le fierbi bine de tot, apoi scurgi zeama care s-a lasat si nu o arunci, ci o pui intr-o alta cratita. legumele ramase si scurse bine, se bat cu mixerul ala cu cutit, cel cu care faci piureul de cartofi. dupa ce le-ai facut ca o crema, se adauga zeama pusa deoparte, cate putin, amestecand cu lingura de lemn. apoi o pui din nou pe foc, ii pui sare si piper (alb, ca sa nu ii strici aspectul), dupa gust, o cana de lapte (rece sau cald, nu conteaza), iar cand e suficient de fierbinte, ii adaugi o lingura de margarina si amesteci pana se topeste bine. cam asta e. cel putin asa o fac eu si iese tare buna. a, si daca vrei, ii adaugi si crutoane, in farfurie (stii ce sunt, nu? paine prajita in tigaie cu putin ulei, sau in toaster, sau chiar la cuptor si taiata bucatele mici)

motzata, m-am crucit cand am citit de doctorul care a vazut 2 copii in loc de unul!!! cred ca poti sa ai impresia ca vezi o putza care nu e sau ca nu vezi una si ea sa fie acolo, dar sa vezi 2 capete, 4 picioare, 4 maini, 2 coloane vertebrale etc si sa fie doar cate o bucata, respectiv 2 din fiecare, e incredibil!!! asta deja e schizo! stii ca in astfel de cazuri vezi persoane care nu exista. lasand gluma la o parte, schizo n-o fi, dar nici competenta nu se poate numi. ca si eu cred ca as putea sa disting pe echograf numarul copiilor, macar atat. cred ca si daca dadea in bobi ghicea mai aproape de adevar ce avea prietena ta in burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Amabella, Mamanati eu pun la supa asta si dovlecei, brocoli, pastarnac, tot ce am leguma in frigider . Nu e mai intelege ce gust are dar este buna taree.

Monica

Mergi la inceput

Fetelor explicatia medicului a fost ce credeti

UMBRAAAAAAA EU V-AM POVESTIT CE MI-A POVESTIT TIPA SI CULMEA CA EA A ZIS CA IA PLACUT SA-SI RSFETE COPII ARE 4 BAIETII SI CAND IA ZIS LA ASTA CA O SA FIE 2 FETITE TOT CE A GASIT ROZ A CUMPARAT LA DUBLU VA DA-TI SEAMA

motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Fetelor foarte mult ati scris azi!

Imi pare atat de rau ca reusesc sa intru pe forum doar seara. Intotdeauna am senzatia ca ceea ce scriu este depasit. Asta e! Sper ca atunci cand voi intra in concediu de maternitate sa fiu mai activa.

angelli
ma bucur ca mai este cine din timisoara. tu la ce doctor mergi? eu momentan iau elevit si din cate observ nimeni nu mai ia acest tip de vitamine. si mie acidul folic mi-a facut gastrita, dar nu l-am luat decat vreo luna.

In ceea ce priveste junghiurile am avut si eu iar medicul mi-a recomandat no spa.

Fetelor vreau sa va felicit pentru baietei si fetite. E bine sa stii ce culoare o sa fie caruciorul, nu?!

In ceea ce priveste alimentatia, eu am papat cam tot ce am poftit. Drept e ca m-am ingrasat 8 kg, dar bine ca bb-ul e sanatos.

Pupici la burtici!

21(maine)

Consi

Mergi la inceput