Mamici de iulie - august 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Sabana, te pup pe burtik si fugi la patutz

Romaniaau, nu stiu ce gramaj, io iau o pastila/zi de Bio-Marin plus.
Felicitari pt sexu'lu'bb

Cristina 24+

Mergi la inceput

Bulinutza, ahaaaaaaa care va sa zika radeatzi de mine ca ma interesam de nasterea prematura...
Da mai, io vreau sa fiu informata, asa ca intreb de toate peste tot, chiar daca ma considera lumea paranoica... asa ca te anuntz daca mai aflu ceva

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

cristina_ioana...io nu radeam draguta de tine ca la mine e paranoiaaaa asa la nivel inalt...plus ca la mine sunt problemele nasoala cu greutatea si cu coloana care e varza...am uitat sa va spun trebuie sa merg la neurolog...asa mi-a zis T ca s-ar putea sa se fi deplasat o vertebra...
si al meu dragut zice ca el ar vrea ca in momentul in care bb e ok sa fie nascut...adica la 7 luni...sa ma opereze si gata ca sa nu patesc ceva mai rau..dar eu nu vreau...o sa vedem saptamana viitoare ce zice si neurologul/neurochirurgul

pup fetele si plec acasa ..gata...pe azi
ne vedem maine

bulinuta 20 + [baitel]

apropo..eu sunt alina...ca tot uit sa zic

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna fetele, revin si eu dupa o lunga absenta. Intai imi cer scuze ca m-am trecut pe listutza pentru intalnire si am lipsit, si imi pare foarte rau, dar la data respectiva eram in spital (din nou) cu amenintare de avort - din cauza contractiilor, placenta se dezlipise un pic. Acum sunt acasa cu tratament cu antispastice si cu tot cu contractiile care nu vor sa plece.

Am si un anunt MARE de facut: la ecografia de la 19 saptamani, s-a constatat , si ulterior confirmat la spital, ca baietelul meu e de fapt FETITA!!! Tati a plecat de la eco cu un zambet de jur-imprejur. Cred ca a stiut el ceva si nu mi-a spus mie, ca prea spera cu foc ca avem fetita.
Va pup, si incerc acum sa citesc si eu cate ceva din urma

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna fetele, revin si eu dupa o lunga absenta. Intai imi cer scuze ca m-am trecut pe listutza pentru intalnire si am lipsit, si imi pare foarte rau, dar la data respectiva eram in spital (din nou) cu amenintare de avort - din cauza contractiilor, placenta se dezlipise un pic. Acum sunt acasa cu tratament cu antispastice si cu tot cu contractiile care nu vor sa plece.

Am si un anunt MARE de facut: la ecografia de la 19 saptamani, s-a constatat , si ulterior confirmat la spital, ca baietelul meu e de fapt FETITA!!! Tati a plecat de la eco cu un zambet de jur-imprejur. Cred ca a stiut el ceva si nu mi-a spus mie, ca prea spera cu foc ca avem fetita.
Va pup, si incerc acum sa citesc si eu cate ceva din urma

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Pumkin, multumesc pentru ca mi-ai schimbat datele pe listuta.
Va multumesc fetelor pentru felicitari, parca abea acum incep sa ma conving ca o sa am un copil, dupa multi ani de asteptari. Am de gind sa incep sa amenajez gradina de flori cit mai curind posibil, dupa ce se topeste zapada, ca sa ii arat bebeului cit de frumoasa e lumea asta. Bine ca acum stau acasa si am timp sa ma rasfat cu muncaca pina acum o faceam pentru salariu.

Va pupic si aveti grija de voi
Florina 18+

Mergi la inceput

Alexia, imi pare tare rau pt problemele tale, stai cumintita si fa-ti tratamentul, gandeste pozitiv si odihneste-te cat poti tu de mult, relaxeaza-te si ai grija de voi doi
Pot sa te intreb de curiozitate ce tratament faci?

Romaniaau- tu stai in Suedia?
Eu am apt plin de plante (stiu, nu se compara cu o gradina) si cu asta imi fac de lucru prin casa, vorbesc mereu cu ele si le ingrijesc. Iar la Sinaia la ai mei avem curte mare cu gradina, vara este superba

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Alexia, felicitari pentru fetita. Sper sa te simti mai bine si sa vii la urmatoarea intalnire.

Florina, de cati ani incerci tu sa faci bebele ? Felicitari pentru reusita. Eu am o mare admiratie pentru mamicile care trec prin proceduri complicate, FIV-uri.... Eu ma consider foarte norocoasa pentru ca am ramas insarcinata foarte usor si pot doar sa incerc sa-mi inchipui lupta pe care o dau curajoasele ca tine. Bucura-te de perioada asta care ar trebui sa fie frunoasa si linistita, ai grija de tine si de baietel si asteptam poze cu gradina. Stii ca n-ai voie sa umblii fara manusi prin pamant, da ?

Miky 25+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Da Cristina, stau in Suedia de 4 ani aproape si de atunci incercam sa avem un bebe. Analizele au fost toate bune de la inceput si la mine si la sot, am trecut prin tot felul de proceduri dar nu iesea deloc. Am reusit cu FIV din prima incercare, cu un singur embrion. Mai avem citiva la congelator si daca nu ramin gravida in primul an dupa ce il nasc pe baiat, o sa incerc din nou cu FIV.

Pumpkin, multumesc pentru avertisment, nu mas fi gindit sa imi pun manusi, dar acum o sa am grija. Gradinita noastra nu e mare, am flori pe trei laturi si infloresc pe rind de primavara pina toamna tirziu. Dar cind e iarna asa prelungita ca anul asta, nu apuca sa infloreasca toate. Mai mult ma ocup de cele din casa, dar nu se compara cu gradinile din Romania unde au soare multe luni pe an.
Cristina, imi inchipui ce frumoasa este gradinita parintilor tai la Sinaia. Am avut si eu un unchi la Vatra Dornei care a plantat gladiole toata viata si a obtinut o varietate foarte mare de culori si forme. Pasiune mare pa capul nostru

Va pupic si va promit ca o sa fiu mai activa de acum. Aveti grija de voi si bucurati-va de fiecare zi.

Florina18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

buna fetelor ,v-am scris la 5 dimineata ,dar nu stiu ce am apasat si s-a sters mesajul.Am zis ca va povestesc de babyshower, a fost frumos ,o surpriza nemaipomenita,s-a mancat bine fripturici si chipsuri ,apoi au fost 3 concursuri ;primul cel cu doua boluri-unul plin cu vata iar cu spatula trebuia sa transferi vata in bolul de pe cap legata la ochi - a fost comedie! al doilea joc ,fetele trebuiau sa ghiceasca masura burticii mele cu hartie igienica (rupeau din sul) apoi ma masurau sa vada daca au castigat ,si al 3 lea ,fetele mi-au ghicit masura sutienului inainte de sarcina,saracul fotograf a fugit cand a auzit subiectul,au castigat vreo 3 fete.Apoi am trecut la desfacerea cadourilor,am fost impresionata ce multe au fost ,scaunel pentru masina ,cearceafuri si pernute pentru patut ,aparatori,pampersi ,o groaza de hainute,lotiuni,sampoane,suzete,detoate-(cand ziceam ca o sa cumparam ceva nu mai avem ce ,pana si patutul ne-a sunat soacra aseara ca il cumpara ei),dupa cadouri ,am trecut la tort- am luat o lingurita de ochii lumii ,niciodata nu mi-au placut torturile.Am venit acasa obosita rau caci deja era tarziu,l-am speriat pe sot cu cutiile,deja mi-a impus embargou sa nu mai cumpar nimic ,ma refer la chestii mari,mobiler,ca nu mai e spatiu decand cu bebelinul,acum spal toate hainutele ,caci si noi nu se stie cine lea atins prin magazin ,sper ca ati inteles ceva din mesaj ,sunt super obosita - la 5 dadea bebicul suturi ca ii e foame si nu am mai adormit- a inceput sa faca legea si nu pot sa fac nimic,v-am mai pus pozici,inca odata imi cer scuze daca vedeti greseli ,sunt mai mult adormita decat treaza ,va pup ,sar in pat poate il pacalesc si dorm un pic.http://pg.photos.yahoo.com/ph/hriscu_mihaela/album?.dir=1b03&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

miky

Mergi la inceput