Mamici de iulie - august 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cristina, bulinuta, l-ati intrebat pe dr T de analize in trim II? v-a dat de facut ? am uitat sa-l intreb luni si nu stiu dc sa-l sun sau il intreb la 24 sapt cand merg la control;
anasia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Salut Burticute!

Am luat catinel ultimele pagini si le-am citit pentru ca nu am reusit sa intru pe DC de dimineata. Azi am facut eco morfologica si bebe e bine. Asistenta nu a vrut sa spuna exact ce e, dar ne-a aratat unde ar trebui sa ne uitam ca sa ne dam seama
Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista cu un carucior albastru si sa schimbati data nasterii pe 19 august.

Cristina-Ioana, ce doza de ulei de peste ti-a recomandat drT sa iei pe zi? Eu am cumparat de 500mg si iau doua capsule pe zi, una dimineata si una seara, dar in prospect scrie ca se iau 2 capsule de 2 ori pe zi. In rest, nu mai iau vitaminele pt gravide. Ar trebui luate si acelea? Aici mi-au facut analize doar la inceputul sarcinii si erau ok.

Am intrebat azi daca e normal sa nu fi simtit copilul pina la 18s+3 zile si asistenta a spus ca e inca devreme. Bebe era foarte linistit, statea ca mine cind ma uit la tv, cu o mina sub cap si cu genunchii indoiti. Mai misca cite o minuta si un piciorus, dar foarte calm. La eco facuta acum 5 saptamini era mai jucaus.

Va pupic burticute si va tin pumnii sa fiti linistite in continuare

Florina18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Geliza e posibil sa se fi incurcat Iosup da nu-i problema ca ne face el loc la amandoua. Noi parca avem acelasi DPN nu?

Te pup,
Iulia

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Florina, felicitari pentru . Ti-am trecut caruciorul la listutza.

Miky 25+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

romaniaau sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii! Nu-ti face probleme, in citeva zile sa vezi ce bine o sa-l simti! Si ce fericire iti va darui!

20+
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Sunt aici la apel. Am avut o zi infernala astazi. Sunt cumplit de obosita. acum plec acasa. Poate mai vb mai pe seara, desi cred ca ma arunc direct in pat. Ieri dupa servici am facut un tur de forta de Praktiker, Bricostore si Carrefour. Sunt KO. Nici martipane nu imi mai trebuie, nimic, nimicuta.
Ioana referitor la prematuri. Tot aici undeva pe forum am citit de o tipa, pacienta dr T, i-a venit sorocul mai devreme si el a trimis-o la polizu spunandu-i ca Eliasul nu are sectie. Nu stiu ce o mai fi dupa renovare.
Va pupacesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Anasia, eu am 24 de sapt, o sa il intreb diseara si iti spun maine, da?

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia mie mi-a dat niste analize..mai multe..dar sunt senila si nu le stiu fara hartie la mine...mi-a zis sa viu cu ele la vizita de 24 saptamani (si sa speram ca nu ne mai vedem pana atunci...in sensul ca sa nu-mi fie iar rau cu tensiunea)deci eu cred ca ar trebuii sa-l suni si sa-l intrebi
acum ar mai fi si varianta ca la mine sunt probleme si poate de aia mi le-a dat...dar eu stiu?
mai bine da-i un telefon si vezi

pup fetele

bulinuta 20 +

si promit sa plec acasa in 10 minute...asta ca sa vedeti ce cuminte sunt

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cristina, multumesc, de aiurita am uitat sa-l intreb si nu stiu daca sa le fac acum sau mai tarziu; va pup1
anasia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

cristina_ioana sa-mi spui si mie ce iti zice dr. T de prematuri...sectia de la elias..etc..ca eu sunt paranoia rau de tot

multumesc

bulinuta 20+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput