Mamici de iulie - august 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
Amabella spune:
nu plec inainte sa mai zic ceva: voi de ce luati toate vitaminele si pastilele alea? asa vi s-a recomandat? adica si ulei de peste, si materna? mie mi-au iesit analizele din trim 2 destul de bune, asa ca dr mi-a zis numai de materna, si ala daca vreau, ca nu e neaparat necesar, avand in vedere ca se pare ca am luat cam tot ce trebuia din mancare. magneziul putin scazut, ca si glicemia, si colesterolul putin crescut, ceea ce mi s-a zis ca e normal in sarcina. in rest - toate in parametri. voi v-at facut analize si s-a constatat ca trebuie sa luati astea, sau le luati doar preventiv? ca, apropo de preventie, din cate stiu eu uleiul de peste da o pofta de mancare... mama lua cand era mica pentru ca era prea slaba si sa se ingrase. eu, din pacate, nu aveam nevoi din astea. totdeauna organismul meu a raspuns la alimentatia obisnuita cu kg!
noroc ca atunci cand nu am bebe in burtica, il tin eu sub control, ca daca ar fi dupa el...
chiara.2005 spune:
Bulinuta, am dat si eu o cautare pe google si am gasit planta respectiva in lista plantelor interzise in perioada sarcinii. Nu vreau sa te supar cumva dar ma gandeam ca e mai bine sa fii informata, daca nu cumva medicul ti-a prescris aceasta planta si atunci probabil ca stie el mai bine.
Chiara
20
MissJJ spune:
Buna fetele!
M-am intors si de la cumparaturi. Cristina_Ioana am fost numai sa iau niste chestii pt diseara la cina, deci nu la cump din alea adevarate. La alea mergem impreuna cand vii. ![]()
Mie anticonceptionalele mi le-au prescris ca tratament cica pt problema mea de jos, dar nu au facut decat sa ma ingrase in rest nik.
Si eu ziceau sa nu renunt dar eu i-am zis lu ala mai nene vrei sa ma fac cat dulapul? Asa ca am pus punct la anticonceptionale.
Fetele ce puteti sa imi ziceti despre sterilet? Ma refer daca ati folosit vreuna dintre voi si daca e bun? Ca dupa ce nasc nici nu ma gandesc la anticonceptionale si stiu ca steriletul poti incepe sa il folosesti daca ai avut macar un copil.
Chiara mersi de raspuns. 
Kehleyr si eu de pe acum ma gandesc la masajul anticelulitic si am mai auzit aici de niste impachetari cu nu stiu ce chestii alge si minunatii care cica is f eficiente. L-am si anuntat pe Florin ca nu ma intereseaza cat costa si etc trebuie sa ma duc dupa sa imi revin sa arat si eu ca inainte. Mai ales ca eu toata viata mea nu am trecut de 50 si dintr-o data sa ajung asa lejer la 65???
Plus ca de la faptul ca m-am ingrasat si am slabit asa rapid celulita se vede de la o posta si mai am si un inceput de vergeturi. ![]()
Off cum am ajuns, eu care eram ca de pe revista, ma refer la corp, plus ca eu ador soarele si marea si nu ma duc eu la plaja sau piscina aratand ca acum, ca sincer imi e rusine.
Bulinutza stai mai usurel nu te mai agita asa ca nu faci bine la bebe si nici tie! 
Mamanati multumesc pt felicitari!
Eu v-am zis ca de o perioada nu am putut bea decat sucuri acidulate si am zis gata stop ca nui bine deloc si mi-am luat apa minerala ca plata nu pot pune gura pea ea si din tesco mi-am gasit concentrat de mere dar facut cu 55% suc natural de mere si am pus in apa ca sa ii schimbe un pic gustul si a iesit tare bun.
Sper sa o pot tine asa.
------------------------
19+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by martta
Fetelor, greu de tinut pasul cu voi...la cat sunteti de active!
Am vazut si eu cateva poze de la intalnire si sunteti, intradevar, superbe!
Am si eu o problema legata de rezultatul de la Triplu Test.
Estriol liber: 1 mg/ml(N:1-4,4), ceea ce inseamna ca sunt ceva deficiente la nivelul placentei. Dr. mi-a zis ca exista riscul ca sarcina sa se opreasca din evolutie, iar acum tind sa devin paranoia, caci ma tot intreb daca bb e o.k...mai ales ca eu nu i-am perceput primele miscari, ca sa-l controlez cumva
Mi-a recomandat sa iau in continuare Utrogestan - 2/zi si sa fac injectii cu Gravibinon, timp de 4 sapt.
As vrea sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu problema estriolului scazut...
Va pup
Martta nu a zis nimeni pe aici nimic de asa ceva. Eu cred ca doctorul tau este pur si simplu foarte precaut si bine face. Oricum valoarea este totusi normala. M-am uitat pe web si sunt foarte multe cauze posibile pentru estriol scazut, majoritatea insa destul de rar intalnite. Si la mine a miscat tarziu, dupa 18 saptamani, si mai este pe aici o fata care tot asa inca nu l-a simtit pe bb. Or fi ei mai potoliti.
Amabella spune:
Cristina, hai mai, ca e buna crema de legume! asta am si eu in frigider, am produs-o luni si sunt tare mandra, ca pana acum nu am mai facut si mi-a iesit excelenta! dar tu, sincer vorbind, cred ca iti poti permite o shaorma, doua. ba chiar si niste martzipane, daca stau sa ma gandesc bine, ca te-am cam lasat in urma cu kilogramele si incep sa fiu invidioasa!
bulinuta27 spune:
chiara uite ce am gasit eu de pasiflora: "Pasiflora: Calmant natural foarte slab, pasiflora contribuie la linistirea copiilor care adorm greu seara. In combinatie cu polenul isi mareste eficacitatea. Aceasta planta contine majoritatea vitaminelor si sarurilor minerale de care au nevoie copiii"...nu stiu ce sa zic...mie mi l-a recomnadat dr homeopat care lucreaza cu dr meu gineco...sper sa fie ok o sa-l mai intreb o daata
ioana esti o fericita...este tot ce mi-as dori dar nu cred ca pot sa fac intalnirile la mine acasa
desi nu ar fi rau
...nus ce ar zice tati de treaba asta
...sa-i propun diseara...pup fata...si paote ne vedem prin parc in weekend daca nu ploua..caci asa am auzit..
cristina-ioana...din pacate cica se strica iar vremea :((
am pe cineva care lucreaza la inmh si ma tine informata...sper sa se insele de data asta
amabella un imens buchet de flori ptr tine ptr ca imi spui si mie de riscuri...ma faci sa si plang...ma sperii chiar...stiu ca insomniile de dinainte de sarcina erau din cauza stresului si a unei depresii dar ...asa ma mentin eu in forma cica...cat oi mai putea
din pacate aici sunt singura pe bucata mea si de aia vroiam sa termin povestea
saptamana viitoare promit sa-mi iau macar o zi libera ...pup burticuta
bulinuta 20+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
Cristina_Ioana spune:
Amabella, taci si fugi de-aici cu ispita, ca sunt la limita limitelor si cedez imediat 

Pt azi am pe lista iaurtul de dimi + crama de legume + mancarica de spanac...doamneee stiti cat spanac am mancat de cand sunt gravi? ....pentru bb,nu ca m-as omori io din cale-afara cu el...
Tare bine ar fi fost sa ni se recomande la dr KFC, Mc, saorme, paste, muuulta ciocolata...as fi fost o gravida exemplara ![]()
Ioana81, mie mi-e fff dor de serviciu, de activitate, de tot...am renuntat si stau acasa numai ca sa livrez cu bine acest bb, imi fac de lucru cum pot si eu, pt ca sunt o fire f activa de obicei si realmente mi-e greu acasa....dar stressul si oboseala pun capac in sarcina, asa ca am zis STOP momentan.
Sabanaaaaaa, aloooo, e cineva acoloo??? 
Cristina 24+
chiara.2005 spune:
Bulinuta, gasisem si eu textul respectiv si chiar m-am bucurat cand am vazut ca se poate da si la copii, ca mi-am imaginat ca atunci nu are cum sa faca rau, dar dupa aceea am gasit urmatorul link : http://www.sanatateata.com/plante/plante-medicinale-contraindicate-in-sarcina.htm
Cristina_Ioana spune:
Mada_mxm, si eu ma gandesc sa imi pun sterilet dupa, ca de anticonceptionale nu ma mai ating...deci si eu sunt interesata, daca ne poate lamuri cineva
Cristina 24+
bulinuta27 spune:
chiara..uf chiar sunt in ceata 
o sa o sun pe dr homeopata si il sun di pe ginecolog ...i mai intreb inca o data
uita-te si la asta: cica ptr bebelusi:
http://reclamailegalala alt site = avertizare/site1/sanatate/html/plante_virtuoase.html
pup fata
bulinuta 20+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png