Mamici de iulie - august 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Iulenca

quote:

Geliza eu ma duc la IOSUP la CMU UNIRII miercuri la 8.30 si la Dr. T pe la 3.30 in aceeasi zi. Poate ne intalnim.

Te pup

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Si eu tot la 8.30...tot in Unirii...s-o fi incurcat in programari? iar la T o sa ma duc la spital ca doar n-o sa stau pana dupa amiaza in Buc

Eliza 19+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

edit...si am vazut ca tot azi ai implinit 19 sapt...poate ne intalnim si la nastere, cine stie
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

asaaaa....am mai citit cate ceva..am fost la masa...am mancat la tersa afara super cald...pacat ca de maine se strica iar vremea
ioana 81 te invidiez ca ai tp sa stai asa in parc...moama ce as mai lenevi si eu
cristina-ioana...am pastrat secretul strict sa nu se afle ceva ca vroiam sa fiu sigura ca va fi o surpriza totala...ti-am scris un PM
chiara sa stii ca eu am probleme serioase cu somnul...din mai multe cauza..inainte mai luam cate o bulina doua acum insa singura chestie admisa este Pasiflora - o plantuta pe care o gasesti la plafar sub forma de capsule(in care e pisata planta) si care ma mai ajuta dar nu pot lua in fiecrae zi ca se obisnuieste organismul cu ea si dupa cateva zile iar nu dorm...asa ca iau cu pauze
geliza...asa as vrea concediu de nu iti spun dar nu am cum promit insa ca dupa ce termin proiectul asta (31 martie) sa-mi iau macar 2 zile libere
anasia esti o draguta...pup fata mult
si io si bb
letitzia stiu tu ai dreptate asa ca accept bataita

pup fetele si bbei si mai scriu mai incolo

bulinuta 20+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Kehleyr, am tras si eu cu okiu'la ce ii scriai lui Nicole si imi iau notitze
Am luat si eu body-uri cu maneca lunga si scurta, ca sa fie acolo...
Si prosopele de baie cu gluga am 2, sunt de-ajuns nu?

Daca gasesti vreun salon unde sa ne mutam dupa, cu scop de recuperare, nu tine doar pentru tine...

M-ati omorat voi cu saormele voastre
Am mancat si eu o crema de legume (dar cu gandul la saorma voastra) ca asta am gasit in frigi

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Fetelor, greu de tinut pasul cu voi...la cat sunteti de active!
Am vazut si eu cateva poze de la intalnire si sunteti, intradevar, superbe!

Am si eu o problema legata de rezultatul de la Triplu Test.
Estriol liber: 1 mg/ml(N:1-4,4), ceea ce inseamna ca sunt ceva deficiente la nivelul placentei. Dr. mi-a zis ca exista riscul ca sarcina sa se opreasca din evolutie, iar acum tind sa devin paranoia, caci ma tot intreb daca bb e o.k...mai ales ca eu nu i-am perceput primele miscari, ca sa-l controlez cumva
Mi-a recomandat sa iau in continuare Utrogestan - 2/zi si sa fac injectii cu Gravibinon, timp de 4 sapt.
As vrea sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu problema estriolului scazut...
Va pup

mami de Vladut(13.06.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Bulinuta, tare mult iti multumesc pentru raspuns. Mie mi se intampla sa nu reusesc sa adorm cateva nopti la rand si iti dai seama cam cum ma simt in timpul serviciului. Problema mea e ca nici inainte de a fi insarcinta nu puteam dormi in timpul zilei si se pare ca nici acum nu am scapat de chestia asta, deci nu pot nici sa recuperez cu un somn dupaamiaza...de fapt care dupaamiaza ca lucrez pana dupa sase ..dar macar in weekenduri daca as putea recupera.
Am sa imi intreb medicul daca imi da voie ,tie ti-a fost prescris de catre medic?

Chiara 20 fix (Mai era cineva care se bucura ca are fix 20 de saptamani ca si mine astazi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

aaa, eu am vrut sa-mi iau azi un Hamburger de la Mc...si am ajuns la un BigMac...ei...v-am luat?

Eliza 19+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Kehleyr bine ca ai mancat si tu , pai am auzit ca nu e sanatos. bine ca am citit intr-o carte zilele trecute ca nu e buna nici ciocolata si eu sunt innebunita dupa ea. Nu pot sa mananc numai salate. Imi este pofta si de kfc si mcd.
Bulinuta eu din fericire am reusit sa imi schimb serviciul cum am ramas gravida si sa lucrez acasa. Cred ca doar eu si cristina_ioana stam acasa si e tare bine nu cristina? Cred ca nu rezistam in stresul de la fostul servici. Acum este mult mai bine, imi pot imparti timpul cum vreau.

Ioana 21+ si

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

'neata, burtici!

nu radeti de mine, ca la mine parca ar fi dimineata! adica de cand m-am trezit prima data pe ziua de azi, adica pe la 7:45, o tin intr-o somnolenta crunta! m-am pus in pat cu o carte in mana (ah, ce bine ma simt sa pot face asta fara grija treburilor de la serviciu!) si mai citesc ce mai citesc, apoi ma ia somnul si ma trezesc ca adorm cu cartea pe burta! si uite asa am mai adormit si m-am mai trezit de vreo 3 ori. in pauze am mancat ceva usor, ca suntem la "regim" de ingrasare mai lenta si da-i iar si citeste si dormi. nu stiu cum sa ma mai trezesc! am vazut ca unele dintre voi nu pot sa doarma. mama, ce le-as mai da eu niste somnic de la mine, ca eu nu stiu cum sa ma trezesc!

bulinutza, pana acum nu ti-am mai zis si eu parerea mea, ca destul ti-au zis-o fetele. dar nu ma mai pot abtine. mai lasa, draga mea, serviciul ala, ca se descurca el si cu altii, care nu au bebei in burtica! zau nu e de gluma. eu am intrat in medical si apoi in CO tocmai pentru ca la sericiu ma stresam prea tare si ajunsesem un pachet de nervi. mi-a zis dr ca ii fac rau lui bebe, ca daca sunt nervoasa si nelinistita mereu, produc niste hormoni de stres care ii deregleaza lui glanda suprarenala in formare. mi-a zis ca poate sa aiba probleme serioase cu metabolismul (de genul diabet) si sa fie o fire foarte stresata. nu stiu cat la suta o fi adevarat din ce zicea el, poate ca a vrut si sa ma alarmeze ca sa ma potolesc, dar am preferat sa nu imi asum riscul ca el sa aiba dreptate si sa o simt pe pielea copilului meu. si mai mult decat mine, tu vad ca ai stari proaste, diverse probleme cu sanatatea ta, care pot sa aiba o mare legatura cu stresul. cand eram in anul 4 de facultate, eu m-am gasit sa ma angajez. asa ca lucram, ma duceam la facultate zilnic si am inceput sa lucrez si pt lucrarea de diploma si sa ma pregatesc de licenta. una peste alta, eram foarte stresata si cu nervii la pamant si fara timp liber. stii ce am patit? o dereglare hormonala care s-a lasat cu 10 kg din octombrie pana la Anul Nou! asa ca eu cred ca problemele tale au legatura cu stresul.
si acum, dupa ce am facut o ditamai demonstratia ca am dreptate, te mai rog o data, pentru bebicul tau: INTRA IN MEDICAL!

in legatura cu oboseala: va scriam ieri ca m-am apucat de pedalat si ca e foarte obositor. asa e, dar inca ma mai amagesc ca e de la lipsa de antrenament si ca o sa treaca. eu cat am fost plecata, 4 zile, m-am plimbat o gramada, sambata si duminica am fost pe drumuri realmente de dimineata pana seara, fara sa stau jos decat cat am mancat sau am baut un suc. ma dureau picioarele si spatele ingrozitor, dar si pe sotul meu il dureau, de unde trag concluzia ca nu numai bebe era de vina, ci era o durere, sa zicem, obiectiva. eu nu cred ca obosesc chiar asa de repede si nici spatele nu ma doare in mod obisnuit, doar dupa ore intregi de mers pe jos. cred ca sunt o fericita la capitolul asta.

acum va pup pentru moment, ca trebuie neaparat sa ies din casa, ca altfel adorm la loc! e de jale!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Geliza iubita, sa-ti fie de bine
Vad ca mancam "fooaaarte sanatos si light"

Bulinutza, zici ca se strica iar vremea?
ufff si ce fericita eram, ce mai visam si eu la parc si la miros de primavara...

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Cristina_ioana nu te plange ca eu iar am avut pofte dar nu mai zic de ce si m-am delectat cu ce era prin frigider...si am zile cand de abia mananc un fel de mancare, dar azi parca am luat-o razna. Cred ca de la primavara asta mistoaca!

Ioana 21+ si

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput