Mamici de iulie - august 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 3
nicole25 spune:
buna ziua burticute.
eu astazi am chiulit de la servici vreo 2 ore si am iesit la cumparaturi.A fost asa o vreme frumoasa afara ...Acum insa din nou la treba.
Bulinuta ne bucuram ca esti bine si ai grija de tine cu programul asta incarcat la starea ta.
Am vazut si eu aseara emisiunea pe discovery dar nu am fost incantata deloc cand am vazut ca la una din cele trei femei travaliul a durat 17 ore.Noroc cu epidurala ca altfel nu stiu cum ar fi rezistat.Partea proasta e ca in alba nu cred ca se face epidurala.In schimb emisiunea a fost interesanta si a aratat dezvoltarea bb in cele 9 luni.
Fetelor voi pt bb ati luat doar body cu maneca scurta sau si cu maneca lunga?
Cand vom naste noi va fi cald si de accea rog mamicile care mai au un bb sa imi zica si mie cam ce fel de hainute trebuie cumparate.Eu am luat salopete , cateva costumase si body dar in afara de body nici unele nu sunt cu maneca scurta.
nicole
24 s
mamanati spune:
Buna burticute,
In primul rind bun venit tuturor burticilor noi care s-au aliat familionului nostru! Sarcina usoara si bebei sanatosi!
Mada_mxm, ma bucur ca ai fetita, felicitari! Sa fiti sanatoase! Vreau si io! Chiar ieri discutam cu sotu pe chat si a zis ca ii pare ca e fetita in burtic dar vedem in curind.
Miti, draga inca nu esti bine?! Sper ca stai la orizontala si nu mergi la munca. Sa te faci bine cit mai curind. Si chiar daca ai febra mica o perioada scurta de timp bebe va fi OK. S-a n-o lasi sa treaca de 38 grade C!
Miky, super poze de babyshower! Si cu tot cu burtica arati mai bine decit celelalte "negravide".![]()
Cristina, pai fato, acum cred si eu ca incapi in blujii de dinainte de sarcina. Nu te-ai adresat la vre-o agentie de modeling, poate au nevoie de gravidute pentru poze in reviste! Mai faci un ban frumos.
Cornelia, ma bucur ca toti sunteti bine. Mie pina si la serviciu imi este frica sa merg cu masina. Dar la drum lung cred ca nu mai merg degraba, doar cu trenul, daca merg in Romania.
Angelli, pai acidul folic se ia doar pina la 12-13 sapt., pina se formeaza creierul la bebe.
Revin poate mai tirziu.
Pupic Nati, 19+
iulenca spune:
Hello fetele,
Am avut foarte multa treaba si nu am putut intra, doar am citit ce ati mai scris. Foarte frumos a fost la intalnire data viitoare sper sa fim mult mai multe mai ales ca o sa fie cald si frumos.
Cornelia ma bucur ca sunteti ok. Eu am avut parte luna trecuta de un incident rutier, usurel ( a intrat unul pe partea mea in aripa ) dar m-am speriat un pic. Mie mi-a trecut rpd dar sotul a avut mustrari de constiinta ca cica nu e in stare sa aiba grija de mine :)).(imi zisese mai inainte sa nu mai merg singura cu troleul, tramvaiul ci doar cu el cu masina ca asa sunt in siguranta)Bine ca sunteti ok si ca l-ai tinut pe Eduard sa nu se loveasca.
Cristina - Ioana iti dau un PM cu adresa Dr. T cabinet ca stiu ca nu vrea sa fie "public".
Geliza stai linistita ca nici eu nu am burta mare poti sa si vezi din pozele de la intalnire. Eu sunt
dar burta e micutza. M-au asigurat fetele ca o sa explodeze dintr-o data si sa stii ca parca in ultimele 2 zile s-a rotunjit. Sapt trecuta era undeva mai jos acum se vede frumos de sub sani. Si eu eram nerabdatoare sa miste bebe si de-abia sapt trecuta a miscat dar nu as putea ca de atunci il simt mereu. Tu ar trebui sa iti dai seama cand misca bebe ca ai deja experienta. Mergi la IOSUP pentru morfofetala de 20 sapt?
Bulinutza take it easy.
Fetelor si eu am luat BIO MARIN - 1 folie la indicatiile Dr. T iar acum am trecut la Materna - dupa capul meu. Cred ca o sa le alternez si in plus o sa-l intreb pe Dr. T daca pot lua niste magneziu ca eu am o carenta mai veche.
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
geliza spune:
Iulenca, da o sa merg la dr Iosup miecurea viitoare...o sa-mi fac si eu o poza la burtica si o sa v-o arat
Eliza
19+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
letitzia spune:
Anasia vreau si eu un BB destept! Drept pentru care azi imi voi achizitiona singura Bio-marin plus, chiar daca nu mi-a dat dr. Singurul lucru care te mai rog e sa imi spui si mie cate saptamani trebuie sa iau (cum spuneam, mie dr. inainte in afara de acid folic in primul trim, nu mi-a dat nimic, mi-a dat materna abia incepand cu sapt 27 de sarcina, si mi-a zis ca o sa iau tot timpul, chiar si dupa ce nasc, in perioada lauziei; mi-a explicat totodata ca odata cu cresterea sarcinii sistemul imunitar al nostru scade, atingand apogeul in perioada lauziei, cand din acest motiv suntem f. slabite si predispuse la dif. infectii (mi-a dat exemplul cu falci umflate din cauza maselelor, etc)). Dar de bio-marin nimic; asa ca astazi voi merge si imi voi cumpara din proprie initiativa (sper sa nu fac vreo tampenie
)
Bulinutzo am vaga impresie ca tu vrei bataitza de la noi ca nu vrei sa te linistesti deloc cu munca
!
Mamaluidavid bafta la examen!

25+ 
Cristina_Ioana spune:
Anasia si Iulenca, saru'mana mult pt PM, sunteti niste scumpe prompte 
Geliza, io iau bio-marinu' la indicatia lui drT si Materna la indicatia altui medic, dar dr T a zis ca e ok sa iau.
Si Materna si Bio-marinu'se pot lua toata sarcina si in perioada de alaptare inclusiv
Mamanati, esti mortala maaaaa !!! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Bafta fetelor care merg la morfo la Iosup soon, eu am fost la 22 de sapt si m-am topit toata de dragul lui bb...
Cristina 24+
anasia spune:
letitzia, deocamdata iau pana nasc , dupa aceea, vom vedea; eu zic totusi sa nu iei dupa capul tau si sa-ti intrebi dr, e cel mai bine;cat de desteapta o fi bb, numai Dumnezeu poate stie!
nicole25, nici mie nu mi-a placut faza cu travaliul prelungit, deci se intampla si la case mari;
pupici
anasia 20+ 
iulenca spune:
quote:
Originally posted by geliza
Iulenca, da o sa merg la dr Iosup miecurea viitoare...o sa-mi fac si eu o poza la burtica si o sa v-o arat
Eliza19+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Geliza eu ma duc la IOSUP la CMU UNIRII miercuri la 8.30 si la Dr. T pe la 3.30 in aceeasi zi. Poate ne intalnim.
Te pup
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
Kehleyr spune:
Nicole25 eu am nascut primul copil in iunie si era ff cald. I-am cumparat body cu maneca lunga si la insistentele mai mult ale asistentelor si rudelor, cand am scos-o in spital i-am pus cu mancea lunga si inclusiv o caciulita subtire pe cap, cica sa nu o traga curentul
. Dar dupa aceea acasa am tinut-o in maneca scurta, asa si dormea. Insa aceea a fost o vara foarte calduroasa (cred ca erau 30 de grade). Eu zic sa ai pregatite de ambele
. Salopete nu am folosit la inceput, mi-era mila sa o tin cu talpicile acoperite. Body-urile au fost de baza, vezi sa se spele la temperatura ridicata (sa reziste tesatura), sa se incheie in fata (adica sa nu se bage peste cap) si bineinteles sa fie din bumbac, dar nici nu cred ca se mai fac altfel. Costumasele sunt mai comode sa fie dintr-o bucata, nu pantaloni si bluza, asa stii sigur ca bb nu ramane cu spatele dezvelit. Nu ca s-ar agita ei in prima luna prea mult
. Dar mie mi se par si mai placute, sa nu il stranga pe bb peste burta elasticul sau sa faca vreun ghemotoc de la bluza. Ce am folosit eu iarasi mult au fost prosoapele de baie cu gluga.
Ioana81 si eu tocmai m-am delectat cu o shaorma. De ce sa fie interzisa? Nu cred...
Cornelia eu am avut accident auto in prima sarcina asa ca stiu prin ce treci. Tu nu il tii pe Eduard in scaun? Noi mergem numai in scaun, niciodata in brate, mi se pare prea periculos.
Eu vin de la o gradinita ca acum sunt in alergatura si cu fata cea mare, unde o inscriu, cand o inscriu... o sa vedeti voi
.
Si deja caut locuri cu masaj anticelulitic pentru dupa ce nasc. Nu-s eu chiar Miss Piggy
cum zice bulinutza dar am niste "coji de portocala" pe solduri... 
Kehleyr
24+