Mamici de iulie - august 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

Am revenit si eu!
Am fost in spital o sapt pe analize si pt problema mea cu uterul care este f contractat.Toate analizele au fost bune,l-am vazut iara pe bebe la eco .... dar de luni au inceput problemele.
Mi-a dat dr sa iau utrogestan si au inceput problemele.De cand il iau ( luni si marti) mi-a fost f rau,vomat,ameteli ,parca eram drogata ,iar astazi mi-au aparut niste bubite pe limba ( din alea care apar din cauza raului la stomac) ,iar burta mea s-a intarit si s-a tot intarit iar acum este ca un bolovan.
Si bebe se misca mai in reluare... cred ca tot de la medicament.
Oricum azi nu l-am mai luat pt ca mi-a fost teama ca imi era din ce in ce mai rau ,iar maine il o sunam pe d-na dr sa vedem ce ne zice.
Am mai intrebat cateva persoane care mi-au spus ca asa se manifesta alergia la un medicament.
A mai patit cineva asa ceva pt ca eu chiar m-am cam speriat ?
Va puoam pe toate!!!!!!

COSMINA 24 SAPT si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Mada si eu aleg legumele din supe si ciorbe , dar acasa am rezolvat-o cumva. In ciorbe le pun date pe razatoare (la robot), iar in supa, daca este clara le pun intregi sau bucati mari, asa ca le aleg fara probleme, nici macar nu ajung in farfuria mea sau fac supa crema, pasez toate legumele la blender si gata, le pot manca. La mine este foarte important sa nu simt bucatelele.
In supa crema pun si eu pe langa radacinoase si dovlecei si broccoli si conopida, miam miam.
Sabana, mi-a spus mama chiar ieri ca a facut ciorba de loboda si urzici, asa ca se pare ca au aparut.
COSMMYR, nu stiu ce sa-ti zic, s-o suni neaparat maine pe doctorita si sa-i spui cum te simti. Sanatate.

Claudia (18+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Mamici eu mi-am luat azi o zi libera, sunt super obosita. Vreau sa dorm si nici bine nu prea imi este.
Cosmmyr nu stiu ce sa zic cu Utrogestanul ala. Din cate stiu eu se da doar in primul trimestru de sarcina si intravaginal. Eu asa l-am luat. Apoi din trimestrul 2 mi-a dat duphaston, care este tot progesteron. Mie mi-au facut foarte bine amandoua.
She_wolf eu nu am piata langa mine si am dar 2 aprozare. Aici nu am vazut, iar piata e prea departe. Nu ma duc pana acolo. Trebuie sa aduca si la mine. Sa vedeti ce scoruri o sa fie.
Mamanati si Amabella si eu mananc salata cu castraveti si rosii. Eu rosiile mi le aleg dupa miros, trebuie sa miroasa si imi eu din cele de Sicilia cu crenguta, au cat de cat miros de rosii. Intr-adevar e cam nasol cu pesticidele astea. Si mie imi este pofta de rosii de gradina din alea sanatoase cu branza . Hai ca m-am trezit cu pofte acum. Ce ma fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Florina felicitari pentru . Si celorlalte fete care au aflat sexul bebeilor.

Da' ati scri snu gluma....Aveti o "limbarita"... Eu incerc acum sa recuperez. Ca am venti la munca si aici am mai mult timp decat acasa

19+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Multumesc mult ca m-ati trecut si pe mine pe listuta, se pare insa ca sunt singura care nu e asa de curioasa ce va fi, baiat sau fetita, as fi fericita sa fie sanatos sau sanatoasa, ca mamica a fost destul de bolnava, adica eu, iar acum sunt o fericita ca ma simt bine si deja sunt speriata ce energie am, nu pot nici bine dormi noaptea, nu am stare, sunt agitata rau , ma intreb daca mai e cineva ca mine.
Daca se va incalzi am sa ma apuc si eu sa imi aranjez gradina, cred ca romaniaau are de gand sa faca la fel din cate am inteles, nu mai zic ce chef am de curatenie, de calcat (ceea ce urasc in mod normal), maine ma duc la medic si am sa intreb cum e posibil asa ceva.
Azi mergem la aeroport sa ii asteptam pe cumnata si cumnatul meu care vin din Columbia, anul asta au infiiat al doilea baietel din aceasta tara si are doar patru luni, abia astept sa il vad. Vedeti fetelor ce norocoase suntem!
va pup

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Fetelor uitati ce am gasit, tocmai citeam intr-o carte.

Pentru moment pedaleaza cu entuziasm, se intoarce intr-o parte sau alta a locuintei sale. Atinge usor peretele uteri, de care se loveste. Il atinge, il impinge cu picioarele, cu mainile cu capul sau cu spatele. Asa descopera simtul pipaitului. de fiecare data cand o parte a corpului sau atinge peretele uterin se deplaseaza. Daca mangaiati cu blandete locul unde apare o umflatura pe abdomen, el se misca si va arata ca v-a simtit.

La editura Teora este "Cartea viitoarei mame". E foarte interesanta. Poate fi comandata si online.

Mergi la inceput

Reactioneaza si la sunete. De fapt, el traieste intr-o lume foarte zgomotoasa: bataile inimii dvs, respiratia cu sunetul areului care intra si iese, bolboroselile de tot felul produse de sistemul digestiv. atatea zgomote atenuate desigur de mediul acvatic in care traieste dar pe care totusi le percepe. Aude cam in acelasi mod zgomotele din exterior si isi manifesta dezacordul fata de anumite sunete, agitandu-se (ce zicea Amabella). va recunoaste o data nascut o muzica auzita adesea pe cand se afla in burta. De aici rezulta necesitatea de a trai intr-o ambianta calma, lipsita de zgomote agresive.
Vorbiti-i mult, povestiti-i in fiecare zi lucruri interesante, mangaindu-l. Va sti ca aceasta voce pe care o aude este a dvs si ca i se adreseaza lui. abia nscut va va recunoaste imediat vocea si la auzul ei isi va manifesta interesul si bucuria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fetelor.
Cosmina, asa pateam si eu cand luam utrogestanul pe gura. Dupa ce am inceput sa-l folosesc intravaginal mi-a disparut starea de rau. Tu cum il iei?
leistra, bine ai venit si sarcina usoara in continuare!
Vad ca la Bucuresti inca e frumos afara desi la Meteo anuntau aseara ploi, lapovita si ninsoare pt urmatoarele zile. Asa m-am saturat de vremea urata....
Eu una am cam intrat in priza zilele astea, caut o bona care sa ma ajute din vara. Sunt constienta ca imi va fi greu singura cu 2 copii mici iar pe Eduard nu vreau sa-l dau la cresa. Maine vine o tanti recomandata de o cunostinta de-a noastra, sa vedem ce-o iesi.
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna si "servici usor" celor care sunt la munca.

Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 22+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Sabana, ce frumos! Cand am citit am avut un sentiment minunat, abia astept sa vorbesc cu bebele cand se va naste, mai vorbesc si acum dar in gandul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by leistra

Sabana, ce frumos! Cand am citit am avut un sentiment minunat, abia astept sa vorbesc cu bebele cand se va naste, mai vorbesc si acum dar in gandul meu.

Eu vorbesc cu BB in fiecare zi cu voce tare. Si imi mangai burtica foarte des. Iar seara incepe iubi. Sa vezi ce imi mangaie burtica....ma adoarme imediat
19+
POZE

Mergi la inceput