Regimul disociat (6)
Raspunsuri - Pagina 13
xandra28 spune:
buna seara fetelor!
de 3 zile tin si eu regimul disociat!
am o intrebare pt zilele cu carne: e ok parizer?
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
comoara lu' mama la 4 luni
varsta lui vladut
tzuchi spune:
Si eu am mai calcat stramb zilele astea, deh, m-a scos sotul la restaurant sambata
! Si la zilele astea de carnuri am mai pus si neste legume la prinz linga carne ca mi se acrise de atata carne. Cea mai fericita sunt la legume si fructe pe care le incep maine
. Asa ca am ajuns la 72.5, variez de 2 zile pe acilea. In schimb ma chinui sa beau cei 2 litri de apa pe zi si nu pot! Tot pe la 1-1.5 ma opresc. Joi trebuie sa fac o prajitura sa o duc la scoala, asa ca am sa gust si eu un pic.
quote:
xandra28 Posted - 04/04/2006 : 21:21:41
Cred ca e ok si parizer, daca salam e voie, nu ma prea pricep, dar eu nu am fost asa drastica la regim si vad ca merge. In schimb am inceput sa iau si cate un centrum pe zi, le aveam pe acasa si credeam ca ma ingras de la ele dar am citit ca nu vitaminele ingrasa ci ceea ce mincam si chiar sunt indicate cand tii cura de slabire.
Va pup

Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by xandra28
Eu am mancat salam, cremwursti, parizer si sunca de pui... e indicat sa te feresti de carnea de porc, dar salamul e de porc... Eu, una, am dat jos...ralnied, miss me ?
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
ratusca1977 spune:
Eu am coborat la 64, dar oscilez intre 64,5 si 64...cand voi ajunge la 60 fac o pauza, vad ce se intampla...bineinteles ca nu sar calul, mananc moderat...si apoi reiau dieta.
FORTZA STEAUA!!!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ratusca1977
and voi ajunge la 60 fac o pauza, vad ce se intampla...bineinteles ca nu sar calul, mananc moderat...si apoi reiau dieta.
Iti spune fata ce se intampla: stagnezi! in primele zile m-am mai moderat si eu, continui sa mananc fara paine, in castronase pt copii
Deci suntem 2 care vor relua diso...

Foto
Kokolina spune:
buna, fetele
va citesc inca de la inceput...m-am horatat si eu sa tin regimul..
deci, sunt la ziua a 3-a (tin 2-2-2)...si vreau sa urc pe cantar odata pe saptamana
am vazut la inceputul subiectului(partea a 6-a )listutza cu voi si performantele voastre, insa nu mi-e clar in cat TIMP ati reusit sa dati acele kg jos...
sper sa ma primiti si pe mine in club si sa ne incurajam reciproc
Kokolina- mami de Andrei 
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Kokolina
insa nu mi-e clar in cat TIMP ati reusit sa dati acele kg jos...
Vad k sunt cam singura pe aici... bine ai venit! eu, de ex, am tinut pe cel cu 3 zile si am dat 5 kg jos in 11 zile. si cum spuneam mai sus, am luat o pauza, dar voi reveni...
Foto
Kokolina spune:
felicitari, 
raza de soare,am vazut pozele cu riochitza ta
cred ca vei fi o miresica tare frumoasa !!
deci tu ai tinut 3-3-3
eu,nu pot sa tin 3 zile, ma satur si renuntz, asa ca m-am gandit sa incerc cu 2 zile pe fiecare grupa de aliment
ai mancat si seara?
la cat timp te cantareai?
va pup !!
Kokolina
xandra28 spune:
fetele, ceva idei pt zilele de legume-fructe?
io-s cam carnivora..... ![]()
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
comoara lu' mama la 4 luni
varsta lui vladut
ralnied1 spune:
Bun venit noilor fete! Daca dati datele voastre, va trec si in listuta de pe prima pagina!
Razuca, miss much! Dar de 2 zile nu am avut cum sa intru pe DC! Si maine e ziua sotului, trebuie sa umblu... Deci nu stiu cand ne mai auzim!
EU am 2 zile de cand sunt iar la diso mai strict... Deocamdata nu imi dau seama de vreo modificare...
Pt cine intreba de parizer, merge, dar cel mai bine ar fi sa fie de pui (oricum mie cel mai mult ala imi place si numai de la Kosarom--ma rog, nu stiu daca pe la voi este asa ceva)...
Ne mai auzim!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!