Mamici de martie-aprilie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 13
mari78 spune:

Ileana Marius !!! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte de tot ce e mai bun in viata si nastere usoara !

Dianad, multa sanatate si sa iti iasa analizele bine ! Picioarele mi se umfla si mie, de vreo saptamana , le am si dimineata usor umflate si imi iau tensiunea in fiecare zi. In spital o sa fie bine, ca te tin sub observatie si daca deja bebe are 37 sapt, poate veni oricand 
Laura, tinem pumnii totusi sa scapi in weekendul asta, poate chiar de azi !
HaiLaura!!!!

Mari 38+
Irina71 spune:
nshiro, multumesc ! 

Copiii nostri sunt de-o seama, s-au nascut pe 3 martie, nu ?
Si eu abia astept sa merg la pediatru pe 3 aprilie, sa ne cantareasca. Ca si noi am cumparat un cantar nou, "Balanta" de Sibiu, si e tare shui ....
Azi l-am cantarit pe bebe dezbracat si .... avea 4 kg ! (adica exact cat la nastere ?!!) dar atata plangea si se zbatea pe cantar, incat nu pot fi sigura ca asta e greutatea. Daca e adevarat, am incurcat-o. E grav de tot daca puiul nu a luat deloc in greutate, nu ? 
Am inteles ca daca bebe plange tare, nu se potoleste cu nimic (nu vrea papa, nu vrea in brate, nu vrea nani) se inroseste la fata, isi freaca manutele si piciorusele, inseamna ca are colici.
Pentru ca Andrei plange mereu ziua, i-am luat si un sirop naturist, Bonnisan, ii dau 10 picaturi de 3 ori/zi, intr-o lingurita. Rau n-are cum sa-i faca, plus ca lui bebe ii place, se linge pe bot dupa el
Poate gasesti si tu in Japonia ceva naturist pt. colici, sau daca nu, roaga familia din Romania sa-ti trimita Bonnisan.
Am auzit ca in Ro exista mai multe produse pt. colici : Sab Simplex, Debridat, Bonnisan ... fiecare bebe are propriul sistem de reactie la medicamente ... unul reactioneaza la un medicament, altul la alt medicament .... pediatra mea insa mi-a zis ca, din experienta ei, Bonnisan-ul e cel mai bun. Eu nu pot sa-mi dau seama daca la Andrei are efect, ca el URLA frate de zici ca-l taie cineva - si nu stiu daca de colici, dar parca nu-si freaca membrele .... asa ca totusi inclin sa cred ca ii e foame. Ma mai martirizez pana pe 3 aprilie cu suptul exclusiv la san, apoi, daca vad ca bebe nu a luat in greutate, completez cu formula !
ileana marius, LA MULTI ANI !! 
Hai, Laura Ioanaaaaaa !!!! 

Pup toate fetele ! 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
ANDREEA GEORGIANA spune:
Ileana Marius

Sa ai o viata minunata si o zi...de exceptie!
Iaca m-am intors si eu de la maternitate,fericita ca este bine bebita,dar...nu vrea sa vina inca.Concluzia:la mamicile de martie-aprilie sunt ori bebei f.f. grabiti ori bebei... puturosei.
Colul meu este inca inchis,dar mai scurt,asa ca,vorba lui Pispi,de unde ma temeam ca nasc prematur,uite ca am ajuns la 40 de sapt,(maine intru in 40,adica am 39 implinite).
Cert este ca sunt f. linistita,am sfintit casuta,astazi dis-de-dimineata am fost si la biserica,unde ne-a facut preotul o molifta,m-am spovedit si m-am impartasit,asa ca psihic sunt f. bine.Frica?Deloc!
In schimb imi este un somn de nu ma vad si ii multumesc puiutei ca ne mai da un pic de ragaz pentru a ne odihni,iar tati este fericit ca isi poate termina de vazut filmele...restante si emisiunile auto pe care le imprime de la inceputul anului.
Ma duc sa fac nani,apoi mergem sa mancam(eu...mult mujdei),adica o sambata super(ne ajuta si vremea).
va doresc tuturor o zi frumoasa,profitati de soare(cele care il aveti prin preajma) si incercati sa ajungeti la biserica.Stiti ce mumt ajuta,mai ales acum.
Laura,iti tin pumnii sa ti se sfarseasca odata asteptarea.Te inteleg si mi-e tare mila de tine,dar incerc sa-ti dau din linistea si increderea mea,asa,de la distanta.Poliana,daca poti spune-i sa traga o fuga pana la Mitropolie(azi este Bunavestire!).
ANDREEA GEORGIANA +38 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
mihaser spune:

Am nascut mamicilor! Azi dimineatza l-am trezit pe tati ca mi s-a rupt apa si am ajuns la spital la 8 si la 10 am nascut o frumusetze de baietel de 3.5kg si 50cm!
Mi-au facut cezariana cu anestezie generala si acum ma simt cam obosita dar l-am rugat pe tati sa dea un mesaj la mamici.
Poze in curand cand se mai dezmeticeshte si tati.
Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Irina71 spune:
Mihaela, BRAVOOOO !!! SA-TI TRAIASCA, SA FIE SANATOS SI SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII !! 

Ah, ce ma bucur cand vad cum creste lista de mamici ! 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
Laura Ioana spune:
Am vorbit acum cu Laura, nici vorba de mers la Mitropolie pt ca sub observatie non stop si haine nici nu are decat la Razvan in masina. A vorbit cu doctorita si i-a spus ca ea vrea cezariana pana la urma, dar doctorita a spus ca decizia nu depinde de ea si ca trebuie sa vorbeasca cu doctorul Onofriescu. Tocmai o pusese doctorita sa isi numere contractiile..dar sunt rare..la 10 minute.
E foarte suparata si a spus ca ii vine sa planga..doar mi se rupe sufletul cand o aud la telefon spunand asa, mai ales ca se fac 3 saptamani de cand e in spital! Si acum pleaca si sotul ei de la ea..va imaginati ca se supara si mai tare, dar cine stie, poate totusi ii va face cezariana..
Va multumesc pentru incurajari!tot timpul i-am citit ce i-ati scris si daca era suparata, tot timpul se insenina cand ii povesteam!
Poli
Laura
cu
37+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Zuzilici spune:
Felicitari Mihaela!
vad ca flacaul tau n-a stat pe ganduri prea mult. A venit cum nu se poate mai repede si in timp sa participe la ziua mamei lui. ![]()
Da Doamne
sa scape si Laura de asteptare. Hai Laura!

Ileana iti doresc tot ce-i mai bun pentru tine de ziua ta si toata viata.
Andreea sa incepem incurajarile si la tine? Se pare ca esti gata de "atacul" maternitatii
mai ramane sa-ti de-a bebelina semnele de rigoare si unda verde. Asteptare cat mai mica iti doresc.
Tuturor celor care au devenit mamici intre timp si nu le-am felicitat, le spun acum din inima: FELICITARILE MELE!
si le doresc sanatate multa si sa aibe parte de tot ce-i mai bun. 
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
Tina_Welsh spune:
Nu am timp sa citesc din urma si nici sa editez listuta.Dar ce-am vazut printre picaturi:
La multi ani Ileana_Marius!

Mihaser,felicitari!SA iti traiasca baietelul!
Si hai Laura![majoraeta]
Daca nu voi fi pe-aici cand se vor umple cele 10 pagini deschideti voi capitol pentru ca eu nu voi fi acasa,ma duc la nasa.
Vesti de la mine: Ieri mi-am scos maseaua care ma durea,a trebuit sa imi taie gingia si sa o coasa.Dupa asta am facut un fel de soc,cu frisoane si temperatura dar mi-am revenit intr-o ora.SI tot aseara am eliminat cam un sfert de dop gelatinos si urat!Dar oricum nu nasc curand ca vad ca n-am nici o contractie sau ceva semne!
la toate si un week-end placut!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
ameluta spune:
slutre mmicute, bebei si burticute.
m venit si noi de l ecogrf.dn dr e forte multumit de cum decurge srcin.Mihit l meu l cele prope 35 de sptmni re 2650g si crescut destul de mult in ultim lun.colul e lung si inchis ir dn dr crede c vom prinde 40 de sptmni.eu sper s pot rezist pn tunci, c dej moby dick r fi invidios pe mine.
felicitri prospetelor mmici, s fiti sntose si voi si bebeii vostri.ir celor cre urmez s nsc, curj si succes!
v pupicesc pe tote si s veti un weekend fin
mari78 spune:
Mihaela, felicitari !!!

Ai stiut tu, ca tocmai imi spuneai acum 2 zile ca mai avem putin si devenim si noi mamici. Na, ca mi-ai luat-o inainte
Sa va traiasca baietelul, sa fie norocos si sanatos si asteptam poze !
Andreea, deci nu prea vrea sa vina azi ? Hai ca nu s-a terminat ziua, cine stie...spune-i si tu ca e totul pregatit, ca eu acum cateva saptamani, ii spuneam invers, sa mai stea, ca mai avem treaba.
Tina, ufff...deci tot nu iti trecuse maseaua, imi pare rau ca ai tras atat cu ea, bine ca acum esti bine. Numai asta iti mai trebuia, la cat de greau e acum, pe ultima suta de metri...Felicitari pentru eliminarea sfertului de dop 
Ameluta, felicitari pentru Mihaita maricel ! O sa fie un flacau voinic.
Azi am fost si noi la biserica, dar dupa terminarea slujbei, oricum, ma bucur ca am ajuns, am aprins lumanari si am lasat si adresa sa vina preotul saptamana viitoare sa ne faca si noua sfestania la casa .Sper sa vina pana plec eu la spital...
Va pup si va doresc o zi superba !
Mari 38+