Mamici de martie-aprilie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Fetelor vad ca va faceti harnicute la scris!

Erika felicitari! sa iti traiasca bebelusul!

Mari cred ca o sa nasc si eu saptamana viitoare! merem luni la control la 15 30 si atunci vorbim cu dr cand il scoatem pe bebe!

Kim o nasti pe Alicia de ziua mea?

Fetele am pus in album creatiile lu` buni ptr bebe si poze cu burtoiu!

Pupici!

Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Erika, felicitari mamico! aba astept sa-ti vad flacaul, cam la aceeasi varsta o sa nasc si eu, si greutatea e cam pe acolo dupa ultimele masuratori...

Pfuai, ce de gravidute gata pregatite de start!
Laura s-o fi plimband ea prin Iesi (proaspat evadata din spital) dar cred ca tot pe ea o paste prima. Tinem pumnii sa scape cu bine ca a rabdat destul.

Mamicilor cu bebei, asa-mi plac povestile cu , oricat ar fi de greu, vreau si eu, numar orele deja!

Delia, nu m-am suparat pe tine, stai linistita, e normal sa reactionezi asa cand vezi cate se pot intampla, nu te teme ca mi-am montat si eu dr. ca sa fiu linistita ca fac ce trebuie si sa nu existe mai tarziu zadarnice pareri de rau. Oricum eu am mare incredere in ea, si e una de-asta care stie sa ia decizii rapide si eficiente, plus ca nu e singura, e o echipa intreaga de medici pe care o conduce. Luni va analiza si mai bine situatia pentru a actiona asa cum e mai bine pt mine si bb. In rest, Dumnezeu cu noi!

aida, vad ai preocupari f misto de cand ai intrat in concediu. Ma duc sa-mi fac si eu o provizie de sorbet. Dar mai intai mi-am propus sa fac luna in casa, si ma dau la frecat usi, clante, chestii de-astea, dezinfectat baia... Maine mergem sa vedem niste case. Ne facem declaratiile de impozit. Mai facem loc in casa, depozitam in garaj ce nu ne tb, avem program serios.
Totul e planificat pana marti, ca apoi sa nu mai avem decat un singur gand: Alicia!

Ciufilica, cred ca emisiunea ta preferata e Supernanny, sau nu functioneaza tehnica la LukMuk?

Mihaser, cool, chiar de ziua ta? M-am uitat in horoscop, e o zi buna! Sa-ti zic LA MULTI ANI de pe acum, ca voi fi cam ocupata cu impinsul... Sa ai parte de tot ce-ti doresti, n-ar fi exclus sa vina si Cristian pe lume cadou de ziua ta, ce zici?

pupici la toate fetele

38+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Buna seara fetelor, sau mai bine sa va zic somn usor? ca e cam tarziu

Noi am fost la doctor vineri, caci observ ca la ora la care va scriu e deja sambata si lucrurile stau cam asa:

daca pana joi nu se intampla nimic, joi dimineata ne prezentam cu bagajel cu tot la spital si cica nastem. pai si eu ce sa va spun? ca mi s-au muiat picioarele? asta nu-i nimic, am zis ca o sa cad de pe scaun. cica colul este foarte foarte scurtat, inchis insa, zmoto a coborat bine, chiar si eu am putut vedea pe echograf, deci gagica e pe tragaci

si uite asa daca pana acu' era sa nasc inainte de termen, acu' vine termenul si nu se intampla nimik.

eu ma misc ca o balenuta, mi-e greu si sa respir, toate ma apasa, toate ma dor. daca am fost asa de slabanoaga o viata intreaga si n-am stiut si eu ce e aia un pic de carnita acolo, acu' am sa-mi ajunga si nu ma pot obisnui si abia merg si abia respir, noroc ca nu mai dureaza mult.

stiti m-am cam speriat cand mi-a zis ca daca nu vrea si nu vrea sa iasa nicicum tinerica, provocam nasterea joi cand mergem la spital, oare o fi bine? ca vad ca Laurei cu toata provocarea nu i se intampla nimic.

si din ce mare barbata ma dadeam, m-a apucat o frica de nu mai pot sa dorm si stau huhurez prin casa, ce ma-nerveaza treaba asta.

hai ca va pup ca vad ca sunt o plangacioasa.

_
Anamaria 39+ &
Zmotocel

Pispirica's album

Mergi la inceput

Am fost o nesimtita si nici macar nu am fost in stare sa urez tuturor fetelor care au nascut deja felicitari si sa va traiasca bebelinii si celor care urmeaza sa nasca nastere usoara.

Kim am vazut ca si tie ti-a zis medicul cam acelasi lucru. ca incearca o provocare si daca nu cezariana? e un motiv anume pentru care face treaba asta sau pentru ca ajungi la termen?

ciuf sa-l pupi pe luk muk din partea mea ca tare ma mai amuza nazbatioarelele lui, desi ma cam indoiesc ca pe tine te amuza chiar toate toate.

mey Laura daca tot te-ai uschit de la spital, cu ai incercat ca zice lumea ca provoaca nasterea oricum iti tin pumnii sa vina mai repede bebelina.

aida si la mine se opreste zmoto din lovituri daca o scot la lumina, numai ca nu dureaza mult, ca am observat ca dupa ce se obisnuieste cu lumina o ia de la capat, cateodata chiar mai tare, mai ales daca stie ca are si spectatori.

tina hai ca nu mai ai mult nici tu. vezi sa ai grija de mark da?

catrinel pupici tie si Oanei si inca o data felicitari.

andreea g ai auzit tu ca urcatul si coboratul scarilor ajuta? ca daca e pe-asa ma apuc si eu de sportul asta, ca tare ma inebuneste asteptarea... ca am vazut ca esti la o zi dupa mine si zici ca tot nimic? pana acum bebelinele dadeau navala, acum nu mai vor sa vina...

m-am uitat si eu in albumul cu bebelushi si mamici cu burtici si tare frumoase sunt amandoua. bebelushii cel putin imi venea sa-i mananc ca toti sunt frumosi foc.

tina cum fac si eu sa pun neste poze acolo in album?

nshiro japonica ta e bestiala, m-am indragostit de ea.

fetelor va las, desi mie inca nu imi e somn si n-am nici un chef sa stau in pat dar deja pe scaun am obosit

_
Anamaria 39+ &
Zmotocel

Pispirica's album

Mergi la inceput

ileana marius daca tot stau huhurez pe aici, da-mi voie sa-ti urez LA MULTI ANI SA FII FERICITA SI SA TE BUCURI DE VIATA ALATURI DE CEI DRAGI SI NU IN ULTIMUL RAND NASTERE USOARA SI BEBITA SANATOASA CUMINTE SI MANCACIOASA.

_
Anamaria 39+ &
Zmotocel

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Erika, sa-ti traiasca minunea si sa te refaci repede!
Ileana, la multi ani, iubita, cu multa sanatate si bucurii! Sa fie totul bine cu bble tau si sa te auzim ca te simti o mamica implinita si fericita.
(fara alcool).
Fetelor, azi fusei la un magazin de bebelusi de plecai de acolo terminata de ce vazui. Numai lucruri frumoase, cochete, mai ales ales de fetita. Rezistai si nu luai nimic. Ca vreau sa participe si sotul, sa ne bucuram amandoi de ce cumparam. Cam scumpicele lucruletele, dar de foarte mult bun gust.
Ce caut si nu prea gasesc aici e o lenjerie alba (set de pat) cu satin si dantela. Cam cum se purta in Ro pentru botez, cam cum era imbracata Maria a Rocsanei. Ceva in genul asta as vrea sa am lenjeria micutei mele. Mai caut pe Internet sa vad daca oi gasii ceva.
Pup

Ciuf (36+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

ciuf,
uite aici niste hainute pt fetite, care mi-au placut (dar scumpeeee)...
iar www.infashionkids.com/todeasdresan.html" target="_blank">aici pt Pastele urmator, eu m-am topit cind am vazut detaliile unora dintre rochite...

si pe www.amazon.com/gp/browse.html/ref=sc_bm_l_0_1040662_3_mo_2/002-8536230-4728059?%5Fencoding=UTF8&node=1046228&no=1040662&me=ATVPDKIKX0DER" target="_blank">Amazon gasesti niste haine frumoase foc...

dar ce cauti tu, seamana mai mult cu Christening set, www.amazon.com/gp/product/B0009KMGEE/qid=1143262991/sr=1-24/ref=sr_1_24/002-8536230-4728059?%5Fencoding=UTF8&s=apparel&v=glance&n=1036592" target="_blank">uite aici, sau Christening dress or gown, www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=3922529" target="_blank">pe care le gasesti si la Walmart si www.amazon.com/gp/search/ref=nb_ss_a/002-8536230-4728059?url=search-alias%3Dapparel%26node%3D1046228&field-keywords=christening" target="_blank">pe Amazon

oricum, www.google.com/search?hl=en&lr=&rls=GGLD%2CGGLD%3A2005-18%2CGGLD%3Aen&q=christening dress" target="_blank">e plin internetul de ele (na, ca ti-am dat de lucru, si am si fost taxata la alt subiect pt ca dau linkuri...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

aoleu, stai asa ca tu vorbeai de lenjerie

pai am gasit www.initial-impressions.net/infant/satinacrylicbabyblankets.htm" target="_blank">numai aici, astia iti si personalizeaza. vezi si www.grandmasblankets.com/" target="_blank">aici. si am mai gasit unii care sunt www.jenklairkids.com/Eshop/10Expand.asp?ProductCode=chbkt-wh" target="_blank">scumpi de nu te-apropii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Erika FELICITARI sa-ti traisaca puiul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Ileana_marius LA MULTI ANI (azi e si ziua mamei mele!) Nastere usoara si un bebe sanatos, frumos si cuminte!

Delia Maria a luat pana la trei saptamani in jur de 600 de grame, dupa masuratorile mele, insa cantarul care l-am inchiriat e cam shui, uneori imi arata un gramaj, peste cateva minute alt gramaj... Iti voi spune cu exactitate pe 4, la controlul de la o luna.

Irina sa stii ca e posibil sa nu se sature numai la san. Ce te costa sa incerci sa-i dai si formula dupa ce suge? In felul asta verifici daca se satura sau nu de la san. Maria uneori are nevoie de completare, alteori nu. Si cand nu se satura sa vezi ce scandal face pentru zece mililitri acolo... Suge ce suge, da sanul afara nu-l mai primeste, eu zic ca e satula, dam aerul afara, incerc sa o adorm si peste 10 minute incepe sa faca scandal si sa caute cu gurita ca un lup flamand. Eu sar si ii fac un biberon de formula, na sa se sature si ea imi bea doar 10 ml si adoarme ca un ingeras... Alteori nu bea deloc dar are chef sa molfaie ca sa poata adormi, ziceam intr-un post anterior, si atunci o linistesc imediat cu suzeta. Parca Tina postase la cursul despre alaptare ca bebelusii se simt in siguranta si se linistesc atunci cand sug (san, suzeta...) Si Maria sta treaza in timpul zilei. Ieri de ex nu a dormit deloc de la 11 a. m. pana la 6 p.m. A mai atipit cate 10, 15 min dar atat... bine ca nu a plans, ea doar scanceste... si eu ma execut imediat, cu san luat in brate, schimbat, pupacit. Cat despre treaba in casa nu fac nimic si nici nu-mi pare rau. Vine soacra-mea la mine in fiecare zi si imi aduce de mancare, spala vasele, intinde rufele etc. Si ce bine e....

Pispi multumim! Tinem pumnii sa-ti vezi si tu printesa cat mai repede si sa nu fie probleme!

Aida mi-ai dat de lucru cu link-urile alea! Ce frumoase si ieftine sunt!!!!

Nu ma lamureste si pe mine nimeni cum e cu colicii astia? Plizzzz!!!!!

rocsana si bebe maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salut fetelor...azi dimineata a mers Laura la spital, si a controlat-o doctorita si i-a spus ca nu e pregatita sa nasca..colul nu e pregatit deloc, bla bla bla...saraca, nici nu vreau sa imi imaginez c suparata poate fi, pt ca isi dorea f mult sa nasca cat mai repede.
Am vorbit cu cumnatul meu si chiar mi-a spus ca daca nu ii pune iarasi perfuzii sa ii declanseze nasterea va pleca pt ca el are treaba in Piatra si deja sta de 3 zile..dar am sa vorbesc cu Laura acusica sa vad c spune si ea si am sa va scriu vestile!
Poli
P.S. Ileana_marius LA MULTI ANI:D

Laura cu 37+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput