Mamici de martie-aprilie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Mihaelabravo pentru bebele hotarat !Sa te bucuri de el toata viata si el de voi!

Laura Ioana,pup fata si burticu!Nastere rapida si usoara!
Of of mai Tinuta.Bine ca a trecut.Si pe mine ma paste cat de curand o vizita la dentist si mi o frica de mor.Am mancat dulce si a inceput sa ma doara o maseluta cariata,dar i-am dat alcool si a amortit.Nastere usoara si weekend placutsi tie!
Irina,deci alea's colici.Aha,ca nu stiam ce are puiul mic,schimbat era,hranit era si-l tineam in brate si el tot se incorda si plangea.dar se calmeaza in 5-10 minute.dat tot o sa dau fuguta azi la farmacie sa vad ce siropel au de colici.Nepoata-mea cand avea colici plangea 3-4 ore,de stateam cu randul cei ai casei cu ea si eu credeam ca alea's draga colicile cand plange bebe mult.
Lady hawk,ma bucur sa te vad scumpa!pup burticu!
Zuzulicile si pe tine te pupicesc!
Ileana,sa-ti dea vita tot ce doresti,scumpa,la multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

irina71, nu se satura. Asha facea si a mea in prima zi dupa ce am venit acasa. Asha ca o tineam cate 10 min la fiecare tzitzi dupa care puneam laptic (tot tzitzi) in biberon si ii dadeam. Daca nu papa si din biberon...se maraia si caraia in pat, nu plangea...dar nici nu dormea..sugea degetele, suzeta..orice.
Azi a venit pediatrul si a zis s-o tin cate 20 min la fiecare san (io o tineam numa 10 ca asha facusem la spital....numai ca aia le dadeau glucoza completare). Asha ca am inceput usurel...cate 15 min. la fiecare...ca oboseste si adoarme...si vad ca am scapat azi de faza cu mulsul in biberon. :)) Eu i-am dat azi noapte lapte praf pt. ca a mancat tot ce a gasit in tzitzi (e nehalita tare) si tot maraia...so... La noapte nu vreau sa ii mai dau ca vad ca merge faza cu tinutul la san. Poate o sa fac la ultima masa faza cu mulsul in biberon sa vad daca doarme toata noaptea. Acum se trezeste o data noaptea sa pape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Mihaela,
Felicitari! ai nascut repede, ce bine de tine! cum il cheama pe bebe, nu ne zici?

Ileana Marius, LA MULTI ANI!

Delia, cica aici poti sa folosesti www.colicease.com/faqs.html" target="_blank">Gripe Water (vezi ca pe pagina asta apar si locations, mai jos), pentru colici.

Laura Ioana, draga de tine... uof! eu nu pot decit sa trag concluzia ca nu ti-au calculat bine DPN-ul... hai, trage aer adinc in piept si rabdare. gindeste-te ca daca puiul nu e pregatit sa iasa, de-aia nu iese. eu nu cred ca mai sta mult, oricum

Andreea Georgiana, deci mai astepti :) odihneste-te cit poti acum, ca dup-aia...

Tina,
la tine e ca la carte, vad. acum a aparut si dopul, heh. pregateste-te, ca acush te vad cu piticul/pitica in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

hai sa va fac sa rideti putin, taman am primit astea pe email de la o verisoara:

Cum isi petrec varstnicii timpul liber
Oamenii tineri, care inca muncesc ma intreaba din cand in cand ce fac acum ca sunt iesit la pensie cu timpul meu liber.
Ziua trecuta, am fost prin centru la cumparaturi. Am intrat intr-n supermarket pentru 5 minute, ca sa-mi cumpar o paine. Cand am iesit, un politist scria o amenda pentru parcare in loc nepermis. I-am zis: "Ce-ar fi sa iertati un batranel de data asta?"
El m-a ingorat si a continuat sa scrie amenda. I-am zis atunci ca e un Comunist. S-a oprit, s-a holbat la mine, si apoi a inceput sa scrie alta amenda. Am continuat prin a-i spune ca e un mancator de rahat.
A terminat si cu a doua amenda si a inceput sa o scrie pe a treia. Am continuat asha vreo 20 minute.
Cu cat il zgandaream, cu atat scria mai mult. Nu-mi pasa, eu venise m cu autobuzul. Incerc sa ma distrez putzin in fiecare zi, acum ca sunt la pensie. E foarte important la varsta mea.

============================

Luna de miere
O mama avea 3 fete. Fiecare dintre acestea urma sa se marite in scurt timp. Mama fiind ingrijorata de modul cum isi vor incepe fetele viata sexuala, le-a facut sa-i promita ca o sa-i trimita cate-o vedere cu cateva cuvinte despre cum a fost.
Prima fata i-a trimis o vedere din Hawaii, la 2 zile dupa nunta. Pe vedere scria doar "Nescafe". Mama a fo st intrigata la inceput, dar s-a dus in bucatarie si s-a uitat la cutia cu Nescafe. Pe ea scria: "Bun pana la ultima picatura". Mama s-a bucurat pentru fata ei.
A doua fata i-a trimis o vedere din Paris. Pe vedere scria doar "Kent". Mama s-a dus repede la pachetul cu tigari al sotului si a citit: "King size. Extra long". S-a rusinat putin, dar s-a bucurat pentru fata ei.
A treia fata a plecat in luna de miere in insulele Caraibe. Mama a asteptat in timp ce saptamanile treceau. Dupa o luna, a primit in sfarsit o vedere. Scrisul era tremurat si vederea continea doar 2 cuvinte: "British Airways". Mama a intrat pe site-ul companiei, gandindu-se la ce-i mai rau. Acolo a citit reclama companiei aeriene: " De 3 ori pe zi, 7 zile pe saptamana, si dus si intors". Mama a lesinat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Salutare la mamici, la bebici si la burtici
N-am mai scris de mult, rusinica sa-mi fie, dar am avut niste zile mai proaste, am fost o LEGUMA, fara pofta de viata, obosita, etc, etc, stiti si voi cum e.
Felicitari Mihaela, nu-mi vine sa cred ca bebele tau a venit pe lume asa repede.FERICITO!!!!!!!!
Ileana Marius, Ai vazut ca avem aceeasi DPN, nu?Ne luam la intrecere?
Acum sa va spun despre strumfica al meu.Am fost aseara la eco.Am vrut sa fac neaparat 3D, de curand am aflat ca avem si noi in oraselul nostru asa ceva, dar, spre disperarea mea, imi zice dr ca nu mai e posibil in sapt 37, pt ca e lichid prea putin si nu poate sa-l prinda bine pe bebe. Am ramas blocata.Nu ma asteptam.Ea, dr, foarte draguta, a incercat sa faca 3D, dar chiar nu a reusit si mi-a aratat pozele 3D ale altui bebe, ca sa-mi fac o idee cum arata.Dar, in fine, asta e.Important e ca bebe e bine,are 2950 g si cica are un pic de fimoza si m-a sfatuit sa-i trag de putzulica la baita. Dar i-am spus ca am citit ca nu e in regula cu decalotarea si m-a contrazis.Deci, mamici de baietei, CE FACEM????Eu, sincer, nu as face nimic.O sa-i las putza in pace.
Am fost si la nenea ginecologu' si a zis ca am colul inchis, deci mai asteptam.Mai merg saptamana viitoare, cand fac 38 de sapt.Aoleu, nici nu mai e asa mult!!Ce ma fac, ce ma fac??
Tina, deci esti foarte aproape!!Mamaaaaa!!!Daca mai ai timp, trece si greutatea lu' bebita al meu in listuta, te rog.
Fetelor, mai stie cineva ceva despre ANAIRDA? A mai sunat-o cineva?Ma gandesc mult la ea si mi se rupe sufletu'...
Intrebare importanta:cand se rupe apa, plecam de urgenta la spital, sau mai avem timp si de un ras acolea jos?Ca, daca incep contractiile regulate, stiu ca putem sa mai facem un dusulet, sa ne mai plimbam.Dar nu sunt sigura ce trebuie sa fac daca se rupe apa.
Mai doarme cineva toata noaptea, ca mine, fara sa se duca la pisu?Sunt o norocoasa, stiu, nu ma urati!!sper sa nu ma schimb pe ultima suta de metri.
VA pup si va doresc un week-end bestial!!

Simona 38+ si bebe (oare cum o sa-l cheme?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Mihaser, felicitari pentru bb. Sa fie sanatos si sa pape bine!
Andreea Georgiana, hai ca acusica nasti. Mai e putin. Si eu care credeam ca fetitele is tare grabite.
Si eu tare mi-as dori sa ajung pe la Biserica. Deci care e treaba cu molifta? Nu se face imediat dupa ce naste mama? Da-ne si noua mai multe detalii.
Auzi, am vazut paturica Tinei si e superba. Asa ca m-ai incitat sa fac si eu una. Pe cate ochiuri ai inceput? Banuiesc ca ata e subtire. Si andrelele ce nr. au fost? Sa-mi raspunzi repede pana nu nasti. Pup.
Simona, ti se rupe apa nu mai stai acasa. Nici macar pentru un dus. Mai bine il faci la spital. Cel putin asa ni s-a spus pe aici. Cand ti se rupe apa e riscul mare de infectii si de aceea trebuie sa te prezinti imediat la spital. Daca ai contractii, fara ruperea apei, e alta taina. Stai acasa sau te duci la spital, cum te simti tu mai linistita, mai comfortabila.
Ref. la fimoza, ma mir ca a vazut asa de bine la eco. Si la varste asa de mici nu am mai auzit. Eu zic dupa ce nasti sa consulti pediatrul si sa-l rogi sa iti dea un unguent cu un antibiotic (pentru ca asa se trateaza fimoza), nu sa iti umble acolo.
Tina, aseara ma uitam la maseaua aia a mea pe care am pilit-o ca un mester si vad ca intr-o parte mi se balangane. Deci se pare ca se mai rupe un pic. Sper sa mai reziste pana nasc. daca nu, asta e. Noroc ca am nervul scos la ea si nu ma doare. Dar e jenant sa stai cu colturi in gura, te deranjeaza la vorbit, la mancat...
Imi pare rau de tine ca ai trecut prin socul ala dupa extractie. Dar acum sa inteleg ca esti bine???
Ref. la dop, ins. ca nasterea e pe aproape. Poate sa fie in cateva ore sau cateva zile. Asa ca lasa bagajul la usa.
Aida, cam rochitele care erau in link-urile date de tine am vazut la Babies are us. Si erau aceleasi scoruri. Cred ca daca o sa o duc pe soacra-mea acolo o sa o innebunesc.
Azi vrem sa mergem la zoo. Sa ne mai aerisim un pic.
Fetelor, aseara am rabufnit la telefon vorbind cu sotul meu. M-a apucat un plans nebun, ca m-am saturat de singuratate, ca Luca nu ma asculta, ca imi vine sa fug de acasa, de bietul sot nu stia cum sa ma mai calmeze. Bine macar ca saptamana asta va fi acasa.
Dar zau ca mi-a fost asa de greu fara el, sunt deja in a cincea sapt. de singuratate.
Ma gandesc cat de greu le-o fi mamicilor care isi cresc singure puii, ce o fi in sufletul lor???
Eh si in timp ce vorbeam la telefon, Luca mi-a cazut de pe scaun de la masa, a inceput sa planga isteric, dupa care mi-a dat in vomitat, tocmai ce terminase de mancat si nu a reusit sa se calmeze decat cu baita.
Pup fetele

Ciuf (36+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

FETELOR AM DESCHIS UN NOU CAPITOL.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71980" target="_blank">VA ROG SA POSTATI AICI

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput