Impreuna, Timisoara (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri
Stiu si eu si am si fost avertizata sa merg doar la Szeged, Debrecen sau eventual la Bucuresti, in rest nu... stiu ca exista dermatologi ff buni dar nu pentru laser si .... sincer cred ca nimanui nu i convine ca bebele sau sa fie cobai...
De asta vreau sa merg in afara tarii.

katik- micutei mele a inceput sa i stagneze de pe la 6 luni, si mie mi s a spus sa stau ca se va retrage la un moment dat dar daca vreau sa merg doar in orasele de mai de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzi spune:

Salutare Timisoara

Desi nu sunt timisorean, acest oras ocupa un loc aparte in inima mea, am petrecut aici 5 ani frumosi. Am o rugaminte, poate ma ajuta cineva. Exista in acele vremuri o formatie, PRO MUSICA, eram prezent la toate concertele lor. De multa vreme caut inregistrari ale lor, fara succes. As vrea sa pot asculta din nou acea "musica" daca ma puteti ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Eu am vesti proaste. Lunea viitoare ma internez cu Paul sa-i scoatem polipii si amigdalele. Am fost vineri seara la medic, i-a facut audiograma si cu urechea stanga aproape ca nu aude deloc, iar cu cea dreapta e putin mai bine. Are polipi, ei secreta, iar secretiile s-au tras la urechi. Am emotii de numa, mi-e teama de reactia lui Paul inainte si dupa operatie, el e tare speriat de medici.
Va pup si numai bine

Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti la lume,

La noi vichendul a trecut fara evenimente importante,ca de obicei...
Silvana,capul sus si nu dispera...Bafta cu operatia de polipi si,chiar daca se spune ca nu e bine sa scoti amigdalele ca au si ele rostul lor...uite la mine,ditamai exemplarul nascut la 7 luni si fara amigdale de la 4 ani,dezvoltata cat Casa Poporului si pe inaltime si pe latime,sanatoasa(sper...ca nu bag mana in foc pentru ce imi umbla prin creier)...si care haleste inghetata cu galeata,daca se poate ,fara consecinte.E stresant,recunosc,ca si eu am trecut cu Alex prin operatia de polipi,insa nu e o operatie asa de grea...Sanatate multa la baiat!

Fetelor,va doresc sa aveti o saptamana minunata si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna dimineata fetelor,

Mai traiesc, mai traiesc mersi de intrebare .

In primul rind, un bine ati venit noilor fete de pe forum.
Silvana75 ii tinem pumnii lui Paul la operatie.
Doris-Alina, felicitari pentru Ines
Ana68 esti mortala , tzunami haaa?

Nu mai continui sa va iau pe rind ca nu mi-ar ajunge o ora, va transmit cite o mie de la toate ca sa nu va suparati.

Despre noi ce sa va zic.

Eu lucrez de zor, mai am doua saptamini de servici! Iupiiii!
Imi e tare dor de sotior si de Caroline, dar duminica o sa fim cu totii in Romania.
Saraca Caroline nu a prea realizat ea cind i-am tot spus ca mama cu Stephanie o sa plece in Romania si o sa vina bunicul ca sa mai aibe grija de ea. Ea era fericita ca o sa vina bunicul . A fost ok o saptamina, o saptamina jumatate dar apoi a inceput sa intrebe de ce nu mai vine odata inapoi mama si Steph. Si uite ca au trecut asa 4 saptamini. E mult, nu am mai fost despartita atit de mult de copii pina acum.

Martea trecuta a avut carnaval la gradinita si draga de ea cind a ajuns acasa nu a vrut sa se dezbrace din costumatie pina nu o vede si mama si Steph. Abia dupa ce i-a aratat Sorin ca are poze si ca o sa o vada mama in poze, abia atunci s-a dezbracat.

Despre Steph ce sa va spun, cit eu sunt la facultate sta cu matusa mea si cu bunica mea(baba buni ii spune). In 4 saptamini a devenit o rasfatata si ma gindesc cu groaza la intoarcerea in Frata cind va trebui sa o reinvatam cu vechile obiceiuri. Nu mai adoarme singura , trebuie sa stam linga ea pina adoarme, i se da in gura cind ea de la 1 an jumatate minca singura, in plus daca nu mai vrea sa manince o iau si o duc sa vada pisicii la geam si asa ii mai baga citeva linguri in plus in gura. Cind o sa vada Sorin o sa se ia cu miinile de cap . Noi am invatat-o sa manince numai in scaunel si fara avioane si pasarele.
Ce sa-i fac daca e slabuta si firava. Daca seamana cu mine! Ce parca pe mama nu a sfatuit-o pediatra sa nu ma dea la scoala pe motiv ca nu am kilogramele necesare unui copil de clasa I! Oricit s-au chinuit sa ma ingrase tot nu au reusit

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Salutari fetelor!

Silvana: capul sus si iti tin pumnii pentru operatiea lui Paul

Sambata am iesit cu Paul afara cu bicicleta.Ambitia sotului:sa invete copilul pe bicicleta!Bineinteles ca e micuta si cu roti ajutatoare.Deocamdata ii e greu micutului sa pedaleze in fata o tura intreaga!Impinge juma de tura, apoi pedaleaza in spate ca ii e mai usor.Dar e tare incantat de bicicleta lui!

Va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara!
Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dia,spor la treburi....N-ai simtit cutremurul???...heheehehhee...Pupici la fete!
Dana-Alexa,si Alexu meu tot asa a mers pe bicicleta prima data,cu spatele...Incet-incet o sa invete si sa te tii alergatura dupa el p-orma.Sa fie sanatos,asta e important!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Am revenit!

O sa incerc sa plasez si eu pe net niste poze, cand apuc.

A fost tare fain, m-am simtit super, cursul ok, locul superb, cazarea ... nu am cuvinte. Super-super! Si distractie la greu.

Dar am obosit si m-a prins si o viroza de la Calin, cadou. Sunt cam ametita si ma chinuie nasul.

Silvana, tinem pumnii. Mai bine asa decat sa se chinuie copilul! Pupici ginerelului meu necajit!

Hai ajutati si neuronul meu amarat! Mai am de trecut pe cineva pe lista?

Pitzi, o sa incerc sa aflu daca are careva Pro Musica. Sora-mea era fan, dar ma vad tare rar cu ea.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare fetelor (si baietilor, 1 bucata am vazut pe aici).

pitzi, pe dc++ ai cautat, acolo gasesti tot ce vrei si ce nu vrei!

silvana, tinem pumnii luni si marti, probabil a doua zi va si lasa acasa, daca toate merg bine (si nu vad de ce n-ar merge, ca tanti Dori e super ok). si la krisztina ii e frica de orice umbla in halat alb, inclusiv de mama-sa, dar daca trebuie facut, asta este. nu stiu, ti-a spus sa duci gheata? am vazut la fetita cu care am fost in salon ca a avut nevoie dupa. va tinem pumnii, sa fiti cuminti.

doris, felicitari pentru micuta stea inesica, super!

alexa, si noi mergem tot cu spatele cu bici-bici, de fapt si cu mersul de-a busilea am inceput tot cu spatele, asa ca nu m-am mirat deloc

gabi, uite, ia un ceai cald+un paracetamol, ca sa nu spun tratamentul cu palaria (tuica fiarta) si sa-ti revii repede ca a venit primavara si ai treaba. cum a ramas cu lista de sarbatoriti pe aprilie? sau n-am vazut eu?

angy, felicitari si bafta in continuare ca am vazut ca esti in focuri continue!

dia, nu-ti fa griji cu mincatul, si krisztina e la granita inferioara cu greutate/virsta, dar nu pot nici sa o indop, tot nu s-ar vedea. bine ca e bine, vioaie, am vazut ca esteiar cu rasfatul, se dezvata ea daca nu are incotro.

ana, cum esti? mai vine vreo cugetare ca mi-e tare dor! ce trebuie sa fac ca sa te stimulez????

mihi, hai mai iesi din butoi, stai si tu mai mult pe linga el, ca uite, afara e frumos, floricele, gize, etc!!!

danitin, tu ce mai zici, chiar nimic, nimic??? ceva nazbitii de spiridus?

irina, tu pe unde esti?

lia, bine ai revenit!

va pup pe toate, toate, si luati un buchet de floricele de primavara, poate va mai inveseliti putin:

19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Ceau fetele,

Intru si eu rapid ca se anunta o saptamana incarcata la lucru.

Mai intai sa o felicitam pe doamna noastra profesoara pentru rezultatele excelente la olimpiada!!!FELICITARI DIN SUFLET ALINA!!!Ma bucur pentru tine, pentru munca ta care a fost apreciata, ti-am zis eu mai demult ca esti VIP acu' sa te tii.

Gabi tu pe unde fusesi ca eu nu mai tin minte daca ne-ai spus sau nu? Hai te asteptam cu un nou capitol cu fortze proaspete!

Silvana multa sanatate lui Paul, sper sa-i fie mai bine dupa aceste operatii, desi tu stii ca eu nu cred in ele...

Va pup !

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput