Impreuna, Timisoara (40)
Raspunsuri - Pagina 15
angy11 spune:
Multumesc mult Katik si Irina,am vazut ca ati fost singurele care ati observat,sau ma rog,postarea mea,mi s-a intamplat frecvent sa ma aleg cu "ignore",pe acest topic,la majoritatea postarilor din ultimul timp.Asa ca stateam de ceva vreme si ma gandeam daca sa mai pierd vremea pe-aici sau nu,ca oricum am destule pe cap,ca sa-mi mai bat capul si cu cine imi dasau nu buna ziua pe forum.Nu am scris rezultatele la Olimpiada ca sa ma laud ca nu aveam de ce,pot sa fac asta in mediul meu,cu cei cu care concurez,nu pe forum,era pur si simplu o informare pt. cele care mi-au urat bafta,un rezultat al muncii mele si-atat.Nicidecum nu aveam pretentia sa primesc felicitari,sau sa se umple paginile cu felicitari si floricele.
Asa ca mai vorbim pe mail,v-am pupat!
Doris-Alina spune:
Buna seara, Timisoara!
Am fost ieri la circ, o Mare porcarie...Danitin, ai avut dreptate...dar important este ca lui Ines i-a placut.
In rest, ore, scoala, cursuri, asa ca numai we nu am avut.
Azi de la ora 8 pana acum, am fost la un seminar de coafura,care s-a tinut la Continental, de unde am obtinut un nou Certificat.
Alexa, scuze ca nu am putut vorbi cu tine azi...
Silvana, nu te necaji...de fapt, daca ma pun in locul tau, eram deja panicata rau...dar, pana la urma, trebuie sa fii tare, este pentru binele lui Paul.
Normal ca ne vom gandi la voi si ai sa vezi ca va trece cu bine.
Angi, eu una m-am obisnuit sa ne scrii seara, tarziu, pentru ca atunci probabil ai si tu o clipa de liniste.
Si nu imi imaginez sa nu continui alaturi de noi...
Celelalte fete, asa e, am omis sa te felicitam , dar nu din alte motive, ci pur si simplu ca multe intram si postam in mare graba, in fuga...
Hai, nu fii supa, ca tu stii cat te apreciem, si daca am uitat sa te felicitam, stim ca meritai sa ajungi la aceste performante, pentru ca esti capabila si ceea ce faci , faci cu multa daruire.
Asa ca eu, una, cu scuzele de rigoare, pentru intarziere, chiar te felicit sincer, pentru tot ceea ce faci cu copii, nu numai pentru rezultatele la olimpiada.
Si eu sunt tare fericita, cand elevele mele, obtin rezultate bune la concursuri...atunci simt ca am lasat ceva in urma...
Uite, de la mine:
Gabi, ma bucur ca ti-a placut...si ma intristez de viroza ta...
Te-ai si recreeat un pic, macar?
Ca ai nevoie cu siguranta!
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gabirus spune:
Angy, toti patim asa. Pe mine una dupa ce analizez la rece si imi dau seama ca sufar din egoism cateodata, imi trece rapid, ma repliez. Oricum nu am vreme de nimic, ce sa ma mai supar si sa pierd energie degeaba. (vezi, de ex. cine mai tine minte ca v-am pove ca plec la curs in weekendul ce tocmai a trecut ... )
Hehe, sunt vremuri nebune astea in care traim. Si-s nebune mai ales pentru ca avem noi un talent deosebit sa le complicam din ce in ce mai tare.
POZE